İstemediğim enerjiler bana niye yaklaşıyor?

6 cı hissim gün geçtikçe daha gelişiyor ilk edapta kim bana inanmazdı artık istemeseler'de bana inanıyorlar. bazen öyle duygu yoğunu yaşıyorum ki ne hissedersem karşımdaki kişiye söyliyorum çıkması da aynı anda oluyor ben şuana inanırım vazgeçmek çok güçli bir duygu ve bütün bitirdiğim şeyler bana geliyor.

Bırakmak ve akışta kalmak en büyük rutinim oldu. insanlara fazla anlam yiklemiyorum ve yasadıgım şeyler benim için bir tecrübe diyip geçiyorum.

Bazen siylemej istediğim çok şeyler oluyor kendimi tutuyorum. Güvenmediğim bir erkek kötü niyetli egolu onu bıraktım ama karısı olucak kişi benim ilişkimi çok merak ediyor aynı iş yerinde yüz ben onun ki sormuyorum bu da ayrı bir saçmalık.

Çok korkuyorum bazen kendi enerjiden ağladığm zaman eşyalar bozuluyor ya sinirdiğimi zaman elektrikler kesiliyor ve bu kişiler sürekli beni merak ediyorlar.

Enerjisel olarak ne ilgileri çekiyor ki?

Ben kimseye muhatap olmuyorum büyü yapanları yaptıran kişileri anloyorum yaptıracak kişilere de tahmin edebiliyorum. kahve falını bıraktım enerjiyi sünger gibi çekiyorum.

Kafam karısıyor kendime bir doğal taş alıcağım

İstemediğim enerjiler bana niye yaklaşıyor?