Arkadaşlar görselde gösterdiğim yerler basen olarak mı geçiyor. Ben de çok fazla yok ama yine de rahatsız oluyorum yuvarlak bir basenim olsun istedim. Ne yapmam gerek?
anlamayacak ne var bende onu anlamadim. senin cizdigin daireyi kastetmiyorum. o yesil daire icinde turuncu fona yansiyan tek dairesel gorunen yer var orasi basen iste
Ebru Karaduman'ın 10 dkda basen eritme videosu başladım umarım işe yarar. 3 gündür yapıyorum 2 set şeklinde açıdan yuruyemiyorum şu an 1 ay dayanabiliitm umarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bacak uzerinde turucu alana dogru dairesel ilerleyen yersiyah yerin dairesel olan yeri
Hiçbir şey anlamadım sjzudndkhzjejdid
anlamayacak ne var bende onu anlamadim. senin cizdigin daireyi kastetmiyorum. o yesil daire icinde turuncu fona yansiyan tek dairesel gorunen yer var orasi basen iste
daha da anlamadinsa bacaktan bele kadar olan yerdeki en genis yer
Tamam tamam anladım😐
yok kizmadim ya zor is tarif vermek harita olsa konum atacamda degil 😅
👍🏼🥺
ben basen denilen şeyin g*t olduğunu düşünüyorum ama emin değilim bir kız cevaplasın
O yuvarlak içinde olan ben onu bi oranliyamadim düz yapamadım ya
Ben Ebru Karaduman'ın 10 dkda basen eritme videosuna başladım işe yarayacak gibi
en kotu sartlarda elinde agirlikla comel kalk egzersizi yap bir iki gunde farki hissedeceksin emin ol
Teşekkürler 🤗
rica ederim kesinlikle bir hafta icinde zor girdigin pantolona girersin. bir iki ayda olcu kaybi cok olur.
Pantolona hiç zor girmiyorum ki 47 kiloyum XS giyiyorum sadece görüntüsü hoşuma gitmiyor. Başka da bir sıkıntım yok Allah'a şükür
o goruntu toparlanir iste bide farketmeden squatta olur biraz. 47 kg de de bu olmasi cok kotu be. Allah kurtarir insallah
Amin😅
ecmain 😄
Seninki karismiş biraz baldirla 😅
🥺..
Baldirin neresi olduğunu biliyor musun? Alakasını çözemedim
Biraz dikkat edersen çözülür gibi sanki baldır üst bacak arkası basen popo yanları diye biliyorum
Baldır alt bacak arkası diye biliyorum
Basen poponun çevresi o kesin
Hyrrrr basen de popo çevresi zannediyordum ben de ama popo altında oluşan yermiş. Benim dairesel olarak gösterdiğim yermis basen:/
Daha yukarda olması gerekiyor ama çok salmişsin sanki kendini
47 kiloyum zayıf bir insanım. Kendimi salmadım. Genetik
Arkadan nasıl görünuyor peki? düz gibi biraz aşagı dogru sarkmiş gibi sanki
evet
Basen = But :)
evet doğru yer spor yapman lazım
Ebru Karaduman'ın 10 dkda basen eritme videosu başladım umarım işe yarar. 3 gündür yapıyorum 2 set şeklinde açıdan yuruyemiyorum şu an 1 ay dayanabiliitm umarım
Bimin karşısı