Pakistan kızları bu kadar güzel ve iyi huyluyken türk kizi neden çirkin ve kötü huylu?
Çünkü Türk kızları iyi degil
Çünkü Pakistan kızları güzel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O çatı Pakistana kadar düştü mü ya? Biz en son Rus güzelleri tartışıyorduk.. Hatta bak onunla ilgili güzel bir yazım da vardı
Neden Rus Kızları?
Hayatında kaç Pakistanlı kız tanıdın merak ediyorum. Türk kadınlarına çirkin diyen de bir gitsin gözlerine baktırsınlar. Karma kadınlarla dolu bir ülke. Aman kime anlatıyorum kinzaten Türk kadınları da onları güzel bul diye sana yalvarıyor karşı.
Karma kadınlar derken? Neresi karma kadınlarla dolu bir ülke , Pakilrr mı tr kizlsri mı?
Türkiye de zayıf, balık etli, sarışın, kumral, esmer, çekik, gözlü, renkli gözlü, gamzeli, beyaz tenli... Daha bir sürü sayamayaçagım özellikte kadınlar var. Pakistan da genelde aynı tip kadınlar var keza Kore de de öyle Çin de de hatta o çok beğendiğiniz Ruslar bile bir kalıp içerisindeler. Türk kadınları bu kalıpları yıkmış ve her türden güzelliği ortaya çıkarmış.
Pakistan kadınları çirkin demiyorum bana göre çirkin kadın yok ama türk kadınları gibisi Yok. Çogu yabancı erkek Türk kadınlarını çok begeniyorlar sizin aksinize ki İnan bana Türk kadının senin gibilerinin beğenisine ihtiyaçları yok
Ben şaka yapmıştım ya türk kızlarını seviyorum , sevgime tabii ki ihtiyacınız yok, troll soru çok linç yedim yeter
Bence sen bir daha trol soru yapma. Durduk yere Türk kadınlarının öfkesine maruz kalma. Az bile linclemisler
Şaka yaptım şaka kaldirin ama , tamam güzelsiniz işte , kabul
Birde anlaman lazımdı pakisten kizlariyla karşılaştırdım onlar çok çirkin
Pakistan kadınları çirkin değil. Kendine gel! çirkin kadın yoktur.
Crikin derken , pis kokuyorlar , aşırı esmerler, bakımsızlar ve baya pis kokuyorlar tenleri bile pis kokuyor. Daha önce Pakistanlı kız gördüm tecrübem var yani
Bir iki kız gördün diye bu Pakistanlı kadınları çirkin yapmaz. Aşırı esmerlik çirkinlik göstergesi değil ve bazı insanlarda hastalıkları yüzünden vücutlarında koku oluşabiliyor. Sen kötü bulmuş olabilirsin ama bunları buraya yazman hiç hoş değil.
Pakistan müslüman bir ülke ve temizliğe önem veriyorlar. Hindistan demiş olsaydın sana hak verebilirdim. Cunku onlar kişisel temizliğe önem vermezler.
Aynı kültürden geliyorlar emin ol oyleler, yani hiçbir kadın çirkin değildir diyorsun ama yüz hatları olarak da türk kızlarından çok çok kötüler, bunu net söyleyebilirim. Çirkinler kısaca, ama onları semvedigim anlamına gelmiyor, müslümanlar diyorsun evet müslümanlar ama hijyen konusunda rezaletler, eğer biliyorsan Hindistan ile Pakistan aynı ırktan sadece dinleri farklı. Ve çirkin oldukları net. Bu konuda yani beni ikna etmen zor. Aşağılamak amaçlı demiyorum ama öyleler. Pakistani seviyorum ama onlar bizi sevdiği icin.
Aynı kültürden geliyorlar evet ama yıllar önce Pakistan Hindistan da ayrıldı. Çünkü hindistan müslümanlara eziyet edip onları öldürüyorlardı. Pakistanlı herkes temiz değil demiyorum ama dinine düşkün olanlar. Temizler ve evet haklısın dış görünüş olarak genellikle hindistana benziyorlar. Çünkü zaten kökleri hindistan ama dinleri aynı değil. Pakistan kardeş ülke bence bu yorumları yapma. Eski savaşlarda bile Türkiye'ye maddi destek veren nadir ülkelerden. Ne olursa olsun bu çirkin yorumları hakketmiyorlar
Ve Türk kızları dünyanın en güzel kızları diyebilirim. Kimseyle kıyaslanamaz
Güzel olduklarını kabul ediyorum ama dünyanın en güzeli olduklari tartisilir, bana göre çoğu ülkedeki kızlardan iyiler ama dünyanın en iyisi biraz iddialı gibi 😂😂. Benjm öyle Rus yabancı hevesim yok zaten türk kizlarini seviyorum problem yok. Konu Pakistan'dı pakistani seviyorum tabii bizi çok seviyorlar destek veriyorlar. Ama müslümanlar ama Hintli tarzinda yasantilari bana itici geliyor öyle söyleyim. Ama çok severim sıcak kanlilar Türkleri severler. Sadece yaşantılarını sevmiyorum o kadar. Turkiyeyi koşulsuz seven bir ulke bunu biliyorum.
Hahaha güzel değiliz biz çok güzeliz. Dünya üzerinde bizim gibi kadınlar yok ki. Kore/Çin/japonya sade çekik gözlülerden, Rus sarışın renkli gözlülerden, Hindistan balık etli esmerlerden , ve sayamadığım bir çok ülkede güzellik anlayışı tek bir yönden ilerliyor ama Türkiye de her türlü kadın görebilirsin. Kendi ülkem diye demiyorum ama valla dünyanın en güzel ülkesiyiz. Tabi ki Hint yaşantıları var bunlar onlarda gelenek ve görenek. Bunları hemen atamazlar ki bunun için zaman gerekli. Yine de hindistanla bir tutulamaz bence.
Türk erkekler kötü ama demi ahaha , vallaha ben erkek olduğum için yorum uapmicam onu da sen yap.
Türk erkekleri kötü diye bir yorum yapmam adaletsizce olur. çünkü kişilik meselesi adam olan da var güzel kardeşim olan da ama genelleme yaparsak türk erkekleri tip olarak bir çok ülkeye göre daha iyi. Yabancı ülkelerde erkeklerin yüzü güzel olmazsa bile vücut çalışıp tipli gibi izlenim veriyorlar.
Güzel kardeşim yeri yanlış yazılmış doğrusu güzel kardeşim olucak
Hadi ama ya bu kadar da yanlış yazılmaz ( gvt)
Tamam anladım , sizle yarisamayiz , iyisinz ara ara troll sorular soruyorum kusura bakma, sadece Türk kızıyla ilgili değil kafama ne eserse polemik yaratacak troll sorular , sonra millet kalbimi kırıp üzerime geliyor 😭
Ahhahah Dilimle yarışılmadığını çoğu tanıdıklarım söyler. Millete söylerim o ponçik kalbini kırmasınlar. Sonra ağlarsın falan😂
Sende iyice kötüleşiyorsun ama , tamam dikkat ederim kadınlar zaten ceneleriyle alt ediyor, sonunda diyorum ki ben ne kötü adam mısın mk allah belamı versin diyorum. kaybediyorum işin sonunda 😵
Ama ağlamam o kadarda deyil
Xd 😂
Hahahah (kötü kadın gülüşü) Tamam Tamam şaka yapıyorum sadece
Vallaha korkulur sizden 😂😂 bu arada güzel sohbetti tskurler :)
O kadar da korkunç değiliz ya. Neyse rica ederiim
Vallaha korkuncsunuz yaşadığım kötü tecrübeler var uzatıyorum ama , yani iyi niyetli olsanız bile işin sonunda hep ben haksız çıkıyorum. Mesela benjm bir kız arkadaşım var. Doğum gününü unuttum , canımdan bezdirdi ya affettirmek için can verdim resmen. Ben pek umursamam böyle şeyleri onu seviyorum ama doğum günü unuttum diye bu kadar trip cidden kötü hissettim. Mesela ben hep haksız oluyorum. Bir şey oluyor mesela kız arkadaşımı elestiriyorum haksız olduğu bir konuda , ama ne yapıp edip beni alt ediyor. Bunlar açıkçası beni yıpratıyor. İki kez sevgilim oldu ikisinde de yaşadım sh anda yaşıyorum. Çevremdeki arkadaşlarım da yaşıyor 😂
Fiziksel güçle olmuyor, ben kendimi zayıf hissediyorum güçlü olsam bile fiziksel olarak😂😂
Bu arada benim karakterim baskın bir karakter genelde arkadaş ortamında baskın bir kişiyim saygın bir kişiyim , ama ilişkide yapamıyorum
Hahah kadın tribi mi? Dünyadaki en etkili silah olabilir herhalde. Aynı sebebeten flörtüme trip attım bende doğum günümü unutmuştu ve çok sacma bir şekilde doğum günümü ilgili story atmama rağmen hala olayı anlamadı. Daha sonra doğum günlerine önem vermediğini ama benim için önem vericeğini falan söyledi. Bu sefer unutursa kesin elimden çekiceği var. Allah kadınlara bir konuşma yeteneği vermiş. Kafın olduğum için söylemiyorum ama gerçekten çok kötü bazen katlanılmaz oluyor. Ama kesinlikle kötü bir niyetimiz yok sadece fazla ilgi meraklısıyız. İlgi görmek hoşumuza gidiyor. Her şey fiziksel güç değil ki. Kadın zekası diye bir şey var. Hahaha Allah yardım etsin erkeklere ne diyim
Biraz anlayışlı olsanız , cidden katlanilmazi geçtim can yakıcı ızdırap verici bir şey , belki de farkında değilsiniz ama insanın psikolojisini yıkıyor. Yani kafama sıkıp geberesim geliyor. Karşı tarafa eziyet ederek ilişki yaşanmaz ki? Hele bide regl dönemleri var o zaman iyice canımdan beziyorim. Bazen bana hayatımın en güzel anlarını yaşatıyor melek gibi bazen acı çektiriyor. İşte o kotu zamanlarda söyle 2 gün sessiz sakin kafamı dinleyesim. Geliyor. Vallaha bu kadar acımasız olmayın be 😂😂
Soran kıyamam sana ya haklısın be :(
Hahaha şu an erkeklere acıdım. Gerçekten çok haklı bir isyan. Ee bizde böyleyiz ne yapalım değişemiyoruz. Kabul eden böyle kabul eder. Yapacak bir şey yok.
Sende haklısın naliyim, gül için dikene katlanmaya değer :)
Hahahha nasıl da döndün. Tabi değer üzüyorsa 2 katı da mutlu ediyor sonuçta
Yani mutlu ediyor katlanmaya deger, sende hep üste çıkma peşindesin ha 😎 tm yenildim reyiz kazandın
Hahahah sonunda pes etmeni bekliyordum
Ettim zaten yendin beni
her türk kızı aynı değildir diye düşünüyorum ve kusura bakmada pakistanlı kızların nesi güzel :D?
Anan nereli mk gerizekalisi
Türk ama olsun anamı tartismiyoruz, senin gibi yeni nesil türk kizlarindan bahsediyorum ben
JSKSKAHSJSKJSJJDJS Yarıldım 😂
Bende Rus erkeklerini beğeniyorum ben de sana sorayım o zaman Rus erkekleri mi iyi Türk erkekleri mi iyi değil?
@Rafayelll 😂😂😂
Rus erkekleri bizden kötü, sarhoşlar at gibiler. Gopnik kekolar neyini seviyon? Bu soru troll zaten de ben de pakileri sevmiyorum zaten. Trollemistim ama senin Rus erkeği sevmen ilginç 😂
Kardeşim böyle troll mu olur bak lincledim seni şu an kendimi suçlu hissediyorum ifjkdgnkdjf ama ilginc bi sekilde Rus erkeğine zaafım var. Ama şunu da belirtiyim Türk erkeklerini beğenmiyo değilim az önceki yazdıklarım tamamiyle sana inat olsun diyeydi kdjdkjdkdn
Benim bir yanım Rus sayılır orda doğdum büyüdüm Ksksjsksk?
Orda aldatma olayları buraya göre daha düşük.
Şerefsizlik derseniz burda daha fazla
@Rafayelll evlenelim oxjdkjdksjd (şaka) ama tekrar söyliyim ben asla Türk erkeklerini kötü bulmam onlar bizim canımız yani yanlış anlaşılma olmasın :d
No problem , çok troll yaptım çok da linç yedim alistim ben , ben de tr kızlarını seviyorum 👍🥳
👍👍👍 (küfür için özür soran bey :d)
@Mantıklıkız03 Evin Araban 15 Bin maaşın var mı 😅 ? ( Şakadır 😊 )
@Rafayelll abooo naptın ocağıma incir ağacı dikicen kdhdksndkndkd fakirim ben 😢😥🥺😰😭
Bende fakirim sıkıntı yok , zengin karı bulcam
Aga bee o zengin karının bi akrabası varsa bulsana bana sjfjskdjd
Ayrlariz dert etme 😂
Adamsın 😂
Ben babişkomun prensesiyim😎😎
😡😡bende anamın prensiyim
Ben babişkomun daha çok prensesiyim😠😠😠
Tamam öyle olsun seni mı Kırcam
Kıramazsın ben prensesim😎😎
Hee tamam prensessin cildirtma
Eteğimi öp
Hayır
Hayatında kaç Pakistanlı tanıdın gerizekali.
Ananda kötü oğul doğurmuş oluyor bu durumda
Çünkü Türk kızları iyi degil
Pakistan kızlarının nesi iyi be