Batık lekeleri lazer ile geçer mi?

Kızlar bana lütfen yardim edin 😭 benim yaklaşık 1 sendir batık lekelerim var kahverengi lekeler kaval kemigimin aşağısı kople kahverengi lekelerle dolu 1.5 ay önce doktora gittim bana acnelyse verdi nemlendirici olarak da ürederm ben acnelyse yi düzenli olarak kullandim lekelerin kenarlari hafif olarak böyle soyulma cinsindeydi ama tam bir soyulma olmuyordu ve bittik yenisini alıcaktım ta kiii 4-5 gün önce banyoda cildimi keseliyordum galiba fazla aşırıya kaçmısım ciktigimda bacagim benek benek kirmiziydi acnelyse cildi incelttiginden olsa gerek çok kötu oldu Şu an biraz toparladı bunların izi kalır mi bilemiyorum ve bu batik lekelerinden nasıl kurtulurum bana yardımcı olun kafayi yiyicem en azindan lazerlede geçebilir mi ilerde lazer yaptirsam psikolojim bozulma derecesinde insanlar etek giyebiliyor bense pantolonun paçasindan gözükür diye çok korkuyorum 😭😭😭😭😭😭
Güncellemeler
+1 yıl
şu an bacaklarımın tahris yerleri cok iyi durumda eski halinden ve biraz daha iyi görünüyor sanki insallah tamamen gecer 🙏 tahriş den sonra çok fazla maden suyu sürdum bence maden suyunun ve limonun faydasi var bir denemelisiniz 🤔 🙅
Batık lekeleri lazer ile geçer mi?