lutfen sapikca jisey yazmayin cidden tavsiye vericekseniznyazin cok uzgunum cunku
simdixlazere gidiyorum 7 kez gittim popomun uzerindeki tuyler gitmiyor. Incenoldugu icin fakat girunuyo yani. Bu sebebten evlenmeyi istemiyorum yani popoda da tuy olmaz ya.. nasil alicam bunlsri mesela evlenirsem hergun mu alcam popomun uzerindeki tuyleri? Ve neyle jiletle alinca cok kotu kasiniyor cidden aglamak istiyorum lazer kesin cozimdur dediler bir boka yaramadi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Abicim normal lazer değil. Iğne lazer yaptir kesinkez kurtulursun.. geçmiş olsun.
Ama igneli lazer asiri acittiyor diye duydum dogru mu? Zaten bide igneyle battigi icin iz kalmaz mi
Oyle iz birakacak bir igne degil kilcal bir işlem. Iz falan yok. Evet acitir. Lokal sprey sıkarlar. Ona da bi zahmet katlan
Lazer abartılıyor hiçbir işe yaramıyor bir karşım var sana onu yazayım
Yaz da lazerin yapmadigini karisim nasi yapsin
Denemekten zarar gelirmi
1 tatlı kaşığı zerdeçal tozu, 4 yemek kaşığı kadar süt ve 1 yemek kaşığı limon bir kap içerisinde karıştırılır. Neredeyse tüm tarifler için homojen bir karışım elde edildikten sonra uygulama yapılmak istenen bölgelere karışım sürülür. Ortalama 15 dakika bekledikten sonra uygulama yapılan alan durulanır
Yok
Tsk yapcam bunu ne sklikla yapcam ve neye yaricak
Tüyler için işte o işe yarayacak
Basit çözümü. Lazer kök incr olduğu için boş atıyor. Önce popodaki kılları kalinlastirman lazım sonra lazer olman lazım.
Nasi kalinlastiricam? Jiletle aliyorum iste ayni kok cikiyo
Kolumdafa gitmio nesela oysa birsuru var
Ekle beni yarın anlatıyım. Bir dünya detayı var. Yatcam birazdan
alma kalsın. olur o normal.
Nasi normal evlenrsem
Kocaam
Igrenir
kara kara değilse rahat ol:)
Bununla ilgili bi uzmanla görüştün mü doktor gibi?
Yani doktor napcakki lazere gidiyorum ise yaramiyo
Doktor sana o tüylerin neden olduğunu ve çözümü için neler yapılabileceğini söyleyecek. Dermatolojidir muhtemelen. Görünmende fayda var.
Ben doktors gitmisdim eskiden ve sadece demisdi ki dogum kontrol haplari kulanirsannduzelebilir
Sanırım en güzel çözüm ağda.
Tammda tam gitmiyor surekli agdayla nasi alim
Kıl kökleri zayıfladığında lazer dene. Onu da ağda zayıflatabilir.
Jiletle al kalınlassın
Bırak onlar da kalsın
Ağda 🙄
Hep agdayla nasi alayim ayrica arkami gormuyorum
Kıyamam ya 🥺
Bazı lazeeler alıyor amaa