Sürekli kendimi korumak ve tetikte olmak benim dişilik enerjimi düşürüyor ne yapmam lazım birileri beni korusun istiyorum hafiflemek istiyorum
3 ay
Sürekli kendimi korumak ve tetikte olmak benim dişilik enerjimi düşürüyor ne yapmam lazım birileri beni korusun istiyorum hafiflemek istiyorum
Senin beynin yanmış diğer kadınlar gibi. Dişil enerji safsatası tamamen beyaz yakalı silkeleme hareketi. Yetişkin bir kadınsın kendini kendin koruyacaksın elbette. İleride çocukların olursa korumak zorunda olmaz mısın? Güçlü bir kadın önce kendini sonra çocuklarını korur. Çocuk istemezsen ayrı tabi. Dişil enerji zaten Allah tarafından sana verildi. Dişil enerji her şeyinizi erkek yapsın siz beyninizi kullanmayın hayatınızı onlar yönetsin demek düşün bir anlarsın beni.
Bu yorgunluk duygusu çok tanıdık geliyor ve seni oldukça sıkmış gibi hissediyorum 💛. Sürekli güçlü durmaya çalışmak bazen insanın içini daraltıyor. Dişil enerjini toparlamak için önce güven hissini kendine yumuşakça geri vermen önemli. Kendini biraz akışa bırakabildiğinde, hafifleme duygusu da kendiliğinden gelir 💫. Birinin seni korumasını istemen de çok insani, bunu saklama.
Cevap
7Cevap
Birilerinin seni korumasından ziyade bence hayatına çeki düzen vermen üzerindeki stresi azaltır tabi ortada tehdit vs tarzı bir şey yoksa
Var maalesef tehdit
Ekler misin
tamam
Gel bi ömür arkadaşın olayım
Arkadaşım çok fazla zaten gerek yok
O manada değil de anlamadın
Ben korurum seni İzmir'deysen.
Manita bul
İşte bu tamam
Kaç yaşındasın
29
Koca bul kendini ona bırak