6 cı hissim gün geçtikçe daha gelişiyor ilk edapta kim bana inanmazdı artık istemeseler'de bana inanıyorlar. bazen öyle duygu yoğunu yaşıyorum ki ne hissedersem karşımdaki kişiye söyliyorum çıkması da aynı anda oluyor ben şuana inanırım vazgeçmek çok güçli bir duygu ve bütün bitirdiğim şeyler bana geliyor.
Bırakmak ve akışta kalmak en büyük rutinim oldu. insanlara fazla anlam yiklemiyorum ve yasadıgım şeyler benim için bir tecrübe diyip geçiyorum.
Bazen siylemej istediğim çok şeyler oluyor kendimi tutuyorum. Güvenmediğim bir erkek kötü niyetli egolu onu bıraktım ama karısı olucak kişi benim ilişkimi çok merak ediyor aynı iş yerinde yüz ben onun ki sormuyorum bu da ayrı bir saçmalık.
Çok korkuyorum bazen kendi enerjiden ağladığm zaman eşyalar bozuluyor ya sinirdiğimi zaman elektrikler kesiliyor ve bu kişiler sürekli beni merak ediyorlar.
Enerjisel olarak ne ilgileri çekiyor ki?
Ben kimseye muhatap olmuyorum büyü yapanları yaptıran kişileri anloyorum yaptıracak kişilere de tahmin edebiliyorum. kahve falını bıraktım enerjiyi sünger gibi çekiyorum.
Kafam karısıyor kendime bir doğal taş alıcağım
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence siz bazı şeylere fazla kapılmışsınız bir çamur banyosu iyi gelir size ya da bir toprağa falan yatmalısınız ne alaka demeyin
Kapılma değil hep öyle oluyor ben kimseye karışmoyorum onlar beni merak ediyor
Anladım ilgi çekicisiniz birileri size anlatıyor işte bu çok iyi tahmin ediyor falan diyor 10’lar10’lar da gelip bizim falımıza bak işte bizim sonumuz ne olacak gibi saçma sapan sinir bozucu sorular soruyorlar
Evet kendimce yeteneğim var ama bıraktım şimdi ben bir şey bilirsem benden bilecekler onlar bir mevki bir gömlek için ruhlarını satarlar
İmza ✍️ ben de onu demeye çalışıyorum bir millet gibi yapışırlar en ufak şeyde de siz sorumlu olursunuz o yüzden hiçbir şey bilmiyorsunuz anlamıyorsunuz sadece çok sevdiğiniz ve güvendikleriniz olursa belki duygularınızı paylaşırsınız onun dışında kimseyle paylaşmamanız gerekiyor çünkü çok nankör kişiler var ve başınıza ağrıtırlar bunalırsınız yaşamınızda başarılar diliyorum kendinize iyi bakın
Zaten birine laf sokumusum
O-Sen benim Hakkında konusuyorsun
Ben-Sen kimsin ve senin hakkında konusayım neyi basardın önemli kişileri konuşurum ben
O-derin sesizlik
istemediğini söyle onlara
Söylüyorum cevapları da kısa kesiyorum hatta ben hiç birinizle ilgileniyorum sizde beni ilgilmeyin diyorum
belki de konuşmamalısın
Ondan anlamıyorlar
denemelisin anlarlar bence
Yok bizim iş yerindekiler beynini evde unutmuş bu bana fazla demişler çalıştırmıyorlar
sen bilirsin