AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Evet genel olarak bayanlar hamilelik falan derken bir bakmışsın salınıp gitmiş
ben alan almış satan satmış zaten mantığı oluşmaya başlıyor :D
Evlendikten sonra salmak demek saygının yavaş yavaş kaybolmasıdır.
Bu değişmez kural. Evlenene kadar first lady evlendikten sonra fat lady.
Erkekler evlendikten sonra kadından daha fazla kilo alıyor
@Dilrüba22 almıyor demedim
Hayatın rahatlığına kendini bırakır aslında. En uç seviyeye ulaşmışlığın sendromunu Yaşar.
Evle çocuk la uğraşmaktan zamanları olmuyor pek çoğunun
Evlendikten sonra beyaz atleti , büyüyen göbeği ve dişini sevilmeden sevişmeye fırçalayan eşler , Kadın çalışsa dahi tüm ev ile alakalı işleri kadınlara yıktıkları için olabilir mi acaba? Kadın olarak tek taraflı soru sorman da çok bayağı..
Çünkü cevabını bildiğim şeyler belki farklı bir görüş vardır diye ha bayan olarak sanki dediğim içinde ne yazıkki çok fazla vefakâr ve sürekli bozuk oyuncağı tamir etme peşindeler hemcinslerim herşeyi altan aldıkları ve çevresel faktörlerden dolayi onlar daha cabuk etki altında kalabiliyorlar ne yazık ki.
Evet aynen çünkü hayattaki tek hedefleri bir koca bulmak olanlar öyle yapıyor. Buluncada tamam yaff bu saatten sonra ben mi bakayım bekarlar baksn kendine diyolar😂😂
O heyacan iki taraf içinde aynı bitiyor ondan canım benim
Günümüz dünyasında evlilik kadar saçma, manasız ve gereksiz bir şey yok bence. İnsanlar niye bu kadar evlilik meraklısı vallahi anlamıyorum mk
Salmaz. Salmamalı da. Karşısındaki insana saygısı olmalı. Haaa karşımdaki insanın bana saygısı yoksa? Bendende beklemesin öyleyse. Bana insanlığım unutturulacak ama kendisi padişah hazretleri misali prenses sevecek! Yok öyle.
Zaten birisi var artık hayatımda modu ama ben evlenirsem tam tersi olur sanırım çünkü erkek arkadaşım varken kendime daha çok bakım yapıyorum evlenince de öyle olur heralde diye düşünüyorum belkide yanlış bilmiyorum 😂😂
Bakımlı olup yine dolu aldatılan kadın var. kendine bakmayı seven kadın tek yaşasa bile yine bakar
Bazıları sade kocası için süsleniyor bakıyor koca görmüyor bile tv karşında çoğu erkek ya da 24 saat uyuyorlar evde olunca
Çünkü kocaya kapağı attım diye düşünüyor. Erkek de çok macera aramıyor. Sonuçta her gece yatakta hazır bekleyen var.
Ben evli dilim ama evlendimde asıl almam özenle gözene yaparım kendimi çünkü artık bir sebebim olur kocam için yaparım şimdi kim beğeniyorsa böyle beyensin
ben evlenmeden saldım ona ne demeli hahahah
Artık ceptedir elde edilen.. Ya da öyle olduğunu sanarlar.
alacağımı aldım daha beni bırakamaz diye düşünürler
Kötü yanı olmaz mı, bir sürü kötü yanı var. Önce sağlık açısından sıkıntılı bir durum, ikincisi bakımsızlık var. Bakımsız insanı kim sever?
Sadece kadın değil erkek de öyle salıyor kendini. Artık kesin olarak hayatında bir insan olduğu için öyle oluyor sanırım oysa insan kendisi için yapmalı bence bakımı da süsü de
Erkek ömrü boyunca avlamak ister. Evlensen bile ona açık alan bırakmalısın. Mutlaka seni keşfetmesine izin ver. O yüzden kendini geliştir o heyecanı bitirme
Erkeklerin ve çocukların arkasını toplamaktan vakit bulamıyordur
Aslında olan şey şu esin sana ve senin de eşine suslenmen gerekir salmakngunah kardaş smsmsskks
Her şey elde edene kadardır , gözünüzü açın ayık olun 😃
Evlenmeden önce evlenmek için her şeyi yapıyorlar evlendikten sonra da amacına ulaşmış oluyor zaten
Bende buna sasıyorum kı evlenırsem buna musade etmıcem
Kedi ciğere ulaşmıştır çünki. Caba sarfetmez uğraşmaz. Canı isteyince oturur yer istemezse kenara atar yeni ciğer avına çıkar.
Bence eskisi kadar degil turkiye de sadece evlenince kendini salan insanlar gördüm halbuki tam tersi daha bakımlı olur insan evlenince benim bildiğim
"Alan almış satan satmış " psikolojisi çünkü.
Bence yanlış bir düşünce iki taraf içinde
ben salmam çünkü değer verdiğim birine her zaman güzel gözükmek isterim ama o olmadan yapmayacağım şeylerse o varken de yapmam beğensin diye :D
genel olarak evlenince bazı bayanlar kendini sanıyor ve bunların bir kısmıda genelde pişman oluyor aniden aldatılıyorlar
Nasıl olsa evlendim diyip bakmayınca, erkeğin gözü dışarı kayıyor. Kadın ve erkekte her daim kendine bakmalı. Karısı için kocası için süslenmesi
Genelde kadinlar salıyor imzada herşey son buluyor aliyorsun 55 kili 2 yilda 80 kilo veya biz erkekler baba ocagindan daha güzel bakiyoruz
Çünkü her iki tarafta artık alan almış satan satmış görüşündediler. Kendilerini güzel /yakışıklı gösterme çabaları olmaz.
Ben salmamda Saldırtmamda Yağlı Kadın hayatta sevmem
Bende bunu anlıyamıyorum
Normalde daha çok kendine bakması ve özen göstermeli...
Salmasaydı şimdi hala evliydik mk
😂😂
Aliskanlik buyuklerden gorulen bir aliskanlik iste
Evet mantıklı aslinda
Oyle zaten mantik degil gercek o sen ailenden nasil gorduysen oyle buyuyor aynen bir bebeğin ana babadan nasil konusmayi ogrenir gibi o rihatligida ailede akrabadan gördüğü gibi yapiyor yani biz gecmisin bir tik ilerisini yapiyoz iste
Ne acı birşey aslında benim annemde kendine bakmazdı rahmetli babam hep kızardı bu konuda bende aynı durumu yaşamamak için çabalıyorum ama gerçekten insan neyi görüyorsa onla buyuyor
Aynen sen evlimisin Şu an
Evet evliyim
Sen kendine bakin yapabiliyonnmu
Yanı 2 çocuğum yaşım daha 24 gerekli yerlerde yapıyorum ama ama süslü puslu değilim malesef
Bende evliyim esim hic bakim yapmaz kendine ceki duzen ver diyom ama yok alismis artik alismis kudurmustan beterdir
😂😂 aynen çocuk var mi
Kanladim allah bagislasin iki cocugunu maşallah. Suslen puslen bencede hayat bebek evlilim degil guzel kendine bakman lazim
4 aylik kizim var 2 senelik evliyim. Konusalim mi gelsen musaitsen yanlis anlada degil dost olarak
O kadar müsait olacağımı sanmıyorum tessekkurler
Musait olunca biraz konusuruz ailevi meseleler yani
Tam ama dedigim gibi kendine bak cocuklarinda allah bağışlasın allaha emanet ol kendine iyi bak kardes
Oldu bitti hadi sal kafasinda olduklari icin
Bilemedim. Tam tersi olması gerekmiyor mu ki
bende anlamıyorum demek ki alan aldı artık diye 😂
O eskidendi şu an çoğu kadın bakımlı bence
Başkasına beğendirme çabaları olmuyordur artık
Beni alan aldı kafası
Kişiden kişiye değişir
Zaten bulmuş bulacağını 😆
Aksine daha bakımlı olunmalı
alan almış beni zaten kafasında oldukları için.
Erkekler hep aynı çünkü
Erkekler salıyor bence kilo alıyor
Alan almış artık kocasıda kısıtlıyorsa
Ben hiç salanına denk gelmedm
Yapı meselesi salan var salmayan var
Akışında gittiği için
Alan almıştır satan satmıstir birbirinizin tapusu birbirinizin üstündedir garanti görülmüştür.
O yüzden bekarlık sultanlıktir 😉
Herşeyi elde ettim sanıyorlar salaklar
Sevdiğimi elde ettim havasına girer
Aksine ben daha özenli bakımlı oldum
Spor yapmaz etmezse ne olacak 😏