Duştan çıkınca saçımı taramıyorum bile. Havluyla kurutuyorum sabah giderken de toplayıp gidiyorum. Haftada bir ancak tarıyorum. Günde yüz kere yıkamaktan dezenfektandan ellerim çok kuruyor kötü oluyor ama krem sürmeye bile üşeniyorum. Giyimime de hiç dikkat etmiyorum eskiden güzel giyinmeye özen gösterir elbise falan giyerdim ama şimdi tayt tişört gidiyorum genelde yataktan kalkmış gibi. Mutlu değilim ve bu dış görünüşüme gerçekten çok yansıyor. Çok yorgun ve hasta görünüyorum. Nasıl bakımlı olabilirim? O enerjiyi bir yakalarsam her şey düzelir gibi geliyor ama yok işte enerjim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe olursa olsun hiç üşenme, şu an evinde koltuğunda oturuyorsan elindeki işi bırakıp bir aynanın karşısına geç ve aynanın karşısındakiyle konuş 'neden üşeniyorsun ki sende bakımlı olabilirsin, sende makyajını yapıp dışarıya çıkabilirsin, şık kıyafetler alıp giyinip kuşanıp yemeğe gidebilirsin ama niye üşeniyorsun ve yapmıyorsun ' de aynadaki sana. En önemlisi kendini sevmen ve değer vermen gerekiyor. Üşenmeye hiç gerek yok ben her sabah kalkıp ilk önce cildimi bir yüz temizleme köpüğüyle temizler 3 adet yüz temizleme jelimi kullanır sonra 2 adet maskemi yapar sonra peeling yaparım ondan sonra göz altı kremini sivilce kremini dudak kremini el kremini yüz kremlerini sürerim yaz günleri her sabah banyo yapar yapmazsam da kendimi kötü hissederim zaten o bakım ürünlerine o kadar para verdikten sonra kullanmamak mümkün değil içi gider insanın. Şimdi lütfen kendini toparla ve kendine gel en önemlisi kendine söz ver bakımlı olacağım ve günlük 2 kere bakımımı yapacağım diye. Her ne yaşamış olsanda hiç birşeyin seni bu kadar üzüp bu hale getirmesine izin verme bunu kendin için yapıyorsun unutma sen çok güzelsin ve değerlisin. :)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selam,
Konu sadece dış görünüşün için harcadığın zamanla halledilicek birşey değil seni bu duruma iten unsur ve olaylar.
Onların hayatından çıktığına ve devam etmeyeceğine karşı kendini bilinclerdir.
Hayatının merkezine kendini yerleştirerek yapacağın herşeyi kendin için yaptığını unutma, başkaları için yaptığın şeylere özen gösterirken kendin için yapman gerekenleri aksatman kabul edilemez00 Yorumla
+1 yılSen önceden Baya hoş duruyordun Pp de falan.. depresyona girdim büyük ihtinal onunla alakalı birde hastane ortamindasin oda etkiler kış geldikçe kadınlarda kendilerini salma potansiyeli oluyor.. bi silkelen soluğu kuaförde al kendine gel arada çık alışveriş et
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
39Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı. Önce ruhunu iyileştirmen gerekiyor. Geç aynanın karşısına uzunca kendine bak ve kendine şunu sor ben bu muyum? Ne oldu bana ve kendine gel kızım de ! Sonra yapman gereken herşeyi yap kendine kadar değer verirsen o kadar mutlu olursun. Bakımsızlık ruh haline yansır asıl bunu kabul etme ve kalk dediğimi yap suslen bak nasıl enerjik hissedeceksin
30 Yorumla
+1 yılMesela el kremin hep gözünün önünde olsun. Dışarı çıkarken çantana at. Saçlarını en azından duştan sonra tara ve evde hep örülü kalsın. Dışarı çıkarken açarsın ve dalgalı güzel bir görünüm olur en azından. Kıyafet konusunda da rahatlığa alışmışsın. En azından rahat ama tarz duran şeyler tercih edebilirsin. Bol pantolonları dene. Mom Jean gibi. Bi tişört geçir üzerine de. Bu kadar makyaj yapmak şart değil
11 Yorumla
Soran+1 yılMakyaj yapan biri hiç olmadım. Eskiden tayt tişört olacaksam da düzgün giyinirdim ama şimdi pijama gibi giyiniyorum
+1 yılSpor gerçekten ama gerçekten kendini başta en iyi hissettirecek şeylerden birisidir. Bir klasik ama cidden öyle. Spor düzenini oturtmanı öneririm öncelikle. Daha sonra birkaç makyaj denemesi yaparsan kendini mutlu hissedeceğini düşünüyorum şahsen ben makyaj yapınca kendimi daha iyi hissediyorum. İlla şık şeyler giymek zorunda hissetme kendini. Basic şeyler giyip şık duran çok kişi gördüm.
20 YorumlaZorunlu spor yap, inan şu sıralar hiç neşem yom yüzmeye gitmiyorum, bisiklet sürmüyorum, kampa gidemiyorum neşem yok birde ara ara iş yeri dert çıkarıyor. Sırf bu sebeplerle sıkıntılı görüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılSpora hiç enerjim kalmadı ya eve kendimi zor atıyorum işten
+1 yılKadınlar genelde gece hüngür hüngür aglarken uyuya kalınca bile ertesi sabah hic bir sey olmamis gibi ayakta durmaya çalışır bakımını eksitmez. Hayat seni bu kadar niye yorduu ya da evden mi fazla çıkmıyorsun. Sen bi yerden başla devami gelir zaten ve daha zinde hissedersin.
20 Yorumla
+1 yılEtrafına bak ve sana nasıl bakıldığıni gör o zaman kendiliğinden kalkarsın bence..
Senin elinde 👍12 Yorumla
Soran+1 yılÇok yoruldum geçsin istiyorum ama olmuyo
- +1 yıl
Olur ya neden olmasın..
O enerjiyi yakalamak senin elinde..
Kimse için değil kendin için kendini sevmeye uğraş 🤠👍
+1 yılKarantina da ben de baya saldım inanır mısın elimden cımbız düşmezdi şu an kaşlarım firar etmiş durumda mutsuzum yorgunum enerjim yok ama artık toparlanma zamanı
00 YorumlaGaliba bu korona psikolojisi mi ya da bilmiyorum bende senin gibiyim. Duş almak yetiyor büyük bıkkınlık var üstümde. Oflamak bile yoruyor düşün
20 Yorumla
+1 yılIs ya da okul ortamin var mi? Bu cok etkiliyor. Evdeyken ya da markete cikacagim zaman ben de saliyorum. Ama her zaman gittigin bir ortam olunca mecburen bakim yapiyosun ozeniyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılİşe gidiyorum
- +1 yıl
O zaman sana bir sevdicek lazim haha.
Soran+1 yılSevdiceğim de var ama olmuyo ya
- +1 yıl
O zaman bir sure uzaklasman gerekiyor ortamindan. Yalniz kalip Kendini dinleyebilecegin birkac gun ayir kendine. Hastalik falan demissin oncelikle gecmis olsun. Sana yasadigjn seyleri hatirlatmayacak bir yerlere git. Anladigim kadariyla atlatmissin. Olumsuz yani degil de 2. bir sans olarak gormeye calis. Gerekirse cevrenden yardim al durumunu izah et. Bakim yapmak zorunda degilsin aslinda kendini nasil mutlu hissedersen oyle davranmalisin. Ama bu durum seni mutsuz ediyormus. Seni neyin mutlu ettigini anlamak icin kendini dinlemen lazim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimi gördüm yine senle de hayatlarımız benziyordu konuşmuştuk daha önce
Odam dağınık , sık sık ayni şeyleri giyiyorum, ütü yapmıyorum, ortalık kıyafetle doluyor sabahları , makyaj da yapmıyorum, ot gibiyim20 Yorumla
+1 yılKendini tüketme tükenme bakım dediğin kişisel bakımını yaparsın sonuçta pasaklı değilsin. Temizlik imandan gelir ama bakım kendine has birşey ama başkası için se boşver enerjini bozmaya değmez
00 Yorumla
+1 yılSanırım sende benim gibi depresyondasın seni üzen birşey olmuş galiba yakın zamanda
11 Yorumla
Soran+1 yılOldu evet
+1 yılHayattan bıkmış artı sıkılmıssın rutinden diye düşündüm. Bilmem belki yanlıştır ama kendini sevdiğinide düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılSence hayatında birilerinin olmadığından dolayı olmasın
04 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda biri var
- +1 yıl
O zaman bu kişiyle Pek sık görüşmesi
Soran+1 yılGörüşmeyle de çok ilgisi yok
- +1 yıl
O zaman senin kendine bakım yapmak içimden gelmiyor
Vitamin eksikliği ya da psikolojik bir sorun olabir son dönem yaşadığınız bir hayal kırıklığı
02 Yorumla
Soran+1 yılSağlık sorunu yaşadım ne yazık ki
+1 yılNeden bu kadar mutsuzsun ki?
Nedir seni bu kadar olumsuz etkileyen..🤔04 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor şeyler yaşadım hala toparlayamadım kendimi
- +1 yıl
Bazen kendimiz baş edemediğimiz problemlerimiz ola bilir bu doğanın akışına bağlı, herhangi bi doktora gittin mi? Piskolojin alt üst olmuş senin tatlım gerçekten tek başına sorunu çözemezsin
Soran+1 yılAntidepresan kullanamıyorum kullandığım diğer ilaçlardan dolayı. Psikoloğa gittim ama verdiği ödev şeklindeki hiçbir şeyi uygulayamadım.
- +1 yıl
Herşey bazen ilaç değildir ne biliyim, hayatına bağımsız olanlarla konuşmak iyi gelir diye düşünüyorum sohbet etmek istersen belki sorunlarını çözemem ama iyi bi dinleyiçi ola bilirim bana yaza bilirsin 🙄
+1 yılevde kalırsın ustelık senden pıs pasaklı kızlar senı bırbırlerıne gosterıp baaak ona o benden kötu der... gordunmu motıvasyoınu:)
00 Yorumla
+1 yılBakımlı olmaya gerek yok, durmadan süs peşinde koşan biri deryalara dalar da kaybolur 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu okumadın galiba
Erkekler bisey yapmıyor ne güzel derken benzemişsin az çok erkeğe 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo erkek arkadaşım bakımlı biridir
+1 yılO enerji bende hiç olmadı. Gereksiz görüyorum diyorum ama kendime bakmayı gereksiz görüyorum. Galiba değer vermiyom kendime
00 YorumlaÖncelikle duştan sonra saçlarını taramaya başla gerisi kendiliğinden gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sadece onunla gelir mi ki
Youtube da günlük rutin ler var onu seyretmeni tavsiye ederim insanı gerçekten motive ediyor
12 Yorumla- +1 yıl
Çoğu o kadar şeyi gerçekten yapıyor mu çok merak ediyorum , bir insqn her gün nasıl o kadar çok ugrasabilir 😄😊
+1 yılbu hayat yormuş seni :D
23 Yorumla
Soran+1 yılValla çok yordu
- +1 yıl
çalışıyor musun sen?
Soran+1 yılEvet
Depresyonda falan mısın diyecektim ki mutlu değilim demişsin.
00 Yorumla
+1 yılBazi insanlar hep cok bakimli hayati cok seviyorlAr demek ki imreniyom valla
00 Yorumla
+1 yılAynanın karşısına geç ve şöyle bir bak kendine hic üşenmeden başka bakıma
00 Yorumla
+1 yılHayatına enerjik insanlar sokarak büyük ihtmial etrafındaki çoğu kişiden nefret ediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde ruh halim dış görünüşüme yansır ancak üstüne gider yine bakımlı olursam kendimi çok iyi hissediyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzelim giyimine önem veriyorsunya o yeter, bu arada bacakların çok güzelmiş, seksisin, alımlı hanımefendi:)
00 Yorumla
+1 yılhayat nesenimi kaybettim kizim sacmalama genceciksin simdi giyiniceksin süsleniceksin 😅yüzüne maske yapicaksn ojeni sürüceksin parfümünü skcan kendine geel hoooop
ben depresyona girdigimde hep sacimi boyardim öyle düzelirdi morelim00 Yorumla
+1 yılDarbe yemediysen iş yerinde mutlu değilsen geçmiş olsun sende yaşayan olusun artık
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşayan ölü oldum galiba gerçekten
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin en fazla 2-3 ay veriyorum dolu dolu geri döneceksin yaşama sevincin gelecek
Soran+1 yılİnşallah öyle olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini sevmeyen insan mutluda olmaz haliyle özenmez hiçbirşeye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki vitamin eksikliğin vardır? Bir genel kontrol yaptır derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNoldu sana Yeşim, sahilde yürüyüş yap veya geçmiyorsa psikoloğa git
00 YorumlaDepresyonda olabilirsin bence bir uzmana görün
20 YorumlaYakalarsan sırrını bana da versene
20 YorumlaBakım yapınca kendini mutlu hissetmiyorsan böyle devam edersin maalesef
03 Yorumla
Soran+1 yılBakım yapınca kendimi mutlu hissediyordum. Eskiden bakım yapan biriydim ama şimdi yok yapamıyorum.
+1 yılÇok iyi olduğunu düşündüğün güzel kremler al sürme hevesi kendiliğinden gelir zaten
10 YorumlaBEn de , hayattan bıktım artık
10 Yorumla
+1 yılYasarken olmussun. Mezarini kaldiranin yok. Okeye bitmissin
00 YorumlaTükenmişlik sendromu
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl geçecek
Soran+1 yılSevgilim var. Sevdiğim şeyleri yapamıyorum çoğunu farklı şekillerde
+1 yılBen kasima kirpigime kadar maske uygularim😂
04 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç öyle olmadım ama bu kadqr pacoz da değildim
- +1 yıl
Bakimsizsan bu senin sorunun. Senin elinde her top sende. Istesen yerde surunursun istesen zirvede olursun. Ancak bu sana birisine hakaret edip pacoz deme hakkini vermiyor. Kendinden utanmalisin. 19 yasim var daha kimseye pacoz demedim
Bu kadar bakimsiz olmana ragmen bile sana pacoz demedim dememde. Cunki kimsenin kimseye hakki yok durduk yere hakaret etmeye.
Soran+1 yılBen sana pacoz demedim ki kendi halime dedim sana niye pacoz diyim
- +1 yıl
Pardon o zaman turkce bazen yanlis anlaya biliyorum😅😅😅 Azerbaycanca algiladim da
Bakim derken aklina tonlarca sey gelemsin basta
04 Yorumla
Soran+1 yılSaç tarama bile yapmıyorum ben
Soran+1 yılHaftada bir tarıyorum o yüzden her gün duş alıyorum ama her seferinde taramak çok zor geliyor
kanka sen bu şekilde evde kalırsın benden demesi
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim var ama onun yanına giderken de aynı şekilde gidiyorum ozenmeden
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatına sevgi katacaksn önce o her enerjiyi verir
12 Yorumla
Soran+1 yılSevgi var ama sorunlar da var
Cevap sahibi+1 yılKendini sevsen böyle olmaz
+1 yılBu mutsuzlugun sebebi nedir
04 Yorumla
Soran+1 yılBirçok sebebi var ama hastalıktan sonra toparlayamadım kendimi
- +1 yıl
Cok gecmis olsun ne hastaligi
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊 ameliyat oldum 2 ay önce kanser atlattım hala tedavi görüyorum ama iyileştim artık
- +1 yıl
Helal sana! Ne guzel iste basarmissin mutlu olmalisin artik gecmis gitmis acil sifalar diliyorum daha detayli konusmak istersen mesaj kutum her zaman acik
- Güzellik & Bakım konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılNasil üşenirsin senden degerlisi mi var
02 Yorumla
Soran+1 yılÜşeniyorum hem de çok fena. İnsan saçını taramaz mı ya taramıyorum.
- +1 yıl
Sert bi kahve yap kendine müziği ac maskeni yap sonra duşa gir saclarinada bakim yap😀 bak kendine bak ilk adımı at gerisi gelir hadi bakim
- Güzellik & Bakım konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılBilen banada söylesin
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir gün bir sebebin olur iştah gelir acele etme
00 Yorumla
+1 yıldoktora git daha kötü olmadan
00 Yorumla
+1 yılYıkık olmuşsun minnoş
00 Yorumla
+1 yılHer kız bakımlı olmalı
00 Yorumla
+1 yılüşengeçlik iyi bişi değil
00 YorumlaYeni ürünler al
Yeni ortamlara gir00 Yorumla
+1 yılKendine sevgili yap olursun o zaman
00 YorumlaBakımsız insanları hiç sevmem..🦊
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. Hayatında biri olsa daha bi bakarsın kendine
01 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda biri var ama onunla görüşürken de aynıyım
Yalnız çok tatlı kadınsın sdfg
00 YorumlaDepresyondasınız hanfendi
00 Yorumla
+1 yılHayat seni çok yormuş..
01 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi