Güzellik & Bakım Doğallık mı yoksa marjinallik mi? orangegreysky Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Karşı cinste hangisini daha çok beğeniyorsunuz? Örneğin, renkli saç, boya, piercing hoşunuza gidiyor mu yoksa sadelikten yana mısınız? Doğallık mı yoksa marjinallik mi? Cevapla Piercing Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
duygulicious Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl marjinal insanlarin ayri bi havasi oluyor yakisana yakisiyo tabii ama karsi cinste dogalliktan yanayim 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Herkes doğal der ama;Tercih edecekleri hep marjinal olandır. 0 0 Yorumla
MkSubZero Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Her zaman doğal bir insan oldun ama sen beni hiç sevmedin 0 0 Yorumla
perqoloq Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Doğal olan herzaman aynı kalır diğeri sadece yapmacıkdir.. 0 0 Yorumla
NigthBird Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Çoğu kişi doğallık der ama temiz, bakımlı olmayla doğallıkla alakası olmayan şekillere girmeyi karıştırır. Sorunca da ben kendimi iyi hissetmek için yapıyorum cevabı alınır. Tabi ki gerçek olmayan cevaptır... 0 0 Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Marjinal tiplere düşüyorum elimde değil 0 0 Yorumla
deeepbreath Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cok kasıntı olmayan marji tipler hosuma gidiyo 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Doğallık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
marjinal insanlarin ayri bi havasi oluyor yakisana yakisiyo tabii ama karsi cinste dogalliktan yanayim
Herkes doğal der ama;
Tercih edecekleri hep marjinal olandır.
Her zaman doğal bir insan oldun ama sen beni hiç sevmedin
Doğal olan herzaman aynı kalır diğeri sadece yapmacıkdir..
Çoğu kişi doğallık der ama temiz, bakımlı olmayla doğallıkla alakası olmayan şekillere girmeyi karıştırır. Sorunca da ben kendimi iyi hissetmek için yapıyorum cevabı alınır. Tabi ki gerçek olmayan cevaptır...
Doğallık daha güzel bence
Marjinal tiplere düşüyorum elimde değil
Hemcinsim, marjinallik
Cok kasıntı olmayan marji tipler hosuma gidiyo
Doğallık
Sadelik doğallık candır
Doğallıktan yanayım
doğallık
Doğallık
Doğal
Doğallık bence
Doğallık ve sadelik