- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl
Taşıyıcı Taşıyabileceğim zayıf ve uzun bir hatun arıyorum ilgilenenler ALBENI yazıp 6666 ya sms atsınlar.
Yürü bee çok doğru ve güzel bir soru 👍👍👍 ulan şuraya 1,78 boyunda 75 kilo ağırlığındayım en fazla 1,70 cm boyunda 60 kilo ağırlığında ince belli hatun ilk tercihim yazıyorum millet hemen saldırıya geçiyor. Kardeşim benim tercihim bu yönde kime ne? Kimi ne ilgilendirir boyu 1,65 cm kız hemen sen çokmu uzunsun yazıyor ;) yaw ne yazmışım bi oku yaw en fazla 1,70 cm boyunda diyorum heeee diyip kalıyor. Bıktığım için artık boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diyorum ;)20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav arkadaşlar nedir bu rekabet derdiniz? Kimisi uzun kimisi minyon sever.
Ben hiç uzun kadınlara laf atan ezmeye çalışan minyon görmedim. Çünkü kendilerinden memnunlar. Uzun kadınlar hep minyonları gömmeye çalışıyor. Ben 168 im. Minyon kadında uzunda iyidir yani aşırı uzun olmadıkça en fazla 170. Çünkü kadın aşırı uzun olunca dezavantaja dönüyor. Ablamdan biliyorum 175-176 vardır ve çok sıkıntısını çekti. Erkekler koruma iç güdüsü ile minyonları daha çok seviyorlar. Nişanlım 180 boyunda bana yüksek topuk giydirmez uzun olmamı istemiyor.
160 - 165 gayet normal boy. Konuya TAMAMİYLE tarafsız yaklaşan biriyim bende ortadayım zaten topuklu giysem 170 geçiyorum. Uzunlar hep minyonları eleştiriyor. Ben erkek olsam yüzü güzel olan minyonu uzun kadına tercih ederim. Gülümsemesi bakışları belirler çoğu şeyi. :)102 Yorumla- +1 yıl
Doğru tespit sapkam olsa cikartirdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla Gerçektede istiyorlar :D Ben 175 boyundayım. Eski sevgilim 158 boyunda bir kızla aldattı beni üstelik nişanlanmışlar, haberlerini alıyorum. Erkek kardeşim 188 küsür boyunda, bildiğim tüm sevgilileri minyondu. Nedenini sorduğumda daha güzel daha narin geldiğini söylemişti. Hatta bana sırık diye sesleniyor sinir ediyor.
Erkekler sanırım minyonları daha çekici buluyor bu uzun boy meselesi , uzun kadınların kendin avutma biçimi. Yoksa güzel bir kızım , zayıfım, bakımlıyım, beyaz tenliyim siyah saçlıyım.. Çoğu kişinin beğendiği durumlar. Ama ne hikmetse boydan dolayı reddedildim hep. Uzun durduğum için. Bu haksızlık.50 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılBen de anlamıyorum. Sanırım sanalda klavyeden fikir beyan eden kitle ve reel kitle aşırı farklı.
11 Yorumla- +1 yıl
MaşALLAH size çok güzel yorumlamış sınız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimse gerçekten ne istediğini bilmiyor çünkü gadası
10 Yorumla
+1 yıl162 yim 180 den kısa sevgilim anca 1-2 tane falan olmuştur
824 Yorumla- +1 yıl
ahahah eksileyenler neyin kafasını yaşıyor acaba benim minyon olup hep uzunlarla sevgili olmamı mı çekemediler acaba ahahahahaha
- +1 yıl
- +1 yıl
@axish2s 16 tane
- +1 yıl
@axish2s 4 ay ahahaha 13 yaşından beri sevgilim oluyor
- +1 yıl
arka plandaki gibi, geleni gideni yarıyon galiba KLJASŞDİADAS
- +1 yıl
@DavidKunakuto evet ahahahahahahahaha
- +1 yıl
@mekansahibişahmaran 20 yasındasin ve 16 tane sevgilin mi oldu umarım ciddi degilsindir ciddiysen de nasıl miden kaldiriyor her erkekle yan yana durmayi elini tutmayi sarilmayi falan ya da bu cocuklar sormuyor mu neden bu kadar cok sevgilin oldu diye neden boş duramiyosun diye... sevecegin insani senin ucin dogru olan insani bu sekilfr bulamazsin
- +1 yıl
@birsaniyeya o konu onu ilgilendirir ister 1000 kişiyle olur ister 1 kişiyle kimsenin hayatına karışamayız değil mi
- +1 yıl
@miyawanimpostor ben de istediğim şeyi yazabilirim karışamazsınız değil mi?
- +1 yıl
@birsaniyeya sana yanlış gelen bana doğru geliyor demek ki ben kimsenin hayatına karışmıyorum kimsenin de bana karışmasına izin vermiyorum tüm sorularının tek bir cevabı var "canım öyle istedi."
- +1 yıl
@miyawasanimpostor teşekkür ederim canım 💕
- +1 yıl
@birsaniyeya Başka kişinin hayatına karışamazsın. Görüş sahibi kızın senin düşüncelerini merak ettiğini ya da önemsediğini de sanmıyorum. Lütfen başkalarının tercihlerine ya da hayatlarına karışmayalım. Hiç değilse benim sorum da yapma bunu.
- +1 yıl
sorumda*
- +1 yıl
@mekansahibişahmeran istedigini söyleyebilirsin ben de istediğim gorüsu paylasabilirim şeker kız
- +1 yıl
@birsaniyeya senin görüşün benim özel hayatıma müdahale olmadığı müddetçe sorun olmazdı tatlış
- +1 yıl
@miyawasanimposor kanka dayanısmasi bu herhalde kullanicu adlari da benziyor bende senin onun bunun yorumunu onemsemiyorum takan sensin herhalde yaran var sjsjsj gül gec her seyi bu kadar umursayacaksaniz ohooooooooooo umursamazsaniz zaten yorum yapmazsiniz simdi benim yapacagim gibi 😂😂
- +1 yıl
@mekansahibisahmaran ne demek ❤✨
- +1 yıl
@birsaniyeya sorumdan gider misin lütfen
- +1 yıl
@birsaniyeya ahahahaha umursamamış hali bu yorumuma bakmış bir de milletle neler konuştuğuma da bakmış kafayı da 16 tane manitam olmasına takmış bir de soru soruyor umursamazlığa bak ahahajq kendi geldi yorum yaptı bir de bana umursuyor diyor torbacının numarasını versene jdkskskskskslslsldlskdkdkd
- +1 yıl
@birsaniyeya Kullanıcı adlarımızın alakasının olmamasının yanında kızı ilk defa gördüm. Başka birinin de görüşüne ya da hayatına burnunu soksaydın tepkim yine aynı olurdu. Bizi ilgilendirmeyen şeylere karışmamalıyız düşüncesindeyim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani şöyle ki, minyon derken zarif yapılı beğeniyorlar. Boynu yoksa, poposu yere yakın ve kiloluysa onu beğenmezler tabi. Siz minyon derken kısa boylu algılamayın olay zarif ince yapılı olmak. Her Kısa boylu minyon değildir. Tr ortalaması zaten kısa. Kaşık suratlı tipler minyondur. Nasıl durduğu önemli Hem kısa hem obez boynu içerde birine kimse bakmaz:))
Uzunlarda da aynı şekilde. Yine zarif görünüm olana bakarlar. Kazulet gibi elini kolunu nereye koyacağını bilemeyen veya asker arkadaşı gibi duranı da beğenmezler. İşin sırrı zerafette. Minyon ama zarif mi? Bu önemli.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl187 Boyum. Minyon varken neden uzun ister bir erkek? Bakın kızlar siz uzun boyu güzellik ölçütü olarak kullanıyorsunuz ama kadında güzellik ölçütü , yüz hatları, zayıf veya fit olması , kilolu olmaması , hokka burun , gözler, elleri ve küçücük ayaklarıdır. Zarif olmasıdır. Biz erkeklerde yüz güzelliği değil boy pos önemlidir. Boy 170 olunca erkekte kısa durur kadında aşırı uzun. Sarıldıgımda tamamen sarıp sarmalayacağım birisi varken neden yanımda iri duran birisi çekici gelsin?
Yani uzun kadınlar artık şu minyonları kıskanıp yermeye çalışmayın. Minyonun tadı çok başka bebek gibi naif , üstelik geç yaşlanırlar. Ben yanımda topuklu giyince benimle aynı boyda bir sevgili istemem şahsen.👍30 Yorumla
+1 yılÇünkü Minyon kadın seviyoruz.. Minicik elleri minik ayakları oluyor. Bebek gibi yüzleri oluyor. Geç yaşlanıyorlar. Yaşıtları uzun olup yaşlı gösterirken onlar 10 yaş daha genç duruyor. Ben 185 boyundayım. Uzun kızlar çok oldu etrafımda bir kez düşünmedim. Üstelik uzunların yüzü güzel olmuyor her zaman. Birde sıcakkanlı, sevecense , hayatımı adarım.
Kylie Minogue, Shakira, Eva Longoria, Salma Hayek, Natalie Portman, Mila Kunis , Scarlett Johansson Avril Lavinge ve hatta Emilia Clarke.. minyonlar. Ama güzel ve çekiciler.40 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 355 cevap paylaştı. Açık konuşmak gerekirse uzun kadınları daha çekici buluyoruz. 155-165 gerçekten kısa. En kötü 170 olsa bari. Erkeğin boyu 175 olsa yine iyi. 170-75 uyumu.
Kimisi 165, 10 cm topuklu giyip "kısa kızlar daha tatlı" deyince bir yerimle 😂 😂30 YorumlaYa şimdi uzun kızların çoğu spor, güzel beslenme sağlıklı yaşamında etkisinden ötürü uzunlar aynı şekilde eğer saydıklarımı yapmassanda boyun olabileceğinden daha kısa olur yani her erkek spor yapan sıkı vucutlu kız ister bundan ötürüde uzunlara yönelirler fakat minyon bir kız da dediğim gibi spor yapan bakımlı sağlıklı beslenen biri ise pek aşşağı kalmaz uzundan benim gördüğüm minyonların neredeyse hepsi tek hareketi parmağıyla mesaj yazan ve öğle yemeğini cips jelibonla yapanlardı davul bile dengi dengine yani
20 Yorumla
+1 yılÇünkü çoğunluk kısa boylu
Kız düşürme taktikleri bence😂
Ayrıca bu ne bee herkes de kısaları gömmüş
Tüü size 😝😝22 Yorumla- +1 yıl
valla yav
- +1 yıl
😂
+1 yılkısa boya atılan sözlerden laflardan gına geldi ya !
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenellemeni sevim senin. Minyonum diyip, canavar çıkıyorsa tabi uzak duruyorum. Azıcık laf edince "miniğim" felan diye, tripkolic oluyor. Daha başında böyle olunca mecbur bırakıyor insan. Azıcık mizah azıcık şirin olsun tamam bana.
15 Yorumla- +1 yıl
Boyu kısa diye tripkolic olanı ilk defa duydum
Cevap sahibi+1 yılyaw yani, azıcık minyon küçük olduğunu ima eden şeyler diyince, trip atmaya başlıyor hemen, ama onun yerine şirinlik yapsa bitecek mesele, yok illa trip, zaten sevme sebeplerimin başında geliyor, daha ne uzatıyon, kendiyle barışık olmayınca benle mi olucak
- +1 yıl
Empati yap biraz hergün kısa, cüce lafları duyuyoruz zaten bir de sevdiğin de böyle diyince koyuyor insana ama trip atmak falan da saçma
Cevap sahibi+1 yılya direk cüce felan demiyorummmmmmmmmmmmmmm saçmalama :D, minik olmasını seviyorum, övüyorum. İçi fesat derler ya, direk oraya yoruyor, onların görüşüyle bir tutuyorrr benide, sende empati yap, seven seni olduğun gibi seviyor daha ne istiyorsunnnnnnnn
- +1 yıl
Haklısın
+1 yılMinyon kız alternatif seks fantezisinden ibaret daha iyi seks yapılır düşüncesi
Uzun boy seviyoruz tabi ki ama minyon sadece bir fantazi biçimi diyelim.41 Yorumla- +1 yıl
Bu benim biçimim değil eksilemeyin, erkeklerin genel olarak düşüncesi böyle
+1 yılHerkes birşeyler istiyor kimileri kaslı ve kılsız isterken kimileri de fit ve minyon kadın istiyor ama herkes hayatın gerçeklerini unutuyor biz herşeyi isteriz ama hayat bize seçtiğini sunuyor kendi istediklerimizi veya hayalini kurduğumuzu değil
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMinyon yapılı zarif ve zayıf demek ben uzun ve zayıfım ayrıca kısa kızlar uzun kızlardan daha güzel diyenler var bu kadar kıskanmayın kızlar sizde boy yoksa fizik yoksa bizim suçumuz mu?
29 Yorumla- +1 yıl
Minyon 163 altı zayıf kızlara denir gidip 175 kıza sırf zayıf diye minyon demezsin yani ayrıca boyu kısa olup fiziği güzel olan çok kız tanıdım.
Cevap sahibi+1 yılBen kendime minyon demedim zaten minyonun kelime anlamını söyledim ayrıca ben kısa olup fiziği güzel olan veya modellik yapan kızlar görmedim. Modellik yaparken fiziğinin güzelliğine de bakıyorlar ama gelipte 163 boyundaki kızı almazlar eğri oturup doğru konuşalım.
- +1 yıl
Ben de senin için söylemedim zaten. Minyon kelimesinin anlamını söyledim ki benimki doğru. Ayrıca modellik yapmayan her kız şekilsiz olacak diye bi kaide mi var? Minyon olup da fiziği güzel olanlar da var. Sen de bunu kabul etmelisin bence.
Cevap sahibi+1 yılBen modellik yapmayan kızların fiziği kötü demedim. Ben fazla güzel fiziği olanı görmedim dedim.
- +1 yıl
Evliyim. Eşim 160 boyunda.186 Tam boyum.
Basketbol oynuyorum senelerdir, arkadaş çevremde hep uzun insanlar var neredeyse çoğunluk orta boy ya da minyon olan ile evli veya sevgili. Ayrıca Eşim 160 gayette beğeniyorum, fizigi ise güzel ve fit, ne giyse yakıştırıyor , podyumda yürümez belki ama kimsede gidip model olmayan kadınla evlenmem demez akla bile gelmez. Uzun olup podyuma çıkmakta mesela değil boy uzun diye herkesi almazlar mankenliğe , ölçüler önemli, giydiklerini taşıması önemli , yüzü önemli. Eşim , benden 4 Yaş büyük olduğu halde benden küçük gösteriyor, önceki ilişkilerimde minyon olanlar ile sevgili olmuştum. Uzun olunca çekici güzel olunmuyor :) Bu kadar kasmayın kendinizi. Sevgiler.
Cevap sahibi+1 yıl@adnanhancı kendimi kasmıyorum bu benim görüşüm saygı duyarsanız sevinirim.
- +1 yıl
Belli oluyor kasmadıgınız :)
Cevap sahibi+1 yıl@adnanhancı kendimi kasmıyorum beyefendi ne yaşıyorsunuz kafanızda? Fikir söylemekte suç yazmayın.
- +1 yıl
herkes fikrini yazmakta özgür tartışmayın lütfen
+1 yılYoo ben hiç minyon istemedim her zaman uzun tercihim 😂
33 Yorumla- +1 yıl
mantıklı olan da bu
- +1 yıl
Ne yapıcam ufak tefek yanımda gezdirmem bile. Kendim zaten uzun boyluyum en azından omzuma gelecek ki sarıldığımda da hissedicem yürürken de hissedicem baktığımda da gurur duyucam
- +1 yıl
anladım
Benim favorim 1.50 -1.58 arası. Ben 1.82 yim. Uzun boylu kız erkek arkadaşım gibi geliyor bana. Art niyet besleyemiyorum😅
50 Yorumlayüzü minyon olsun vücut gelişmiş olsun olmazmı? uzn kız derkende 1.70 uzun değil onu belirteyimde
16 Yorumla- +1 yıl
Türkiye ortalaması 163 eğer 163 den uzunsa uzun diye geçiyor
- +1 yıl
Senin boyun kaç dayı?
- +1 yıl
yok o anlamda söylemedim, istatiksel değil yani biraz algı meselesii Ben doğma büyüme İzmirliyim, benim boyum 1.79-180 ve gün içinde benden uzun benimle aynı ya da benden çok az kısa sayısız kız görüyorum, gymde salonda avm de starbucksta kampüste falan, ya da metroda, biraz değişiyor bu durum, yeni nesil felaket uzun yani, ben artık kızlardan bile kısayım :):):) evet yeterince kepaze olduğuma göre gidebilirim
- +1 yıl
Öylesine
+1 yılAsk ile bakan
Gulusuyle etrafina isik sacan birini hicbirseye degismem.
Hic kimseyide cok kisa ya da cok uzun diye elestirmem.
Allah vergisi ne yapsin.
Ne yapsin sadece guzel baksin yeter10 YorumlaSevgi ne boya bakar ne tipe. Sempatiklik olmalı fakat bir insanin huyu guzel olmadiktan sonra ne kadar yakişıkli/güzel olsada bir edepsiz hareketiyle tum guzellik/yakışıklilık toz olup uçuyor.
20 YorumlaKısmet ile istenen şey her zaman tutmayabiliyor.
Ben de minyon kızları daha tatlı buluyorum ama kısmetimin nasıl biri olduğunu nereden bilenilirim ki?20 YorumlaReelde uzun kız mı arıyorlarmış? Ben neden denk gelmedim
Boyum 1.78? boyuma uygun biriyle denk gelemedim
Bence hep ufak tefekleri tercih ediyorlar39 Yorumla- +1 yıl
Bi elbise giy kendine biraz makyaj yap dışarı çık herkesin gözü sende olur aynısını minyon bi kız yapsa kimse dönüp bakmaz
- +1 yıl
Çok güzelsin utanma bence ✨
- +1 yıl
Ben olgun kadın isterim 😀 @gokche_00
- +1 yıl
@Ressam06Arda sorudaki her pembeliye yazma be abi
- +1 yıl
Saçmalamış baya
- +1 yıl
@gokche_00 sen de beni üzdün eğer bana dediysen
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurda böyle minyon minyon derler mankenleri görünce vay bu kadınsa sen nesin derler Türk kadınlarla yabancı kadınları kıyaslarlar kısayım ama kabul ediyorum uzun ve fit kadınlar daha alımlı bu bir gerçek boşuna manken olmuyorlar zilliler😂😂
30 Yorumla
+1 yılBence erkekler boydan çok orantıya bakıyor eğer fizikten bahsediyorsak. Minyon ve uzun değil de.. kendim için yine böyle düşünemiyorum siz alın az önce söylediğimi bı yere yazın 😅
13 Yorumla- +1 yıl
@oski35 ağz burun orantısı
+1 yılNe alaka? Her erkeğin sevdiği kız tipi farklıdır. Demekki sana sanalda minyon seven reelde de uzun seven denk geliyor. Şahsen ben minyonlardan hoşlaniyorum.
10 YorumlaMinyon kız ile ilk seks deneyinim burada bulduğum bir arkadaş ile başladı harikaydı gerçekten evirip çevirip oyuncak gibi oynattım amerikan filmleri yanında halt yemiştir.. apartın her yerinde hatıramız vardır ve bana en son kendisini yolcu ederken benden bir ay bir şey bekleme demişti. Tamamen gerçekti. Bu yüzden minyon kızlar candır benim için.
10 Yorumlademek ki sanalda minyon istiyorlar, gerçeğe dönünce gerçeklerin farkına varıyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
öyle oluyor sanırım
Hemcinslerimin çoğu da sanalda efendi erkek isteriz diyip realde serserilerle çıkıyor :D
30 Yorumla
+1 yılEvet yine çok haklı tespit
Biz 1.70 kadınlar daima savunacagiz bunu xjxj31 Yorumla- +1 yıl
Yuh eksilere bak kıskanç kısa boylular djdnnd
+1 yılSanırım burdan istedikleri minyonlarla camerada daha iyi konusabilmek için malum biz uzunlar pek cameraya sıgamıyoruz
10 Yorumla
+1 yılÖyle ikilemde kalanlar doyumsuz nefsi olanlar, açlar bence.. çoğu erkek minyon sever çıtı pıtı mini mini 🤪😁😄
10 YorumlaValal doğru dışarda durup bakan yok doğru düzgün 😒😒
22 Yorumla
+1 yılBenim için 1.60-1.70 yeterli daha uzununa gerek yok ama nasip kısmet bu işler. 😃
20 YorumlaBilmem. Erkekler diye sınıflandırmak yerine bazı erkekler dersen aradığını rahat bulursun.
20 YorumlaKalp kırmamak için hahaha. Minyonlardan iyi arkadaş olur.
Bu arada her kadın güzel değildir. Katılmıyorum. Kilolulu kadın mııı. Almayayım. hahah. Böyle diyerek rakiplerinizi mi eliyorsunuz acaba04 Yorumla- +1 yıl
komik mi
- +1 yıl
değil her kadın güzeldir her insan güzeldir
Senin çevrende hiç kısa boylu erkek yok mu?
Kısa boylu erkekler kısa boylu kızları sever.
Boyum 1.70 ve sevgilim 1.61 boyunda11 Yorumla- +1 yıl
ben de uzun erkek istemem zaten
Valla sanaldada realdede herzaman minyon zayıf 🙃🙃🙃😇😇
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 797 cevap paylaştı. Minyon kadın seviyorum ama bu uzun boylu kadın sevmiyeceğim anlamına gelmez hepinizi seviyoruz😀
10 YorumlaSanalda kız istediğim yok, gerçekte uzun istediğim doğrudur.
10 Yorumla
+1 yıluzaktan davulun sesi hoş geliyor.. yakınlaşınca ortada davul yok zurna yok :D
10 YorumlaBiz kızları minyon uzun diye siniflandirmayiz... Yürü dedirten ya da kaç dedirten diye sinifliyoruz. ..
20 YorumlaKucak ve sokak hepsi bu. Pandemiden dolayı sokak yok o yüzden minyon ve kucak kalıyor geriye 😀
10 YorumlaHayatımda hiç kız görmedim. Nasıl birsey olduğunun bir önemi yok. Her türlü olur bana
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 745 cevap paylaştı.
+1 yılSanki biraz haklılık payın var gibi benim gözlemlerim de o yönde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısaların hep daha güzel olması ama erkeklerin uzun kız sevdası öldürüyor beni
40 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. ne istediklerini bilmiyorlar
40 Yorumla
+1 yılKim demiş ya. Ben gayet de minyon seviyorum reelde karşıma çıkmadı henüz ama çıkarsa hiç de kaçırmam o şansımı
51 Yorumla- +1 yıl
2 dislike sanırım uzun arkadaşlar. Ama üzgünüm minyon seviyorum 😅
Ben de hep 180lerin yanında 155 görüyorum ya tamam her şey dış görünüş değil ama çocukları gibi duruyorlar bence hani boyu boyuma huyu huyuma diye bir şey var bence uygulanmalı bizim gibi uzun kızlar boşta kalmamali😁
12 Yorumla- +1 yıl
1.57 kızın yanında 1.71 adam (ben) varım.
Annem 1.57 babam 1.70
Ablam 1.60 boyunda eşi 1.68
Abim 1.72 boyunda eşi 1.55
Diger abim 1.70 boyunda ve eşi 1.60 boyunda.
Bizim ailede işler böyle.
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl155 üstü her kız gider bana 175 üstü olmasın kucağa bile alınmıyor
12 Yorumla- +1 yıl
en iyisi 170
- +1 yıl
165 170 arası iyi aynen tam bana göre
Tüm erkekler aynen bacım sen devam et bu düşüncelere.
05 Yorumla- +1 yıl
yav genel konuşuyoruz be milyarlarca erkeğe tek tek mi bakacağız gördüğümü söylüyorum sanalda minyon reelde uzun diyorlar her boka duyar kasmayın
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
ne dövmesi yaa nasıl kıyarım ben sana
+1 yıl1.60 altı kızlara zaafım var reelde isterim sanal ilişki çöptür.
20 Yorumla
+1 yılGenelleme yapan bur angus daha
Tum erkeklerin icini acip baktinmi05 Yorumla- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Haklisin kanki bencde tum erkler oyle
- +1 yıl
Bende zamaninda bakmistim
Tomografi ile gozukuyor - +1 yıl
yav kanka genel bahsediyorum geçen minyon kız mı uzun kız mı diye sormuşlar erkeklerin %80 i minyon demiş ama dışarıda güzel olsa bile sırf minyon diye dikkat çekmeyen kızlar var kastettiğim bu
- +1 yıl
Reis sana soyke diyim
Minyonlar tatli
Uzun kizlarin bacaklari 10 nunaraysa
Minyonu 10 katlar boler
Ama minyon daha sevecen geliyor
Buradaki erkeklerin kaci ankete katilmis
Buradaki erkeklef turkiyeyi temsil edebilirmi
Kisacasi
Minyon tipli uzun kiz
Not: ben gördüm
+1 yılMinyon ya da uzun olmak elimizde olan birşey değil
Onları sorun edenlerden uzak durun
Ben Gözlerden giden Kalbe bakarım21 Yorumla- +1 yıl
*Gözlerden kalbe giden yola bakarım*
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen minyon seviyorum ama hep uzun kız denk geliyor hadi İsviçreli bilim adamları bunuda açıklasınlar
30 Yorumla
+1 yılBulamıyoruz, istemez miyiz tatlı şirin birşey. 😍
Mutlu kal 🌺00 YorumlaAynen öyle 😂😂 reelde bir tane minyon seven görmedim
33 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılYa onlara kız ver yeter
32 Yorumla- +1 yıl
reelde yakışıklı boylu poslu olan erkeklerin hepsi uzun istiyor
- +1 yıl
Yanında sırıtmasın diye olabilir
- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılMinyon diyen elindekiyle yetinmeye calisiyordur.
412 Yorumla- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
ya düşünsene, kızların yüzde 95i kısa zaten, uzun kıza hastayım diyip yüzde 95i küstürmenin ne alemi var şimdi diyor aklı başında her erkek tabi :)
- +1 yıl
Aynen o hesap.
- +1 yıl
@engnnnnnnnnnnnnn mantıklı
- +1 yıl
zaten uzun kız düşürme potansiyeli olan minyona bakmaz, bakanlar çok istisna
- +1 yıl
@engnnnnnnnnnnnnn lanet olsun kısa boya
- +1 yıl
boyun kaç 155 Falan mı
- +1 yıl
@engnnnnnnnnnnnnn 1.57
- +1 yıl
çok güzel değilsen, işin zor dostum
- +1 yıl
@engnnnnnnnnnnnnn farkındayım be kanka
- +1 yıl
Bir erkek olarak çok şaşırdım. Siz kadınlar nereden bileceksiniz bu durumu? Erkek uzun boylu poslu olunca iyidir ama kadın naif minyon olunca iyidir.
- +1 yıl
@Keremhepkonuşur alakası yok
- Güzellik & Bakım konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılBenim boyum 1.71 ve o yüzden minyon kız seviyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Kısa boylu erkekleri neden erkekten saymıyor sunuz?
Onların tercihi önemli değil mi? - +1 yıl
kısa erkek duyarı
- +1 yıl
Duyar kasınca noluyorki?
Evet duyar kasıyorum boyum kısa diye
Kriterlerim var ama önceliğim uyum
12 Yorumla- +1 yıl
hadi ya
İyide çoğu Türk kızı zaten minyon uzun ne alaka?😂
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır değil. Kısa olması minyon olduğu anlamına gelmez.
+1 yılOrta boyluyum her türlü evde kaldım.
12 Yorumla- +1 yıl
her türlü seçerler seni sıkıntı yapma
- +1 yıl
Kendimi kurbanlık gibi hissettim😶😶.
- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası