Güzellik & Bakım Yazın oluşan cilt lekeleri için etkili bir çözüm önerisi olan var mı? BakimliErkekk Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Cildim hassas ve cilt lekesi ister istemez oluşuyor. Önerisi olan varsa çok sevinirim. Yazın oluşan cilt lekeleri için etkili bir çözüm önerisi olan var mı? Cevapla Cilt Soruları Sevgi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayır yok maalesef ki onlar kışın yavaş yavaş geçiyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Maske yapmak veya lazer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oranız buranız açık gezmeyin. 2 gram d vitamini alacaksınız vücudunuz çilden lekeden geçilmiyor. 0 0 Yorumla
esrakmnzs Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Gözlerimi kaybediyodum, aklıma gelince çok kötü oluyorum ya tatil korkusu oluştu içinde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır yok maalesef ki onlar kışın yavaş yavaş geçiyor
Maske yapmak veya lazer
Oranız buranız açık gezmeyin. 2 gram d vitamini alacaksınız vücudunuz çilden lekeden geçilmiyor.
Gözlerimi kaybediyodum, aklıma gelince çok kötü oluyorum ya tatil korkusu oluştu içinde
Hücre yenileyici kremler etkili bu konuda