hem cinslerimden bazıları da yalakalaık olsun diye beni eleştiriyor kızlara yanaşıyor. pehh..
Türk kızları niye bakımsız?
hem cinslerimden bazıları da yalakalaık olsun diye beni eleştiriyor kızlara yanaşıyor. pehh..
Sebebi var. Kzı kendi albenisini ortaya çıkarmaya başlayınca yollu bu arayışta yakıştırması yapılır. Günümüzde bakımlı yad adeğil yaş sınırı 25-40 yaş aralığı .buyaştakiler bakmıyorsa kendine oda öncesinde böyle bir beceriyle donatılmadıkları bu konuda öğretilmediği içindir.25 yaşından küçk bir hatuna bakımsız dememlisin çünkü kendine bakmamalı sosyal ortamdaki konumu için. çark bu şekilde.
Gelelim yurtdışı olayına. Kıyaslama yaparken taş gibi demişsin bu genellikle vücut ölçüleriyle tabir edilir. Bakımlılıkla değil. Elbette aynı olmayacak adı üstünde yabancı. Bizim hatlarımız tenimizin rengi bu istediğin kadar oynama yap kimseye benzeyemeyiz.
bence de.bıyıklar almış başını ama suratta bir ton makyaj.koyu renk ojelerin ucu çıkmış,öyle geziniyor.3 parmak kalınlığında dip boyası gelmiş öyle dolaşıyor. ıyy bazen ben bile tiksiniyorum.valla çok haklısın kardeş.
helal sana
artık şu boktan şeyleri kıyaslamaktan vazgeçin. nerede yaşıyorsun allah aşkına, tarlabaşında falan mı? 4. levent - kadiköy hasanpaşa "iş - ev" ikilemindeyim yıllardır ama doğru düzgün bir tane bile bakımsız hatun görmüyorum. türk hatunları gaaayet bakımlı, temiz ve güzeller. neyi kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum. -ki insanların bakımına laf edeceğinize kendinize bakın yahu. işedikten sonra ellerini yıkamayan milyonlarca erkek var. kızdırmayın beni gece gece.
+1
Bırak allahını seversen kardeş Bir kızla cıkdım yurtdısındaydı turkıyeye gelıyordu 3 aylıgına Dışını görsen dersin Manken Ama içi boş oturmasını kalkmasını bılmıyor saygı yok ölüçülü konusma yok
Türk kızlarının gadasını alsınlar
Lanet olsun onlara ben ne cekdım :D bır bılsen kanser eder adamı ordakı kızlar emın ol % 100 garantı edıyorum
Cevap
13Cevap
sen türk kızlarına kurban ol şuna bak ya çirkin diyo bide al link ejnebi erkeği buda siz bunu kadar msınız da türk kızlarını beğenmiyosun ayrıca sen türk vatandaşısın yani türkleri böyle neden görüyosun elidne sonunda türk kızıyla evlenicen çaban ne.
yurt dışındaki insanlar, küçük yaşta okullar tarafından spora teşvik ediliyorlar. ordaki herşey buraya göre daha ucuz ve kolay. ve allah nazardan saklasın mis gibi genleri var. biz biraz daha aile baskısıyla büyüyoruz. gerek kaş alma olsun, gerek makyaj yapma. tipini çok merak ediyorum senin. çelimsiz göbekli bişeysindir ya da tek kaşsındır sivilcelisindir. muhtemelen iğrenç tipini saklamak için sana laf atmayalım diye gizli oldun. gidersin kendine ecnebi bir kadın bulursun. (EJNEBİ DEĞİL.)
Bir çok Türk kızının kendini bir şey sanması konusunda sana katılıyorum.
Diğer yorumların için şimdi sana bu sitede Allah kolaylıklar versin. Yüklenmeyi kest.
Güncelleme: Bu sitedeki bir çok erkeğin amacı zaten kızlara yalakalık yaparak oltaya getirmek. Yine haklısın ancak bu tarz soruları sorarsan sonucu bu olur, hep bu oldu. :)
:D kızları eleştiriyorsunda bu ülkedeki erkeklerle yabancı erkekleri karşılaştırmayı denedin mi hiç :D inanki yabancı kızlarla bizim kızların arasında okadar fark yok ama siz baya bi arkadasınız sanırım :)
Hadi ya nerde gördünüz gelmediğini sizin yaptığınız bi genelleme sadece istisnalar hiç göz önünde tutulmuyor
ya bi git :D elin adamı ne diye gelsin kendi ülkelerinde var zaten güzeller hem avrupanın sempatik kızları varken türkiyede herşeye sapık muamelesi yapan kıza mı gelsin ya da tipsiz olmasına rağmen kendini beğenmiş bi kıza mı gelsin tamam avrupalı erkekler bizden çok yakışıklı kabul ediyoz kendimizi de beğenmiyoruz siz de böyle yapsanız keşke söyleyebilseniz herşeyi
Ben kızlara yönelik yorumumu yapmadım daha kendini beğenmişler var haklısın yabancıların doğal hali bile daha çekici olabiliyor ama siz bizim iç güzelliğimize kurban olun be :D yazıklar olsun :D
Anca erkeksel yönlere bakıyorsan senin bileceğin iş..hadi sana güle güle uğurlar olsun
Bunların kafası başka yerde ama ne namusu..
güzel kızlar oldukları için bakıma ihtiyaçları yok dostum :) doğruya doğru :)
Çoğu erkeğin bakım gibi bir kriteri yok. Bakımlı olsun der ama bakımsıza hayır demez.
Ek olarak, Türk kadınının sekse hazır olmak gibi bir durumu yok.
çirkin demek korkunç sakatlık var. evet doğru türk kızları avrupa kızlarından daha az güzel bakımlı çekici katılıyorum. sebebi ise aile baskısı, güzel çekici olmak günahtır falan filan. bunu unutma ki avrupada erkek sayısı kadınlardan kat kat az, doğal olarak kadınlar bakımlı olmak zorunda rakipleri çok... hem genetik =) erkekler kıllı şişmanlık gen taşarsa kızları da çyle olur.. belki türk kızları dünyada en güzel kızları değildir ama her millette güzel çirkin bakımlı bakımsız var.
ilginçççç
eskiye göre çok daha bakımlı artık kızlar tabi ben istanbul için konuşayım ama diğer büyük şehirlerde de böyleydi aslında
bence türkiyede ki erkeklerin cinsel açlığı en büyük etken bazalık bence ve çağu yerde cinsellik hala tabu olarak görülüyor ve bunun yanında kadına çook fazla değer veren bir toplum olmamız özelikle metropollerde kraliçe gibiler
seni niye ateş bastı geceyarısı...
kendince eleştirel yorumun bittiyse çekilebilirsin
biz bakımlılar olarak seni aramıza almıyoruz ; topun yan behçede koşşş
çok mu bakımlısın göster kendini.. saç göstyermöyle olma zbu işler
kuzum niye sana ispatlamakla uğraşıyım dışarda denk gelirsek anlarsın zaten yorma beni
Bende taş gibiyim bakımlıyım türküm :D
Sen hangi mezbaaadan bakıyorsun bu bahsettıgın kızlara ben onu merak ettım :D
Yandın sen kardeş kızladan baya tepki alacaksın allah yardımcın olsun :D
tek başıma yeterim hepsine :D
Türk kızları bakımsız değil imkanları kısıtlı arkadaşım. Oje sürme günah , ruj sürme kötü kadınsın vs vs vs vs ... toplumsal baskıdan gelen birşey .
Ama bakım benim için süslenmek falan değil temiz olmaktır oda ayrı tabi
Türk toplumu olarak boğazımıza daha düşkün olduğumuz bir gerçek :) ayrıca yurtdışındaki erkekler de taş gibi üstelik onlarda balkon diye bi tabir de yok bıyık da tercih edilmiyor.söyle bakalım niye niye böylesiniz? :P
Yani türkiyede şu an bakımsız kadın, erkek göremiyorum. Tabii sen dağın başında yaşıyorsan orası ayrı. Ama dediğim gibi Şu an Türkiyede çok güzel bakımlı hatunlar var 🤷♀️
Heryerde bakımsız kız var ben burda kıpkırmızı ciğer gibi olmuş orasıburası sarkmış birsürü yabancı hatun görüorum yabancı ii türk kötü die bişy yok sana denk gelmemişdir yada yaşadığın mekanla ilgilidir ..
Sayın soran. Türk erkekleri neden kroysa, kıllıysa, göbekliyse, kelse, kısa boyluysa,abazasa Türk kızıda o nedenle bakımsızdır. Not:Bu saydıklarım sadece soran için, genelleme yok
nakavt +1 :))
ama sen de çok ağır giriştin be ezdin bizi dulce :))
o değil de saydığının hepsi de bana uyuyor ha :)) ühü
kızı tavlama çabaları :D jameswalsh az çakal değilsin ha
Bakımsız değiller..
Sen onları pijamayla bakkala giderken falan görmüşsündür..
Tamam işte yabancı kızlar çok güzel çok taş, onlarla çıksana sende :)
sen çok güzelsin. senin yerin ayrı. sen sitede en beğendiğim kızsın.. evlen benle :*
aegon sana KEMİK atan oldu mu? hadi kuçu kuçu
bizim türk erkekleri de zaten cok bakimli 170lik boylariyla süperler.
ams,fnkj.fsk.jsk.dasd
he hehe :(8
yabancıyım ve türkiyedeyken bilerek süslenmiyorum güzel giyinmiyorum- süslenirsem laf atıyorlar bakıyorlar çok rahatsız oluyorum. erkeklerinize sorun niye
Seni sen gibiler buluyorsa yapabilecek çok şey yok.
Benim etrafımdakiler oldukça bakımlı
pink ve etrafı, gossip girl tayfası gibim.
ülkemizde çokca bulunan krolar onları her haliyle kabul edecek kadar abazan olduğu için
resmini koysana yorum yapalım bu kadar kendine güvendiğine göre
zırhını giydiysen savaş başlasın
Gece gece adamın asabını bozuyorlar :P
Öyle ama onu sorana özel yazdım. Evet okudumda baya ağır kaçmış yerin dibine geçirmişim :D
Hahaha. Yapma ya olsun. Ölüm hariç herşeyin çaresi var hallederiz :D
Çok güzelmiş :)
Sen pitt oldunda angelinanı arıyorsun.
çünkü sizin gibi erkekler eğer kendimizi bakarsak bizi bakışlarıyla yalayıp yutuyolar
Türk kızları bakımsızmıymış?
özenti gençlik. o fotoğraf ne öyle. ağzı açık.. çok komik çıkmışsın. diğer kızlar gibi dudağını eğmek ne oluyor mk!
sen çok mu bakımlısın merak ettim
Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı :D
nerde yasiyosn dagda mi?
Esra seni görmemiş sanırım yada bakar kör bu:)
kardashina fatality :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar