koltukaltı lazerle pürüzsüz olur mu, olmazsa nasıl pürüzsüz olabilir bu konuda neler yapabilirim, biraz kararmam var ve minik minik sivilceler çıkıyor, kıl köklerim belli oluyor her ne kadar ağda yapsam bile. bu durum çok itici geliyor bana sırf bu yüzden koltukaltını gösteren hiç bir şey giyemiyorum. gerçekten çok dikkat ediyorum ve rahatsız oluyorum bu durumdan. koltukaltı sorunlu olan resimlerdekine az çok benzer bir koltukaltım var tam resim bulamadım. bu arada ter kokmam hiç bir zaman o tarz bir sıkıntım yok. pürüzsüz koltukaltları gibi olur muu lazerle, olması için ne yapabilirim
Bence jilet kullanmis olabilirsin daha evvelinde o yuzden olur genelde bu durumlar. Eger yok abla ben jilet kullanmadim hic , sadece agda diyosan da agdaya karsi ter bezlerin hassasiyet gösteriyor olabilir. Bir arkadasim cok yakin zamanda doktora gitti bu nedenden dolayi. Doktoru ağda kullanmayi birakmalisin demis lazeri dusunuyordu o da. Bence lazer direkt çözer işi. Sen bir konus istersen görüşüp, eger gidemem oyle dersen de eve kendine ait bir epilasyon cihazi alabilirsin. Bize babam almisti bitane iş arkadasi sipariş verip memnun kaldigi icin. bir sor sorustur derim ben
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok teşekkür ederim daha önce jilet kullandım 6 7 ay jadar ilaç kullanıyorum ağda yasaktı inşallah düzelir lazere gitmek istiyorum 🌼