Güzellik & Bakım Estetik mi yoksa doğallık mı? AwfulGirlFenomen Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Hangisini daha çok beğeniyorsunuz? Sizce doğallık mı yoksa estetik mi? Estetik mi yoksa doğallık mı? Görüş Yaz 36 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 5,1b görüş paylaştı. Tabi ki doğallık ama estetik diyede bir nimet var 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 33 , eig 100% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 657 görüş paylaştı. Kim nasıl rahatsa öyle olsun.Ben sağlık icin estetik oldum, pişman değilim yine olsa yine olurum. 0 0 Yorumla
Fasafiso_Bunlarrr Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eig 100% 8 ay Doğal olsun, biraz selüliti olsun, göbeğinde az buçuk çatlak olsun hiç sorun değil. Ama heryeri yapay biriyle yakınlaşmak istemem 0 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 100% 8 ay İkisinede okeyim😄 tabi doğal kalmayı isterim ama zaman su gibi akıyor yıllar geçtikçe gerek görürsem estetikte yaptırırım. 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 35 , eig 40% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 851 görüş paylaştı. Doğallık bence daha güzel. Kadınlar çatlaklar vs çok kafasına takıyor ve çok gereksiz. Hele ki bu ülkede 0 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 40 , eig 99% 8 ay Yaşlılarda estetik beğenmiyorum. Çok yapay duruyor. 0 0 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 27 , eig 54% 8 ay Doğallıktan yanayım doğallık tabi ki her zaman daha iyidir 0 0 Yorumla
Yamaç355 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eig 87% 8 ay Bi kadının en güzel hali dogal halidir modifiyesi Tofaş gibi degil 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 43 , eig 99% 8 ay Eğer vücutta ya da yüzde ihtiyaç var ise estetik👍🏻 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Guru Yaş: 31 , eig 61% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 790 görüş paylaştı. Doğalım, doğallık diyorum. E tabi estetiğe karşı değilim ama estetikli olup en güzel benim kafası yaşayanlara gıcık oluyorum.. 🤦🏻♀️ 2 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 50% 8 ay Ufak tefek estetikler olabilir onun dışında doğallıktan yanayım👌🏻 1 0 Yorumla
BaronAlatriste Takip Et Xper 4 Yaş: 26 8 ay Doğallık elbette. Silikonlu büyük göğüs, kalça, dudak yerine küçük olsun daha iyi. 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 28 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,9b görüş paylaştı. Bir farkı yok gözümde 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 9,9b görüş paylaştı. Estetik 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 98% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 503 görüş paylaştı. Doğallık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
21Görüş
Tabi ki doğallık ama estetik diyede bir nimet var
Kim nasıl rahatsa öyle olsun.
Ben sağlık icin estetik oldum, pişman değilim yine olsa yine olurum.
Doğal olsun, biraz selüliti olsun, göbeğinde az buçuk çatlak olsun hiç sorun değil. Ama heryeri yapay biriyle yakınlaşmak istemem
İkisinede okeyim😄 tabi doğal kalmayı isterim ama zaman su gibi akıyor yıllar geçtikçe gerek görürsem estetikte yaptırırım.
Doğallık bence daha güzel. Kadınlar çatlaklar vs çok kafasına takıyor ve çok gereksiz.
Hele ki bu ülkede
Yaşlılarda estetik beğenmiyorum. Çok yapay duruyor.
Doğallıktan yanayım doğallık tabi ki her zaman daha iyidir
Bi kadının en güzel hali dogal halidir modifiyesi Tofaş gibi degil
Eğer vücutta ya da yüzde ihtiyaç var ise estetik👍🏻
Doğalım, doğallık diyorum. E tabi estetiğe karşı değilim ama estetikli olup en güzel benim kafası yaşayanlara gıcık oluyorum.. 🤦🏻♀️
Ufak tefek estetikler olabilir onun dışında doğallıktan yanayım👌🏻
Doğallık elbette. Silikonlu büyük göğüs, kalça, dudak yerine küçük olsun daha iyi.
dogal guzelligi seviyorum
Her zman doğallık ve dogalim
abartmadan estetik...
Bir farkı yok gözümde
Doğalliktan yanayım
Estetik
Doğallık
Doğallık