Kendisi 1.77 boyunda bir Hollandalı. Hiçbir yerinde estetiği yok. Bence silikonla şişirilmiş kim kardashian ve stepsistırı kylie jenner'dan çok daha güzel
Charlize Theron'un da Afrikalı olduğunu söylediğimde kimse inanmıyor 🙂 İddia ettiğin gibi estetik de olabilir tabi bilemiyorum, ki zaten hiç de estetik durmamış 😂
Dudakları gayet güzel ve estetiksiz bir güzel söz konusu sen de estetik lazım diyorsun djwkkajdej sanki gören de seni sürekli estetik yatırıyorsun sanır
Fiziği aşırı güzel ve dolgun olduğu için küçük burun küçük dudak küçük göz garip. Yoksa evet baya güzel ama. O kalçalarla felan uyumlu görünmüyor. Sanki başkasının suratı ya başkasının fiziği gibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Tek sermayasıni çok iyi ön planda sergiliyor. Helal valla. Yatırımın ilk kuralı sermayeyi korumaktır jkeeslsh
yüzü falan çok güzel ama poposu çok kötü duruyor bence. bu kadar büyük popoları beğenmiyorum ndşdpdjdld
O popo afrika kabilelerinde yok neyine estetik yokmus 😂
Belki melezdir. Şimdilerde küreselleşti gerçi ama ülke de Hollanda olunca 😉
@AnlamArayan he he melez meleze benziyor zaten😂
Charlize Theron'un da Afrikalı olduğunu söylediğimde kimse inanmıyor 🙂 İddia ettiğin gibi estetik de olabilir tabi bilemiyorum, ki zaten hiç de estetik durmamış 😂
@AnlamArayan sen nasil bir seysin ya onun anne babasi fransiz hollandali genetik olarak afrikali degil sadece guney afrika da yasadi 😂
😂 Öyleymiş cidden.
Hafızada yanlış kayıt oluşmuş.
Şu profilindeki "tahtası eksikler toplanma merkezi"nde kayıtlar devam ediyor mu? 🤣
@AnlamArayan her daim😂
Güzel bir yüzü var aslında. Ama kalça ne kadar büyükse o kadar güzel olmuyor maalesef.
kızın poposu bağımsızlığını şlan etmiş kızdan ayrı geziyor
Güzel değil ki böyle vucüt sevmem ben seven erkek var mı onu da bilmiyorum normal olsun yaw
Kadini %80 i kalça zaten neresine cirkin ya da guzel diyeyim ki😀
Bir insanda estetik olup olmaması neden bu kadar konuşuluyor cok doğal istiyorsanız köye gidin
Neden sen estetikli misin? Sen de doğalsın büyük ihtimalle o zaman seni isteyen birinin köye mi gitmesi gerekiyor?
Aynen
Orantısız olan hiç bir şey güzel olamaz.
Popo bir tık daha küçük olsa tamamdır. Böylede güzel tam ideal eş hayalim.
Tanrıça gibi lezbiyen olasım geldi birden belki yüzüme... neyse
Surat olarak tatlı, kalça fazla büyük bence
Eee sen küçük göt mü seviyorsun djsj
Küçük göt seviyorsun diye birşey yok bu fazla büyük bence bir tık daha ufak olması daha iyi olurdu
Biraz estetik lazım. En azından dudak dolgusu.
Dudakları gayet güzel ve estetiksiz bir güzel söz konusu sen de estetik lazım diyorsun djwkkajdej sanki gören de seni sürekli estetik yatırıyorsun sanır
Fiziği aşırı güzel ve dolgun olduğu için küçük burun küçük dudak küçük göz garip. Yoksa evet baya güzel ama. O kalçalarla felan uyumlu görünmüyor. Sanki başkasının suratı ya başkasının fiziği gibi.
Karı az daha dursa popo olarak doğacakmış 😂😂😂
Cok buyuk ya güzel değil
Bu kadar orantısız kalçanın neresi güzel
resmen geç doğsa popo olarak doğacakmış :D :D
Yüzü güzel ama fizik iğrenç
bencede cok iyi harkulade
bie Erkek olarak popodan tiksindim ya
Kadın kalçadan ibaret sanki
Kalça kesinlikle dogal degil
yüzü çok güzel de fizik berbat
Hangi benzinlikte pompacı bu karı hsjsjs
Kadının gotu olmasa kadın yok