Güzellik & Bakım Bu Siyahı kadınlar sizce çekici mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Böyle tipte siyahi kadınlar çekici mi?gabrielle union naomie harrisN'Bushe WrightBen bayılıyorum ya aşırı güzeller. 😍😍 Bu Siyahı kadınlar sizce çekici mi? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Pelinsumer Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 68% +1 yıl Fotoğraftakiler okdar güzel degil ama cok güzel kadınlar var. Birde çoğunlukla fizikleri cok güzel bel ince. Ama en çokta siyahı bebisleri çocukları coookkkk seviyorum... Kıvırcık saçlı Çikolata gibiler ısırcan yanaklarını ❤️ 0 0 Yorumla
captionmaster Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl 1-3 ve sonuncu fotoğraftaki kadınlar baya bi çekici. 1 0 Yorumla
Crazyboyxxx Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Ben sadece beyaz kadınların yüz hatlarına sahip siyahi kadınları beğeniyorum. Örneğin Abeer Sinder. 0 0 Yorumla
GençKimyasal Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Yok yaa.ben beyaz/esmer seviyorum, siyahlar seksi değil. 0 0 Yorumla
bayaloneman Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl fazla siyahi olmamali olabildigince az siyah olsun onlar hosuma gidiyo 0 0 Yorumla
cenk_cnk35 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Zevkli birisin belli 👍 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Öyleyimdir teşekkürler ☺️🙏 Yorumla cenk_cnk35 +1 yıl Sende mi siyahisin bu ne siyahi aşkı Yorumla Soran +1 yıl Keske Siyahi olsam, Ama çok seviyorum erkekleri de çok çekici kadınları da başka özellikler dişleri ve dudakları çok güzel oluyor hepsinin Yorumla cenk_cnk35 +1 yıl Bende katılıyorum fakat ben erkeklerine senin gibi bakmıyorum mazallah adamlar üç bacaklı Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla cenk_cnk35 +1 yıl Siz bu görsellerden hangisine benziyorsunuz Yorumla
hhapşuu Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl siyahileri çekici bulmuyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben kadınlarına da bayılıyorum erkeklerine de ♥️ Yorumla
BatuqQq Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İlik gibi hatun keşke zencilerle evlensem 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 405 cevap paylaştı. bilemedim 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çekici olanlar var 1 0 Yorumla
nikoncu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 528 cevap paylaştı. çingene gibi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Fotoğraftakiler okdar güzel degil ama cok güzel kadınlar var. Birde çoğunlukla fizikleri cok güzel bel ince. Ama en çokta siyahı bebisleri çocukları coookkkk seviyorum... Kıvırcık saçlı Çikolata gibiler ısırcan yanaklarını ❤️
1-3 ve sonuncu fotoğraftaki kadınlar baya bi çekici.
Ben sadece beyaz kadınların yüz hatlarına sahip siyahi kadınları beğeniyorum. Örneğin Abeer Sinder.
Yok yaa.
ben beyaz/esmer seviyorum, siyahlar seksi değil.
fazla siyahi olmamali olabildigince az siyah olsun onlar hosuma gidiyo
Zevkli birisin belli 👍
Öyleyimdir teşekkürler ☺️🙏
Sende mi siyahisin bu ne siyahi aşkı
Keske Siyahi olsam, Ama çok seviyorum erkekleri de çok çekici kadınları da başka özellikler dişleri ve dudakları çok güzel oluyor hepsinin
Bende katılıyorum fakat ben erkeklerine senin gibi bakmıyorum mazallah adamlar üç bacaklı
🤣🤣
Siz bu görsellerden hangisine benziyorsunuz
siyahileri çekici bulmuyorum
Ben kadınlarına da bayılıyorum erkeklerine de ♥️
İlik gibi hatun keşke zencilerle evlensem
Bence de çok güzeller 😊
Güzelliğin elli tonu :)
Çok çekiciler kesinlikle
Cekici
hemde nasıl cok sexy
Evet
bilemedim