- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah aşkına iyice zivanadan çıktılar. Erkek dediğin makyaj yapıp dışarı çıkar mı hiç? Hadi eşini veya kızını mutlu etmem için makyaj yapmalarına izin verir belki ama o kadar (kısa bir süre için) tamamen değer verdiği birileri mutlu olsun diye ;) özel hayatı yani.. Bunun gibi makyaj yaparak dışarı çıkmak veya resim çekip internete yüklemek vs erkek adama yakışmaz. Erkek adam evinin rızkı için iş peşinde koşacak ;) böyle boya cila işleri erkek adamı bozar.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSoru fotolarında ben erkek göremedim! Kıyaslama bunlarsa yok artık dememek elde değil! Erkek makyaj yapmaz yapanda erkek değildir, sadece koruyucu, yenileyici bakım ürünleri kullanabilir, sakal kaş kirpik düzeltebilir. Metroseksüellik ile efeminelik arasında ince bir çizgi vardır, dikkat etmek gerekir...
11 Yorumla- +1 yıl
Güncellemede de belirttiğim gibi kapatıcıyla sadece kusurlarını ya da göz altını kapatan bir erkek koysaydım kimse makyaj olduğunu anlamayacaktı bu yüzden görseli temsili koydum.
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eşitlik derken kişi cinsiyetinin doğasını reddetmemeli. Hangi canlı türünde dişi ve erkeğin birbirlerinin işlerine karıştığını gördük?
Çağdaşlık ve medeniyetlik adı altında gavatlık yapılmamalı. Erkek erkekliğini kadın kadınlığını yapsın her şey daha güzel olsun.30 Yorumla
+1 yıl''Kadınlar gibi makyaj yapmalı mı?'' diye sorulmuş, bir erkek neden kadınlar gibi olmak ya da gözükmek istesin ki, ya da kadınlar gibi olunca erkek olur mu ondan?
Yaradılışa ters... Erkeğin süsü temizliğidir, bakımıdır, güzel giyim kuşamıdır...81 Yorumla- +1 yıl
NOT: Şu sorudaki erkeği elinden tutup eve götürüp ''babacığım anneciğim sizi sevgilim ile tanıştırayım ya da işte evleneceğim erkek'' diyebilecek her kadına selam olsun...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılMakyaj yapan erkek bir zahmet etekde giysin gadası. Makyaj olunca etek olmaz olmaz.
192 Yorumla- +1 yıl
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. yapmamalı, yapmasınlar, noolurrğğ yapayın..
164 Yorumla- +1 yıl
😂
- +1 yıl
@FitnessGirlI elimde far vardı bıraktım. attım çöpe:)
- +1 yıl
- +1 yıl
@FitnessGirlI :DDd
+1 yılHerkes yerini bilsin aw bu ne 😏 erkeği kadınlaştıran kadını erkekleştiren bütün zihniyetlerin Allah belasını versin. Bu görüntüyü görüpte savunanlar toplumun tümörlü hücreleridir iğrenç bir görüntü, günümüzde birbirine karışmayan bir tek cinsiyetler kalmıştı popüler kültür onada el attı işin acı tarafı bunu destekleyen zihniyetler var
70 Yorumla
+1 yılYapabilirler neden yapmasınlar? Eğer kendine yakıştırıyorsa neden yapmasın? Kimseyi ilgilendirmez gerçi ülke olarak gereksiz her şeyin üzerine gidipi asıl önemli olan şeyleri halının altına süpürme alışkanlığımızdan kurtulursak çağ atlayacağız ama ne yaparsın...
30 Yorumla
+1 yılErkek adam makyaj yapmaz. Ben erkekliği reddediyorum diyip direkt kadın olsun. Erkek ile kadını ayıran özellikler vardır. Makyaj sadece kadına özgüdür. Erkek adammın makyajla işi yoktur. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey görülemez. Lgbt üyesi, gay vs gibi olursa yapsın tabi. Abimiz değil ablamızdır bizim için. Moda diyede b. kunu çıkartmamak gerek. Bazen çok abes şeyleri moda yapan yozlaşmış bir zihniyet ile karşı karşıyayız şu an.
20 Yorumla
+1 yılBen kadınların makyaj yapmasına karşıyken neden makyaj yapayım ki? Her insan, özellikle de kadınlar, doğal halleriyle daha güzeller. İnsan birini makyajlıyken güzel olduğu için değil, saf halini ve içini sevdiği için sevmeli. Cümle biraz karışık gibi oldu ama özetle herkes doğal kalmalı. İnsanları görünüşlerine göre sevmemeliyiz.
10 Yorumla
+1 yıl
Makyaj yaptığın zaman kadın erkek arasındaki farkımız ne olacak bir
Makyaj yaptığımızda farzedelim ki erkek olarak sokakta yürüdüğümizde herkes bize güzel kardeşim diye bakacak ya da hitap edecek bilmem ne yapmaya çalışacak bu nasıl olacak.
Bakımlı erkek olmak her zaman artıdır ama bu demek değildir ki güzel kardeşim damgası yerim. Her şeyin bir çizgisi var o çizgi çerçevesinde sıkıntı yok no problem10 YorumlaÖzellikle Türkiye de bu konu çok farklı anlaşılıyor.
İzlediğimiz tüm dizi ve filmlerde kadınlarda erkeklerde makyaj yapıyorlar ve çok yakışıklı olduklarını söylüyorlar
Fakat normal makyajsız hayatında bariz fark ediliyor bu durum. Topluma dahil olan biz fenomen olmayanlar bakım yaptığımızda ise
Kız gibi ne bakım yapıyorsun değip bizi dışlıyorlar.
Bakımda ve renklerde cinsiyet eşitsizliği yapanları kınıyorum
Kızin da erkeğin de rengi olmaz renklerin tek sahibi doğadir orda da ayrım yoktur zaten
Toplumsal cinsiyetçilige HAYIR Diyorum..11 Yorumla- +1 yıl
Bu yazımın yanlış anlaşıldığını düşünüyorum verilen yorumlara bakacak olursak
Ben yukarıda ki fotoğrafda görüldüğü gibi kadınlarin yaptığı makyajin biri bir aynısından bahsetmiyorum zaten
Normal dizilerde denk geldiğiniz kadar Aras bulut, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu gb sadece yüzündeki lekeleri ve sivilceleri birazcık kapatmaları ve saçına başına bakım yapılarını kastetmiştim.
Kızlar gb ruj sürüp sürme çekmeleri hiç istemem.
Erkek erkekliğini bilsin yani 😉
Valla makyaj konusunda becerikliyim üni de bir çok kız arkadaşımın makyajını da ojesini de ben sürerdim yani eyelinerı tek de çekerim yani yanlış olmasın 😂
Ama ben yapmam yeterince kişisel bakımıma dikkat ediyorum bence fazlasına ihtiyacım yok. 😇10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO makyajın sebebi kameradan kaynaklı oluşan parlaklıktan dolayı yapılıyor. Hayır kendi açımdan istemem demek istediğim make-up artistlere değil lafım. Erkeklerin makyajı saçı sakalıdır bence bu kadarı da yeterli çünkü bu dediklerin yapılırsa daha feminen bir durum ortaya çıkar. Ayrıca erkeklerin makyaj yapmakla uğraşacaklarını sanmıyorum bile. Kadınla erkek arasında keskın olmasa da belirli bir sınır var aslında bence ne erkek kadın gibi olmalı ne de kadın erkek gibi olmalı. Demek istediğimle bu arada homofobik biri değilim olmadım da
011 Yorumla- +1 yıl
Mesela bir erkekte cikip kadinlar pantolon giymesin bu kadinla erkek arasinda bir sınırdır dese ne olurdu?
Cevap sahibi+1 yılPantolonlar cinsiyet ayırıcı bir unsur değildir
- +1 yıl
Ama bu senin yorumun mesela makyajın ayiricı bir unsur oldugunu kim söyledi? Mesela kadinlar ne yaparsa ayirici unsuru aşıp erkeklere benzemiş olur?
Cevap sahibi+1 yılAyırıcı unsur derken cinsiyetçilik yapmak değildi kastım. Bak güzel kardeşim bir insanın sakalsiz makyajsız tamamiyle doğal haliyle baktığında cinsiyetsizdir genel olarak makyajla yapılan şey daha olan feminenliği daha fazla ortaya çıkarabilmek yüz hatlarını daha fazla yumuşatabilmek içindir
- +1 yıl
Evet bu noktada zaten ayni görüşteyiz. ama bunu bir erkekte isteyebilir. Bende makyaj yapiyorum ve kabul ediyrum daha kadinsi gorünüyor. Ama bunu bir erkekte isteyebilir bu özgürlüktür ve öyle bir erkek olma istiyorsa öylede olabilir. Kadinlarda pantolon giyince erkeksi olur ve o da onlarin tercihidir.
Cevap sahibi+1 yıl@feminenoğlan 1. pantolon maskülenliği ifade etmez bundan yaklaşık 70 yıl önce olsaydıevet diyebilirdim fakat günümüz için değil. 2. Özgür olduğu için isterse sokakta tanga bile giyebilir beni bağlamaz ama ben kendime göre bir görüş beyan ediyorum makyaj yapmaktan kastınız nedir , ruj rimel allık kullanmak falan mı? Üzgünüm ama ben kendime göre bunu absürt buluyorum lakin derseniz ki kapatıcı falan bu olabilir elbette
- +1 yıl
Biraz uzuleceksin belki ama bunlarin hepsini hatta daha fazlasinu kullaniyorum rujuma ve aydinlaticima kadar 😂 taytta giyiyorum simdi sen onuda kadinlara maal edersin bundan 50 yil önce olsaydi kadindi tayt ama artik değil üzgunum 😂
Cevap sahibi+1 yıl@feminenoğlan tayt unisex bir üründür
- +1 yıl
Çok sevindim bu düşünceni begenme butonu olsa begenirdim.. peki birşey soracagim misal erkek arkadaşin tayt giyebilir mi evde?
Cevap sahibi+1 yıl@feminenoğlan bakın beyefendi adınızda da yazdığı gibi gerçekten feminen birisiniz bu da demek oluyor ki makyaj feminenleştiriyor ve ben bir erkeğin fazla feminrn olmasını beğenmiyorum bu arada birkaç yorumunuzu gördüm bakın beyefendi nasıl siz istediğiniz gibi yaşayıp istediğinizi yapabiliyorsunuz bizde istediğimiz gibi yorum yapabiliriz sizin bu durumunuzla ilgili asıl sizin yorum yapamazsınız tarzındaki ithamlarınız özgürlüğe karşı birer eylem niteliğidir
- +1 yıl
yorum yaparsinizda "erkek bunu yapamaz şeklinde yorumu olmaz"
+1 yılBence yapmamalı, böyle şeyleri de topluma özendirmemeliyiz.
100 Yorumla
+1 yılErkegin erkek gibi kadının kadın gibi olmasi ve gözükmesi gerekli. Bu yorumu fazla ataerkil bulmus olabilirsiniz ama doğal olani ve olmasi gerekeni budur.
60 YorumlaMakyaj dediğiniz şey sadece kadınlar için mi? Yüzünde sivilcesi olan bir erkek bunu kapatamaz mı veya herhangi bir yara izini. Ben demiyorum ruj sürsün vs ama neden olaya sadece bu açıdan bakıyorsunuz?
40 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Yok yapmasın, erkek erkeksiliği ile kalmalıı
serttliği egemenliği kontrol edebilirliği ile
erkeksi hormonları tutku ile birleştir ve duygulu olursan
tam bi erkek olursun makyaj kadının işi kadına özgü
kadını renklendiren. aslında doğalllık daha güzel ama
her kadın doğal olmasını bilemiyor. kadın özünü bilmiyor kısacası
kadınlık dişilik farklı olay. makyaj sadece işin süsü10 Yorumla
+1 yılAllah rızası icin yapmayın ya kadınlara ait şeylere göz koymaktan vazgeçin
89 Yorumla- +1 yıl
Neye göre kime göre
- +1 yıl
Yazmasına gerek mi var
- +1 yıl
İnsanlar kendini nasıl iyi hissediyorlarsa öyle olsunlar yapsınlar, gelip buraya allah rızasi için yapmayın ne demek ya sadece onları yargılamış oluyosun ve bu kötü bir şey ve fikrini daha güzel belirtebilirsin bunlar eleştiri veya öneri değil kabalık. Ayrıca gerçekten makyaj kadınlar için değildir ki kadınlar için de olsa kullanabilirler
- +1 yıl
Bu da seni hiç alakadar etmez. Üzerine alınması gerekenler alınmıyor sen niye zıpladın anlamadım mzbsksnskll istediğimi istediğim şekilde de dile getirebilirim ayrıca. Sana göre öyledir bana göre böyle. Kendi fikrini dayatmaya çalışma bana.
- +1 yıl
Aynı fikirden olmayınca hep " cahil yobaz, gerici " olur nedense..
- +1 yıl
Fikir mi senin dediğin güzel bir üslupla belirtmemişsin saldırı gibi yapmamalarını istememişsin ve evet yaptığın cahillik çünkü senin fikrinin yanlış olduğunu ve doğru olduğunu düşündüğüm fikri söyleyince sana dokunan ne neden zıplıyorsun kendi fikrini dayatma bana diyorsun.
Erkek erkekliğini kadın kadınlığını bilsin erkeklerin bu sekilde olması çok tuhaf
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence efendi içine kapanık erkekler sevgili edinemedikleri için pasifleşiyorlar hiç bir fırlama erkeğin kadın kılığına girdiğini görmedim ben yaani :):) ayy ne diyorsun sen ayoll :):)
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılefendi erkeklere yüz vermeyen kızlarda bu sebeple kendilerine kına yaksınlar bence yaani :):)
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla güzel yapmış, fotodaki da çok güzel. Ama her erkek böyle şeylerle uğraşmaz. Her kadın uğraşabilir ama bazı kadınlar da tercih etmez. Ama çoğu erkek biraz tercihi, hiç uğraşmaz.
Bence erkekleri rahat bırakalım, neden sürekli bugünlerde erkeklerin hepsine makyajı gereklilik olarak görüyoruz, bunu anlamadım.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu fotoğraftaki gibi olanlar çok garip. Kadın mı olsam erkek mi kalsam ikileminden çıkamayıp ikisini bir arada götüreyim der gibiler. Görüntü olarak da hoş değil kadın gibi hissediyorsan kadın olmak istiyorsan kadın ol erkek görünümü bırakmayacaksan da neden kadın gibi makyaj yapıyorsun o zaman. Ayrımcı değilim iki cinsiyeti aynı anda yaşamaya çalışmaları saçma geliyor.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Suohzleri herhangi bir cinsi istememek derken?
- +1 yıl
Toplumun cinsiyet kalıplarına uymak istememek örneğin erkek dediğin kıllı olur derler kadın dediğin makyaj yapar güzel olur derler onlar ise kendini bi kalıba koymadan istediği gibi yaşıyor. Çok güzel bir şey hayata bir kez geliyoruz zaten bırakın da istedikleri gibi yaşasınlar
Cevap sahibi+1 yıl@Suohzleri Erkeğin kılını tüyünü alması ya da kadının makyaj yapmaması kendisinden başka kimseyi bağlamaz. Erkeğin de 2 parmak kaşla gezmemesi gerektiğini söylerim kadının da din altına sığınıp bakımsız oluşunu eleştiririm. Bu tarz şeyler medeniyetten uzaklaşıldığını gösteriyor çünkü. Fotoğraftaki tipler de şımarık ve ne yaptığını bilmeyen tipler olarak geliyor. Var mı bunun gibi tipte olup dünya yararına insanlık yararına bir şey yapan? Derneklerden bahsetmiyorum. Karşındakinde bir düzen bir tertip varsa ciddiye alırsın. Aşırı ciddiyetten bahsetmiyorum ama bu kadar şımarıklık da fazla. Kalıp değil o cinsiyetini oturtamama sorunu. Kendini kadınsı hissetmiyorsan o biçim bir makyaj yapmazsın. Bugün canım sıkıldı yoğun makyaj yapayım gibi bir şey demezsin heralde.
Üfff hayıııır, ben asla böyle bi erkek arkadaşım, sevgilim , eşim veya kardeşim , babam , her hangi bi akrabam olsun istemezdim berbat bişey bence bakım farklı bişey ona karşı değilim maskedir epilasyondur falan ama bu iğrenç
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 407 cevap paylaştı. Cinsel tercihleri farklıysa yani gay'se ya da kadın gibi hissediyorsa yapmalı. Ama değilse yapmamalı makyaj yapan erkeğe erkek gözüyle bakmam mümkün değil.
30 Yorumlaİyy igrencs erkek erkek gibi olsun ya saç sakalı düzgün olsun yeter makyaj yapmamali
60 YorumlaO zaman kadınlardan farkımız ne olur. Erkeklere makyaj yapmak bence kadinlar için bile itici olmalı.
60 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben makyaji kadinlarda bile sevmezken. Aman Allah korusun😀
60 Yorumla
+1 yılİbnece işler bakım evet ama bokunu çıkarmamak gerekiyor.
60 Yorumla
+1 yılMakyaj sadece kadınlar için üretilen birşey değil bu yanlış bir algı
Yani evet bilinci açık olan her birey makyaj yapabilir427 Yorumla- +1 yıl
@Suohzleri Tercihlerini kabul ediyorum, Yorumumda belirttim. Gay'se falan saygı duyarım ama lütfen kadın kadın olarak erkek olarak kalsın cinsel tercihleri farklı değilseee. Ruj süren ya da rimel süren erkeğe nasıl erkek gözüyle bakar insan iğrenç ya abartmayın artikkk. Kadın erkek eşit okey ama bu kadarı da fazla kadınlar da bıyık sakal bıraksın o zaman 😅
- +1 yıl
@ladyheard
Etrafta bu kadar katliam varken bumu senin mideni bulandıran şey. cidden bu kadar bencil olma
Ben kendi markasını çıkarmış ve dünya çapında tanınan ürünleri satan bı sürü başarılı erkek biliyorum.
Ve sizin gibi insanlar sadece bunların önünde boş biblo ama yinede yorumuna saygı duyarım senin tercihin ama bu çok dar bir bakış açısı. - +1 yıl
Onlar ne alaka şimdi? katliamlar daha bir farklı mesela Tecavüzcülerin, kadına, hayvana, çocuğa şiddet uygulayanların gebermesinii istiyorumm ama makyaj yapan erkekler gebersinn demiyorumm. Cinsel yönelimi farklıysa saygı da duyuyorum mesela Arda bektaş var onu YouTube de 2 senedir takip ediyorum ve seviyorum. Ama cinsel yönelimi farklı olan erkekler de iticii bulurumm. Kadınaa mii aşıkk olucazz yapmayın gözünüzü seveyimm. ama bu tercih meselesi ben makyaj yapmayan erkekleri tercih ediyorum siz Makyaj yapan. Saygın için teşekkürler bende sizin görüşünüz en saygı duyuyorum 🙏
- +1 yıl
Gayette alaka canım bu kadar yorum yapılacak şey varken makyaj yapanları hedef alman biraz saçma. ayrica insanların kendi tercihleri onlari baglar buna ne sen nede ben yorum yapabiliriz. o kadar yorum yapasin varsa içinden konuş daha az zarar edersin
- +1 yıl
Hedef almak ne yaaa 😅Tatlıya bağlamıştın sıvadınn. Anlama sorununun mu varr? Bir erkek gay ya da kadın gibi hissediyordiyorsa makyaj yapabilir saygı duyarım! Ama gay değil ve kadın değil de erkek gibi hissediyorsa yapmamali. Bak sinirimi bozdun şimdi sananeee. Hesapp mi vericemm sanaa istediğimmm görüşü belirtirimm. Zaten kadın gibi hissetmeyen erkekler makyaj yapmıyorr rahattt ol 😅😅 hedef diyor yaaa. sanarsın çıktım sokaga protesto edip Twitter da tag açtımm. erkek erkek gibi olmalii. tercihleri farklıysaa haşaa Trans arkadaşım var gayy arkadaşımm varr onlar ayrı ama sende anlama sorunu garr
- +1 yıl
Bravo sana valla o tweeter hesabı açman sana yakışacak birşey. valla hiç şaşırmadım hayatım. Kadın gibi hissetmeyen makyaj yapmıyor demende çok komik açıkçası hayırdır müneccim mi kesildin başımıza nerden biliyosun insanların içini. . Evet canım tamda hedef alma başka ne olabilir . anca gülersin zaten. yazık kafana 😂😭
- +1 yıl
Yazma artık bence çünkü konuştukça batiyorsun fikirlerini kendine sakla bırak yorumu buna bende dahilim haydi iyi günler
- +1 yıl
Yav bir dakka ya neyin haklı pardon da erkek erkek gibi olmalı ne demek. pardon hayatlarını sana sormadan yaşadıkları için adlarına özür dilerim.🙄
Yani bir insan anca bu kadar aterkil olabilir tebrik ederim seni. Bakma sende bu kadar rahatsiz isen bu kadar basit kardesim yani bu kadar ön yargı çok fazla bak en iyisi sen sus tamammi yoksa bu konu sabaha kadar uzar çünkü ben bu konudaki doğruları sayarsam bitmez yani. Fikirlerimi kendime saklamamani birdaha düşün istersen kimse mantıklı fikirleri sövmez hayatım bunu unutma boşuna linçlenmedin yani. sus - +1 yıl
Erkek Erkek gibi olmalı! Kadın gibi hissediyorsa Cinsiyette değiştirebilir, makyaj da yapabilir diye bin kere söyledimm. Hayır erkekler kadın gibi olursa toptan etek giyip makyaj yaparsa kime aşık olucaz? Lezbiyen dee değilizz 😅😅Senin gibi anlama sorunu olan çocukla tartışmam hata okey bunu savunup modern ve elit oldun aferin sana bir alkış 👏👏
- +1 yıl
Bak işte bu son yorumdan sonra seni ciddiye alamiyacam. illa bir erkek sizi cinsel anlamda tatmin. mi etmeli yönelim sadece cinsellik mi ha güzelim sana soruyorum. Bana çocuk diyebilmen için beynini kullan bence. Eğer elitlik buysa ben elitte olurum modernde olurum rahat ol bunu yargılamak senin gibi bir dar kafaliya kalmadı . O kadar erkek kıtlığı çektiğin belliki makyaj yapanları sovuyorsun hayirdi bune erkek arama sevadasi. Yazık ya komik geliyorsun bana 😂😂😂
- +1 yıl
Ben sana bulurum erkek tatlım merak etme var senin kafandaki gibi insanlar anlaşmakta güçlük cekmessin diye düşünüyorum
- +1 yıl
İyiki bir elit kelimesi duymussun o kelime şu an bu haksizlikta kullanıldığı için kan ağlıyordur
- +1 yıl
Öncellikle haddini bil! Ben kendimi gayet güzel açıkladım. Ama anlama sorunu olan ergenler olduğunuz için anlamadiniz. Defolunn artikk gayy erkek makyaj yapar saygı duyarız ama gayy olmayan yapmamalı ki yapmıyordaa. Neyin tartışması buu 😅 Yabanci erkeklerr bilee yapmıyorr. Dar görüşlü yadaa yobaz değilimmm. Kadın kadın gibi olmalı erkek gibi erkek gibi olmali zaten yaratılis itibarıyla farklı yaratılmışlarr. Kadın gibi hisseden erkekler zaten cinsiyet değişiyor saygıda duyuyoruz. Aynen öyle modern görünmeye çalışan çocuksunuz
- +1 yıl
Aptall mısınn, tatmin etmekk Ne? Ne kadar terbiyesizzz bir ergensinnn. Bak anlama sorunu olann ergennn erkek erkek gibi olmali derken bir ağırlıgi olmalı, bir erkeksiligi olmalı diyorummm gözü kaşı şöyle olsun demiyorumm.. zaten gay'se saygı duyuyorum diyorum hala neyinn savaşii buu? Çok komiksinn yaa. Derdimi 5 yaşında velet anlardı yetişkin senn anlamadinn. Ülkenin gençliği işte bu. 😅
- +1 yıl
Yabanci erkekler derken.😂 Cidden bu fındık beynini bu haksızlığı savunacagina biraz başka şeylere. Harcadasaydin cidden bir yerlere gelirdin yani abla tavsiyesi artık cidden yazmıcam yazık o yobaz kafana yazikkk !
- +1 yıl
Düzgün konuş ergen falan salla bu lafları salla gerek yok öyle argo kelimelere rahat ol sakinleş takma kafana
Öyle şeyleri sen git rezil olacak başka bir yorum bul kendine burdan sana ekmek çıkmaz. cidden yoruldum seni yaniltmaktan sen yorumadinmi - +1 yıl
Yanilmaktan
- +1 yıl
Beni aklınla yaniltip uzebilirsin argo kelimelerine değil ! Eğer cahil olmak o düşünceyi savunmaksa ben cahil olurum bencede beni engelle bende o boş yorumlarını görmek istemem iyi yaptın
Kusurlarından hoşlanmıyorsa bence kapatıcı ve fondöten kullanmakta sorun yok ama ben açıkçası erkeklerde beğenmiyorum. Tabi herkesin kendi tercihi karışmak bana düşmez orası ayrı.
20 YorumlaEğer eşit olmamız gerekseydi öyle yaratılırdık. Eğer eşit olsaydık biz de sakal bırakabilirdik, cinsel organlarımız aynı olur adet görmezdik. Aynı olsaydık aynı hissederdik... Farklıyız. Farklılıklar hayata renk katar.
Yapmayın, teşvik etmeyin. Eğer biyolojik olarak bir sorunu olan varsa işlemlerden geçerek cinsiyet değiştirsin. Ortalıkta böyle insanlar görmek zorunda değiliz. Popüleriteye mahkum olmuşsunuz. Yazık.20 YorumlaYapar niye yapmasın en basit örnek Kore dir bunun için görsel deki makyaj abartı biraz ve makyaj kanalı olduğu için bu şekilde bazı asya dalı erkekler makyaj yapıyor ve müthiş duruyor
20 YorumlaBakıma tamam ( cilt bakımı, morlaşmiş göz altları için uygulamar, abartı olmamak kaydıyla gözlükler gibi aksesuarlar, dış beyazlatma vb),
Temizliğe tamam,
ama makyaj yapmam ben. Kadınların yüzde sekseninin de sevmediğini düşünüyorum.20 Yorumla
+1 yılBence yapmamalı. Ha kadın olsaydım yapardım orası kesin ama erkekte kötü durur makyaj yakışmaz bence yani.
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adam olan yapmaz zaten de erkekler zıvanadan çıkıyor onlara lafım yok
33 Yorumla
+1 yılbirkaç kişi beni beğenecekmişte ben de onlar beğendi diye iyi hissedecekmişim , boş boş işler , hayatta yapmam.
30 Yorumla
+1 yılBen yapmam ama yapan yapsın. Kadınlara da fazla yakıştırmam, erkeklerin yüz hatları falan da daha farklı olduğu için yakışmıyor. Zaten makyaj sadece kadınlar yapabilir diye bir şey yok erkekler de yapabilir. Ben hoşlanmıyorum. Ayrıca her makyaj yapanın da eşcinsel olduğunu sanmıyorum :/ Belki trans da olabilir. Bilmiyom ya
16 Yorumla- +1 yıl
Bu arada bu aşırı yapanlar için. Dizi ya da program vs. için yapılan ten makyajları gayet normal.
- +1 yıl
Knk büyük konusma
- +1 yıl
Büyük?
- +1 yıl
Yapmam etmem gelmem gitmem bunlar büyük konusma
Kesin ve net oluyor
Bunun yerine
Yapmak istemiyorum
Yapmaya niyetim yok
Yapmazdim sanirim
Veya Allah korusun diyebilirsinn - +1 yıl
Öneri için teşekkürler (:
- +1 yıl
☺☺
Bu tür davranışlar erkeleri GAY'liğe teştik etmek gibi.. Bu sorunun cevabını NORMAL olan insanlar >>> HAYIR - makyaj yapMAMALI olarak verecektir.
10 YorumlaYapan yapsın lakin kocama da ruj far takma kirpik vs almak zoruma gider çünkü ben yapmıyorum 😑
40 Yorumla
+1 yılHayat cok kisa. Baskasina zarari yoksa herkes istedigini yapsin.
40 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı. Böyle bir akım da başlatırlar yakında.. Demedi demeyin :)
40 Yorumla
+1 yılYapanlara saygı duyuyorum ama yapmasınlar hiç yakışmıyor
40 Yorumla
+1 yılKadınlar sakal bırakmalı mı gibi bir soru olmuş 😁
Hayır ya erkeğe makyaj yakışmaz, sakal yeter onlara en güzel makyajları sakalları bence 😊21 Yorumla- +1 yıl
Aynen bence de...
+1 yılYapabilir erkek makyaj youtuberlerini çok sık izlerim
Arda bektaşı da çok severim.
Tercih meselesi20 Yorumla
+1 yılBakımlı olabilirler ama Makyaj yapmasınlar..! Adam dediğin Adam gibi olmalı.. Yanımda kadın gibi makyaj yapan erkekle dolaşmam.. Bırak dolaşmayı arkadaşlık bile etmem.
30 Yorumla
+1 yılKestirsinler o zaman. Hiç değilse erkeğim demesinler.
33 Yorumla- +1 yıl
Sert bir elestiri ama yerinde
- +1 yıl
Öyle..
- +1 yıl
Toplumun sana ihtiyacı var
Zaten kadınlardan daha güzel makyaj yapıyorlar ozunuz olun lan... 😡😡😡
30 Yorumla
+1 yılSevgilime yapmistim guzel duruyo ama herkesin yapması biraz garip olabilir
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. su ana kadar makyaj olarak neler yaptım. elime nemlendirici sürdüm bi kaç kez. cok soguklarda dudagıma catlama engelleyici. o kadar
10 YorumlaRuPaul's Drag Race'imvari... Sevmem ama saygı duyarım ve ürkütür beni ama ilginç de bulurum. Bilemedim.
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki yapmasınlar erkek erkek gibi olmalı burada demek istediğim yumruğunu masaya vurmak değil tabiki kadına el kaldırmayan kibar naif birisi
10 YorumlaHerkes yerini bilsin kafi...
Makyajla neyi göstermeye çalışırlar anlamamışımdır doğal güzellik kalpten görenler bilir ancak...😏10 Yorumla
+1 yılBen nerdeyse hiç makyaj yapmıyorum.
Ama dileyen makyaj yapabilir hiç beni rahatsiz etmez çünkü tasasi bana düşmez. :)10 Yorumlaİnsanlar çığırından çıkmaya başladı. Erkekler kadınlığa kadınlar erkekliğe özen ve özenti peşinde oldukça daha neler göreceğiz acaba.
10 Yorumla
+1 yılYapabilirler, ama Makyaj yapan erkekler benden uzak dursun 😅 onlarla sadece kanka olurum dedikodu falan yaparım.
10 YorumlaCinsiyet degistirsinler tam olsun kadinlara benzemeye cali sand erkege ve erkeklere benzemeye calisan kadinlar lanetlenmistir
10 Yorumla
+1 yılKişinin kendi vücuduna yapacağı şeyi sorgulamak ya da yargılamak kimsenin haddine değil bence o yüzden herkes istediği gibi giyinir makyajını yapar kilosunu verir kilosunu alır sonuçta diğer insanları etkileyen zarar veren bir şey yok
42 Yorumla- +1 yıl
Valla helal olsun ben yapiuorum ve cok nadir gordum destekleyen herkes eleştiriyor
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok yapmasınlar. Zaten kadınlara özenenlerin sayı iyice arttı. Makyaj yapınca kadın olduklarını zannediyorlar.
40 Yorumla
+1 yılYaparlarsa bizden güzel olurlar gibime geliyor sonra saç baş girmeyelim dksbsjs
20 YorumlaIgrenc yaa buneee
Hafif de yapmayin hic yapmayin yani öyk🤢🤮20 Yorumla
+1 yılHayır bence çok gereksiz tamam fondöten kullanabilir bu normal bir şey isteğe göre
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRuj vs değil ama bb krem kullanıyorum, kaşlarımı düzeltiyrum, nemlendirici kullanıyorum, her hafta yüz bakım kürü uyguluyorum, saç bakım yağı kullanıyorum.
20 Yorumla
+1 yılyani yapan var zaten insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapmalı makyajlıysa makyajlı kalsın
20 Yorumla- Devamını Gör (197)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat