10 yaş üstü dediğin kişiler reşit insanlar. Kimse 9 yaşındaki çocuk kıyafeti giyip gezmşyor. Evet altypaısını oluşturuyorki 40 küsur yaşındaki adam bugünlerde 9 yaşındaki kıza cinsel içerikli mesjlar atabiliyor. Adı üstünde çocuk kıyafeti? Çocuklar giyer.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kalbimin içisi başımın üstüsü demek isterdim ama nah derim. Köpek gibi davranacaksın yoksa enayi zaten cepte diyip sıkılıyorlar.
Manita filan bilmem.
Sevdigimin yani benim yanimdir.😎
pedofilinin altyapısı
Ciddili yazmadın umarım
Çok ciddi yazdım. Çocuk kıyafeti giyip daddy sugar saçmalığı fantezisi moda oldu.
Çocuk kıyafeti mi xd Herkesin kendine göre fantezisi vardır her şey rıza dahilinde oluyor sorun etme yani
tamam da prdofilinin altyapısını oluşturuyor bu. Adı üstüne küçük çocuk kıyafeti? Bundan zevk alan birini de çok sorgulamamak gerek.
Pedofili dediğin bu;
Ergenlik dönemine girmemiş bir çocukla ya da çocuklarla ilgili cinsel etkinlikte bulunma.
Altyapısını filanda oluşturmaz ikisi çok ayrı şey
Bazı kızlar nasıl 10 yaş üstü erkeklere ilgi duyuyorsa bu da öyle bir şey.
10 yaş üstü dediğin kişiler reşit insanlar. Kimse 9 yaşındaki çocuk kıyafeti giyip gezmşyor. Evet altypaısını oluşturuyorki 40 küsur yaşındaki adam bugünlerde 9 yaşındaki kıza cinsel içerikli mesjlar atabiliyor. Adı üstünde çocuk kıyafeti? Çocuklar giyer.
Bu şahsa ne anlatsan boş
Pedofili temalı fotolar yanlış
Başının üstünde yeri vardır.
kucağım
Dady
Dadyin kim
Kalptir
Kafatasının üstü
Ben omzumuzun üstü diye biliyorum
Kendi evi. 🙄
Kalbimizde
erkeğinin döşü