Güzellik & Bakım Estetik mi yoksa doğallık mı? AwfulGirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangisini daha çok beğeniyorsunuz? Sizce doğallık mı yoksa estetik mi? Estetik mi yoksa doğallık mı? Cevapla Estetik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tabi ki doğallık ama estetik diyede bir nimet var 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Estetik 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğalım, doğallık diyorum. E tabi estetiğe karşı değilim ama estetikli olup en güzel benim kafası yaşayanlara gıcık oluyorum.. 🤦🏻♀️ 2 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kim nasıl rahatsa öyle olsun.Ben sağlık icin estetik oldum, pişman değilim yine olsa yine olurum. 0 0 Yorumla
Fasafiso_Bunlarrr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Doğal olsun, biraz selüliti olsun, göbeğinde az buçuk çatlak olsun hiç sorun değil. Ama heryeri yapay biriyle yakınlaşmak istemem 0 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İkisinede okeyim😄 tabi doğal kalmayı isterim ama zaman su gibi akıyor yıllar geçtikçe gerek görürsem estetikte yaptırırım. 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Doğallık bence daha güzel. Kadınlar çatlaklar vs çok kafasına takıyor ve çok gereksiz. Hele ki bu ülkede 0 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Ufak tefek estetikler olabilir onun dışında doğallıktan yanayım👌🏻 1 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yaşlılarda estetik beğenmiyorum. Çok yapay duruyor. 0 0 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Doğallıktan yanayım doğallık tabi ki her zaman daha iyidir 0 0 Yorumla
Yamaç355 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Bi kadının en güzel hali dogal halidir modifiyesi Tofaş gibi degil 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Eğer vücutta ya da yüzde ihtiyaç var ise estetik👍🏻 0 0 Yorumla
BaronAlatriste Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Doğallık elbette. Silikonlu büyük göğüs, kalça, dudak yerine küçük olsun daha iyi. 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir farkı yok gözümde 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğallık 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 598 cevap paylaştı. Doğallık 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı. Doğal tabi ki 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. doğallıktan yanayım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Tabi ki doğallık ama estetik diyede bir nimet var
Estetik
Doğalım, doğallık diyorum. E tabi estetiğe karşı değilim ama estetikli olup en güzel benim kafası yaşayanlara gıcık oluyorum.. 🤦🏻♀️
Kim nasıl rahatsa öyle olsun.
Ben sağlık icin estetik oldum, pişman değilim yine olsa yine olurum.
Doğal olsun, biraz selüliti olsun, göbeğinde az buçuk çatlak olsun hiç sorun değil. Ama heryeri yapay biriyle yakınlaşmak istemem
İkisinede okeyim😄 tabi doğal kalmayı isterim ama zaman su gibi akıyor yıllar geçtikçe gerek görürsem estetikte yaptırırım.
Doğallık bence daha güzel. Kadınlar çatlaklar vs çok kafasına takıyor ve çok gereksiz.
Hele ki bu ülkede
Ufak tefek estetikler olabilir onun dışında doğallıktan yanayım👌🏻
Yaşlılarda estetik beğenmiyorum. Çok yapay duruyor.
Doğallıktan yanayım doğallık tabi ki her zaman daha iyidir
Bi kadının en güzel hali dogal halidir modifiyesi Tofaş gibi degil
Eğer vücutta ya da yüzde ihtiyaç var ise estetik👍🏻
Doğallık elbette. Silikonlu büyük göğüs, kalça, dudak yerine küçük olsun daha iyi.
dogal guzelligi seviyorum
Her zman doğallık ve dogalim
abartmadan estetik...
Bir farkı yok gözümde
Doğallık
Doğalım, doğallık diyorum.
Doğallık
Doğallık
tabiki sadelik
yerine göre
Doğallık
Doğallık