Ya abi bunlara nasıl düşüyorsunuz hayret ediyorum 😅Hepsi birbirine benziyor biri diğerinden farklı değil. Aynı burun, Aynı dudak dolgusu, Aynı Hollywood yanağı, Aynı badem göz her şeyleri aynı. Bari farklı estetik yaptırın. Farklı kadın kalmadı yeminlen. Ben koca burumla çok mutluyum Bunlardan farklı hissediyorum 😜😅Bence aynı kişi bunlar 😅Biri lens takmış hiç değilse ama aynı estetik 😅
Estetikli kadınlar aynı fabrikadan çıkmış gibi değil mi 😅?
Memnun değil ve değiştiriyor ya da sadece yaptırmak istemiş ve yaptırmış. Aynı görünseler bile bize ne? Sen nasıl "Ben koca burumla çok mutluyum Bunlardan farklı hissediyorum " diyorsan o da öyle iyi ve farklı hissediyor olabilir.
onlar estetik yaptırmasaydı da sizin özgüveniniz için "biz farklıyız , onlar gibi değişmeye çalışmıyoruz" dayanağı olmayacaktı. başka birine acımadan önce kendi hayatınızla ilgilenmenizi öneririm çünkü belli ki başkalarını yargılayarak kendinizi seviyorsunuz
Şu hande erçel midir nedir (dünyanın en abartılan kadını) yüz şekli estetiklerle şevval şahine benzemiş. Daracık alınları ve sivri çeneleri estetikle bile ortalama olmaları tamamen aynı😂benziyorlar