Özellikle son yıllarda estetiğe makyaja düşkünlük başladığından toplumda bi klişedir doğallık doğallık diye gidiyor. Gerçekten doğallık çekici bulunuyorsa niye medya sektörü yapay insanlarla dolu? 200 Mn kişi niye takip ediyor plastik Kardashian ları?
Kesinlikle bakımlı doğallık. Kişi bence boya metaryeli , estetik kullanmadan kendinin en iyi versiyonu olduğu zaman güzel oluyor. Temiz , bakımlı , özenli doğallık tam ışıl ışıl..
Doğallık derken bakımsızlık demedim. Siz beş yüz kilo boya sürmeyi bakımsızlıkla kıyasladığınız için biz erkekler makyaj yapan kadınlara nitelikli dolandırıcı demeye devam edicez. Yıkamadan almıcaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bakımsızlık ile doğallığı karıştırmayalım öncelik ile :) bakımlı temiz kadın her daim çekicidir
doğallık tabiki ama fotodaki gibi de kaşını bırakmazsın dpğallık dedik bakımsızlık demedik
Kesinlikle bakımlı doğallık. Kişi bence boya metaryeli , estetik kullanmadan kendinin en iyi versiyonu olduğu zaman güzel oluyor. Temiz , bakımlı , özenli doğallık tam ışıl ışıl..
Üstteki doğallıksa çekici değil.
Gerçek doğallık aslında o işte.
Bir ortası olmalı. Aşırı yapmacık, estetikli suratları da sevmiyorum ama üstteki bakımsızlığa giriyor bence daha çok.
Taylor Hill koskoca model bakımsız mı olur
Olmuş 🤷♀️
Keşke kaslarim üsteki gibi olsa ya keskeeee
Dogalliktan kastina bagli.
Doğal olan herşey çekicidir🙂
Tabiki de doğallık daha çekici
Üstteki alttakinden çekici yani
Doğallık derken bakımsızlık demedim. Siz beş yüz kilo boya sürmeyi bakımsızlıkla kıyasladığınız için biz erkekler makyaj yapan kadınlara nitelikli dolandırıcı demeye devam edicez. Yıkamadan almıcaz
Üstteki Taylor Hill model bakımsız olma ihtimali mi var? Gerçek doğallık o işte göz altı morlukları yüz kıllarıyla dopdoğal
Hasssssssssssssturizm
Bence fotograflardaki iki kadında güzel.
Doğallık