2. Not: Sevgilim yok.
3. Not: Saçma sapan mesajlar atmayın lütfen ;)

Spor yapan erkek kendine özen gösteren, dikkat eden erkektir. Makyaj yapan kadına da saygım vardır. Güzel olmak istiyor sonuçta ve kendine bakması gerekiyor. Makyaj yapsınlar iyi oluyor hem. Estetik olanlara da helal olsun. Sahtekarlık göremiyorum burada.
Sahtekarlık yok burda evi meselesi naparsa yapar kişi ister güzel görünmek için makyaj yapar ki ilerde iş ciddileşirse makyajsız hallerinide görücen yani sahtekarlık yok ki bazı kızlar makyazsızda güzel makyaj yapması veya yapmaması ona bağlı her makyaj yapan çirkin değildir... kaslı erkeğe gelince oda sahtekarlık değil istese bile yoksa yapicak bişey yokki bence resimdeki gibi kasları itici buluyorum normal olmalı illa olucaksa çok önemli değil bu kaslı erkek benim için 😅🙈🙈🙈
Bazı yerleri klavyem sağ olsun değiştirmiş 😅😅😅
Bende ne demek istiyor burada diye anlamaya uğraşıyorum 😜😂🤣😂😜
Sadece 1 2 yerde hata var bu kadar zorlamamalıydım
Zorlanmamalıydınız
Yerine göre tek bir virgül bile tüm cümlenin anlamını değiştiriyor ;)
Farkettim
Kısaca erkekler makyajı bıraksın diyorsun görüşünde sanırım :)
Yanlış anlamışsın
En iyisi boşvermek
Başka yorumlardan devam edin
Evet 👍 akıllıca bir çözüm yolu
Kasli görünmek için en azından spor yapıyor fit bir şekle sahip oluyor zaten herkes onun spor yaparak o sekil aldığını doğuştan olmadığını biliyor fakat kadin yüzünü ekstradan değiştiren ürünler sürüyor belki o makyajın altında bir başka yuz var o kadar güzel olmayan. ) Ben sırf olduğum gibi görünmek için asla makyaj yapmıyorum bana da sahtekarlık gibi geliyor
Gizliden yazdığın iyi olmuş ;) hemcinslerinin gazabına uğramanı istemem
Bu nedenle gizliden yazmadim. Hem ne gazabi ben gorusumu paylaştım herkes birbirinin yorumuna fikrine saygida bulunmalı katilmasa da!
Saygı mı? Hemde burda ;) anlatım bozukluğu yapmışsın 😂😜🤣
Evet saygı duymalı insanlar birbirine karşı
Haklısın hemde sonuna kadar ama dediğin gibi olmuyor maalesef
Ben buraya daha dun katildim o yüzden pek bilmiyorum buradaki insanlar nasil. Ama gebel olarak yapılması gereken budur saygı cercevesi altında soru sorup yorumlamak.
Mesaj kutunu hemen kapat yoksa saygıyı gösterirler ;) kızı erkeği yok acayip acayip mesajlar geliyor. Soruma renk kattığın için teşekkür ederim 😊
Bende cok tesekkur ederim. Tavsiyeniz içinde 🙂
Rica ederim :) hadi bakalım iyi günler.
Kesinlikle makyaj yapan kadınlar ayrıca sahtekarlıktan müebbet yerler o derece bi kadın olarak söylüyorum bunu not:çok şükür makyajla sahtekarlık boyutuna gelecek kadar yapıp ve o çirkinlikte deilim gelelim kaslı abilerimize asla sahtekarlık olmuyo bildiğin terle emek harcıyorlar o vücutları yapana kadar ikisi yanyana çok güzel bir soru olmuş
Cevap
11Cevap
Kası ilaçlarla elde ediyosa ayrana su katıyodur, yine de sonuç bi miktar kalıcıdır ama makyaj çoook korkunç boyutlara ulaştı 😅
Kawasaki saçlarını beğendi :)
Freud'un kız kardeşi de iltifatınızı beğendi😁
İltifat etmem için yaşın 18 ise küçük :)
Küçüğüm daha çoğğk küçüğümm
Ellerimle büyüttüğüm ölür iken dirilttiğim 🤣😂🤣😜
devam et bakalım
solar iken dirilttiğim* lütfen😁
Kıraçtan eşşeği çaldım sayıra otlaya karnın doyura gördüğü düşü hayra yoranında avradını... buradaki hata Ne?
Saldım çayıra😅 O kadar doğru geldi ki algılayamadım bi an
Ceyin berrahı gibi beyin kıvrımlarında dolaşırım işte böyle 👍;)
Bu sefer yemedim 😂
Zaten yemeyeceğin şekilde fazla tuz biber attım :)
Makyaj yapan kadın en fazla ne kadar zaman harcıyabilir ki bence sahtekarlık budur.
Ama ben bu vücudu kas için yapmaya çalışsam bile aylarca, yıllarca çalışıyorum.
Çok fazla emek var.
Güzel soru.
Spor herkes için gereklidir kas yapıp iyi görünmek istemek normaldır ama makyajı abartıp olduğundan farklı biri gibi gözükmek sahtekarlıktır
İkisi farklı şeyler. Kadında spor yaparak fiziğini değiştirebiliyor. Ama makyaj yaparak farklı bir insan oluyosun.
İkisi de sahtekar değildir. Hayatta hiçbir çabası olmayan aşağılık kompleksli tembel insanlar başkalarının başarılını değersizleştirmek için klişeler uydurur.
İkisine de takıntılı bir şekilde yaklaşanları boş insanlar olarak görüyorum. İnsan güzel ve yakışıklı görünmek ister ancak vaktin çoğunu buna adamak anlamsız ve fazlasıyla şekilci.
Kadınlar her halükarda makyaj yapıyor artık onu geçtim erkeğinse vücut çalışması sırf karı kız düşürmek içinse o da cacık
Abartı makyaj yapan kadın
Sonuçta o kasları oturarak yapmadı çok emek var.
Bilgili ve sivaslı kızın hali başka oluyor 😊😊
Sana bile mesaj atıyorlar mı gerçekten? Asdf
Ahırdan çıkmaları için elimden geleni yapıyorum ;) tüm erkekler öküz diyenleri uyandırıyorum gerektiğinde öküzlere baytarlık yapıyorum ;)
Spor ve makyajı aynı kefede kıyaslamak ne kadar mantıklı bilemedim. Her kas yapan vücut yapan insanın bunu sadece karşı cins için yaptığı algısından kurtulmamız gerek artık.
kadın..
kadın sahtekardır tabi
şikeli bir soru :) al birini vur ötekine bence
Makyaj yapan kadın kesinlikle
Makyaj yapan kadın
C: Hiçbiri.
İkisi de değildir yargılayan ibnedir
Kadın tabi ki
Kadın sahtekâr
Kadın tabiki
Ikiside
Kadın net!!