Cilt Bakım Ağda sonrası tahrişe ne iyi gelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dün gece yapmıştım dudak üstüne aşırı kızardı krem sürdüm biraz geçti ama izleri duruyor ve acıyor internette süt sürün yazıyordu yaptım pek faydası gelmedi Ağda sonrası tahrişe ne iyi gelir? Cevapla İnternet Soruları Krem Soruları Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Minnoşpagdhh Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu yüzden iple alıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İple almayı bilmiyorum alabilsem keşke Yorumla Minnoşpagdhh +1 yıl Kanka bak ipi bir kulaç kes uçlarını bağla sonra iki parmağına geçir beş kere aşağı yukarı döndür ve ileri geri götür düğüm olan yerleri bıyığında Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Buz iyi gelirdi heöem yapsan 0 0 Yorumla
maviahtapot Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Krem sür üstüne de makyaj yapma geçene kadar 0 0 Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 921 cevap paylaştı. Kötü olmuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu yüzden iple alıyorum
İple almayı bilmiyorum alabilsem keşke
Kanka bak ipi bir kulaç kes uçlarını bağla sonra iki parmağına geçir beş kere aşağı yukarı döndür ve ileri geri götür düğüm olan yerleri bıyığında
Hangi dudak üstüne yaptin
Buz iyi gelirdi heöem yapsan
Krem sür üstüne de makyaj yapma geçene kadar
Krem sure sure geciyor kendiliginden
Pudra
Kötü olmuş
Hametan sür