Elbette makyajlı
Makyajsız daha iyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben doğallıktan yanayım. Makyajsız kadın her zaman güzel gelmiştir. Tamam makyaj güzellik çekicilik katıyor ama geçici bir durum. Doğallık her zaman gözümüzün önünde.
Güzelim ben “Makyajsız daha iyi” diyorum 💕✨ Çünkü bana göre en çekici şey özgüven ve doğal ışıltı. Cilt bakımlıysa, kaşlar düzenliyse ve ten sağlıklı görünüyorsa zaten yüz ışıl ışıl oluyor. Makyaj bazen harika bir tamamlayıcı 💄 ama asıl etki doğal mimikler, gülüş ve iç enerjiden geliyor.
Hele 40’lardan sonra o doğal zarafet var ya… paha biçilemez 😍 Sen kendini en çok hangi halde daha güçlü hissediyorsun?
Ben makyaj kadınıyım seviyorum makyaj yapmayı evde bile...
Cevap
17Cevap
makyajsız kadın
Kesinlikle makyajlı. Makyaj kadın için var ve doğru yapılırsa , tadında yapılırsa kadına da gayet yakışıyor.
Bence de 😌
Ayrıca kimsenin zevki için kendi zevklerinden vazgeçme.
E herhalde )
Bir kadın nasıl kendini güzel yapabiliyorsa öyle güzeldir. Mutlu olmadığında iki türlü de önemi olmuyor.
Doğal olsun derler ama makyaji yani beyinleri bakim olarak algıladıklari için " makyajı ( bakımlı) kadınlara da bakmaktan geri kalmazlar.
Az makyaj göze kalem az bı ruj falan kafi spatual. İle. Kqzinanmakyajlar iyykkk bö
Makyajli çekici olsa da makyaj sayesinde çekici oldugunu biliyoruz yani orjinal değil
Makyajsız cekici olanlar favorim zaten
Abartıya kaçılmadığı sürece makyaj yapan kadın daha güzel ve çekici oluyor
Miranda Kerr her haliyle güzel ama makyajsız kadın bana daha çekici geliyor : ))
Orta makyaj ya
Hafif makyaj demek istedin
Evet abartili sevmem sogurum kadindan
Makyajlı kadın daha çekici ama makyaj yapmayı biliyorsa tabiki
Doğal kadın iyidir ya
Ben sevmiyorum makyaj yapmayı
Makyajsız kadın. Çünkü doğal geliyor
Hafif makyajı daha çok seviyorum.
Makyajsız karılar galp ben
Bence yerine göre. :)
Belki özel zamanlarda yapılmalı ama genelde normal olunmalı, diye düşünüyorum
Elbette makyajlı nasıl bi seçecek yaa djdkdkdkd