Merhaba, vücudumun her yerinde tüy/kıl var. Fakat beni en çok kollarımdakiler rahatsız ediyor ve ağdayla falan kollarımdaki tüyleri almak istemiyorum. Çünkü almaya başladığımda daha kalın çıkacaklar. Kumral olduğum için her zaman değil, farklı ışıklarda görünüyor. Ama çoğunlukla beni rahatsız edecek şekilde görünüyor. Ellerime yakın yerlerde seyrek (yine görür sıklıkta) dirseğime doğru bayağı uzuyor, yaklaşık 2- 2,5 cm. Ama ince olduğu için kıl gibi değil, tüy gibi. Yine de yazın çok zorlanıyorum. Şu an epilasyon yaptıramam. Bunun dışında göbeğimde, kalçalarımda falan tüy var. Göbektekiler için de yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyleyin. Papatya suyu ve oksijenli suyu duydum ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
Bu arada tüyleri/kılları başkaları istediği için almıyorum. Tek başımayken bile bacaklarımdaki tüyü/kılı almamışsam uzun paçalı şeyler giyiyorum. Fakat kollarım için böyle bir şey söz konusu değil. Bu yüzden öncelik kollarım, ama bacak da en çok zorlandığım yerlerden biri.
Öncelik kollarımdaki tüyler ama diğer bölgeler (özellikle bacak) için de bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim ^^. Hayat normale döndüğünde spora başlayacağım ve her gün nasıl alırım bilemiyorum:/
Bir de cevaplarınıza hemen dönemeyebilirim, öğrenci olduğum için KS'ye çok girmiyorum.
Bu arada tüyleri/kılları başkaları istediği için almıyorum. Tek başımayken bile bacaklarımdaki tüyü/kılı almamışsam uzun paçalı şeyler giyiyorum. Fakat kollarım için böyle bir şey söz konusu değil. Bu yüzden öncelik kollarım, ama bacak da en çok zorlandığım yerlerden biri.
Öncelik kollarımdaki tüyler ama diğer bölgeler (özellikle bacak) için de bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim ^^. Hayat normale döndüğünde spora başlayacağım ve her gün nasıl alırım bilemiyorum:/
Bir de cevaplarınıza hemen dönemeyebilirim, öğrenci olduğum için KS'ye çok girmiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer