Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar peki bir iki kez abartılmadan kaçamak yapmaktan bişey olur mu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ekmeği kestim derken karbonhidratı komple mi kestin yoksa sadece ekmek mi?
Şöyle ekmek yemeği bıraktım.. Makarna pirinç pilavı köfte de un olduğu için onu yemiyorum... Yani içinde hem un olan şeyleri bıraktım hem de şeker olan nişastası olan patates mesela onu da öyle..
Elbette verirsin ama spor yapman şart vücudunda gözle görülür bir değişiklik görmek için.
Vücudumdan gözle görülür değişiklik görmek istiyorum haftaya yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum 5 gün boyunca yoga ile de desteklemeyi
Kaçamak yaparsan devamı gelir ve kesilmez bana kalırsa yapma
Hakkısın bebito ki ben normal seviyede yemek yiyen biri değilim
Yalnız değilsin 😅
Sporla beraber kilo verirsen, 55 kilo olsan bile yeter
55 kilo olmak istemiyorum ya böyle 50 51 kilo en fazla 52 olayım istiyorum... Yürüyüş yapmak bacak inceltir mi?
İnce bacak güzel gözükmez kii, squat falan yap, bol bol hareket et. Bacakların incelmek yerine şekil alsın daha iyi olur. Bölgesel incelme diye bir şey yok yürüyüş yaparak kilo verirsen her yerden eşit oranda azalır
Zaten her şeyin eşit oranda azalmasını istiyorum.. Fakat basen ve bacaklarım üst bedenime göre kalın olması çok rahatsız ediyor beni... Ondan 😅 Popomda yok çıkarmak istiyorum squat bacak şekillendirir mi?
Tabii şekillendirir, ilk başta ağırlıksız yap sonra yavaş yavaş ağırlıkla yaparsın. Erkeklerin poposu nasıl şekilleniyor sanıyorsun mdjsnsnsnsns
Günde kaç kez yapılması lazım peki?
Şöyle sabah yürüyüş... Akşam da yoga yapmaya başlayacağım haftaya yanına da akşam squat eklerim
Bak bir gün ara ile günde 1 saat squat, plank, leg raise, flutter kick yap. 6 ayda fıstık gibi olursun. Ama bırakmak yok
Haftada kaç kez yapmam lazım peki? 2*20 yapsam yeterli olur sanırım
Pazartesi yap Salı yapma Çarşamba yap Perşembe yapma öyle işte gün aşırı. 4x20 yapabilirsin. Seni zorladığını hisset. Zaten sağlam çalışırsan ertesi gün poponun üstüne oturamayacaksın skhdhdjsjsn. Protein tüketimini arttır ayrıca, lor peyniri, yumurta, hindi füme felan ge
Ye*
Kilo almak çok zevklide kilo vermek işkence neden aldım ki kilo ağlayasım geldi
Yok be gülüm kilo almak daha zor, ben 72 kilodan 80 kiloya 6 ayda çıktım sjsjsjs. Hedefim 90'a yaklaşmak. Kiloyu alırken şeker, çikolata, hamburger yemiceksin. Bulgur pilavı, tam tahıllı ekmek, tavuk göğsü falan yiceksin, o zaman vücudun sıkılaşarak kilo alırsın
Kilo alma niyetim yok verme niyetim varda ağlayarak vericez belli oldu ahahhahsbxhaha
Kilonun önemli olmadığını er geç anlayacaksın flsjshsbnss. Google'a kilonun önemli olmadığının kanıtı yazıp görsellere tıkla, göreceksin
8 kiloyu rahat 1 buçuk ayda verirsin
İnşallah kilo hızlı veriyorum ama önemli olan fiziken de değişmek
Spor yapıyor musun
Gözle görülür bi değişiklik bekleme ama kilo olarak elbette 3 kilo filan verirsin
Gözle görülür değişiklik ne zaman olur peki? Nasıl olur?
İki ay yani 8 hafta gibi
2 ay devam etmeyi düşünüyorum şöyle aslında full devam etmeyi düşünüyorum peki mesela bir gün kaçamak yapmak etkiler mi
Etkilemez yılbaşında kaçamağin kralını yaptım ertesi gün su diyeti yapıp eski diyetime döndüm ve bugüne kadar 2.5 kilo falan verdim
Ben öyle sonraki gün su diyeti veya daha ağır diyet yapamam ne yapıyorsam ona devam ederimde iyi o zaman
Öyle de olur ben ödemi atmak için su diyeti yapmıştım ama sen ödemi atmak için normal diyetine dönüp gunde iki fincan yeşilçay içebilirsin gerçekten aşırı etkili ödem atma konusunda
İki gündür tek bardakta yeşilçay içiyorum.. Bir bardaklık yani ama iki bardak içerim.. Sorun yok