bence her 2 si içinde değil.. :)
Bir insan neden evlenir. Sevdiği kadından ayrı kalması ona koyduğu için. Evlilik olacaksa bence sadece sevdiğin kadın ile olmalı. Sevdiğin kadından ayrı kalmamak için, sabah kalktığında başının yanında sevdiğin kadının başı olcak :) görünce gülümsiyeceksin sıcak sıcak içinden. Sonra bir düzeniniz olacak. Eve geldiginde bom boş bir ev değilde , seni fantazileriyle , tutkusu , aşkı ve heyecanıyla bekliyen bir kadın olacak :) Çocuk bunun sadece bir meyvesidir. :) Çocuk yapmak istersin çünkü öyle inanılmaz bir aşktan yeni bir aşk doğacak. Belki minicik bir prenses :) Annesine benziyen. Kara gözlü , kara karşlı kendini sevdirmeyi bilen. Dünyayı parmağında döndüren :) İşte insan bunun için evlenir. İnsan aşkı kesintisiz, aralıksız ve zirvede yaşamak için evlenir.. Günü geldiğinde o benim KARIM diyebilmek için evlenir :)83 Yorumla
Soran+1 yılSüper yaa :))
Soran+1 yılBana daa :)) ama benim bitek kendime hayrim yok :))
En İyi Cevaplar
+1 yılevliligin asil amaci tek esliliktir. yani tek kisiyle birlikte olup cinsel yolla bulasan hastaliklari onlemektir. tabi cok eslilik doneminde insanlar eslerinin hepsini kullanmiyordu. sadece 1 iyle yapip kalkiyor digerlerini fakir ya da yetim olduklari icin koruma altina alabilmek icin evleniyorlardi zamanla bu yanlis yapilarak hepsiyle iliskiye girme duzeyine girdi. Hala soyleyenler var harem kurardim falan die. harem ise muhtesem yilyil gibi salakca dizilerden ogrenildigi uzere padisahin kullandigi kizlar degildir. yetim olarak secilen kizlarin devlet hanedanindaki insanlarla evlendirilmek uzere yetistirilen bir yerdir harem. ama bazi seyler eksik ve yanlis. ama evliligin asil amaci tek eslilik ve duzenli iliskidir. cinsel yolla bulasan hastalik sayisini azaltmadir. cocuk ise secimleerine kalmistir
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet güzel bir cevap olmuş ellerine sağlık :) ne oluyors abu dizi/filmlerden oluyor en azından büyük bir kısmı
- +1 yıl
haremi herkes padisahin istedigini secip seks yaptigi yer olarak kabul ediyo. ama oyle olmuyo isre bununda tek sebebi sulayman denilen yavsak padisahin haremden 2 kisiyle evli olmasindan kaynaklaniyo.
Soran+1 yılBunuda degistiremeyiz ama
- +1 yıl
degistirmek lazim o aptal diziler kaldirilmali
Soran+1 yılBencede kitaplardan esinlenerek yapiyorlarmis bir de :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana ilişkinin daha sağlam olduğuna inandırıyor güven veriyor. adamın gelecek planlarına katılıyorum ne de olsa. Evlenmeden de olabilir ama sanki onun kafasında bırakmak daha kolay istediğimde giderim gibi bir düşüncesi olabilir. Hem burada bazı yorumlara denk geliyorum sevgilisine karşı sorumlu hissetmiyor yapayım ne de olsa altıüstü sevgili diyor böyle olsun istemem. Gerçi bu tür adamların evlilikteki sorumluluğunu da istemem çünkü inanmam. Benim ki tamamen uzun sadakatli ilişki istemek ve evlilik ile adamın buna gerçekten niyetinin olduğunu sanıyorum. sevdiğin kişiyle birlikte yaşamayı istersin doğal olarak evlilik olmadan sıkıntı kolayı varken ne diye sıkıntı çekeyim. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılYani ne gerek var dimi :)
bu üreme içgüdüsü de olur birini yanında istediği için de olur. bir insanın hayatın sonuna kadar yalnız kalabileceğini düşünmüyorum. çünkü herkeste duygular ve ihtiyaçlar var. ne kadar üzülsede insan gene birilerine muhtaçtır. bu da çok b. ktan bir durumdur.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
+1 yılSorun da bu zaten neden evlenmeliyim sorusuna kendimizi yeterince tanıyamadan doğru cevap verememekten kaynaklanıyor.
Bir çok nedeni olabilir, en doğrusu ve olması gereken de; Hayatı sevdiğin kişiyle paylaşmak olmalı. Çocuklu ya da çocuksuz...
Sırf çocuk istiyorsun diye evlenilmez, sırf bir düzenim olsun diye evlenilmez, sırf biri çamaşırlarımı yıkasın ya da biri eve para getirsin diye evlenilmez.
Yaşayacağın tüm şeyleri göz önünde bulundurarak bunu yalnız değil de birisiyle beraber paylaşarak hayatına devam etme kararı almalı. Ve en önemlisi de heyecan asla sönmemeli...11 Yorumla
Soran+1 yılGüzell :D
+1 yıl*Allahin emri oldugu icin
*Peygamber sunneti oldugu icin
*yaradilis itibariyle eksik yanimin tamamlanmasi icin
*Bir kadinin kahramani olmak icin
*Hayati iyisiyle kotusuyle paylaşmak için
*Nesli devam ettirmek icin
*Bir cocuktan " BABA"" kelimesinin verdigi hazzi almak icin
*Oglum/kizim diyebilmek icin
*legal ve saglikli cinsel hayat icin
Velhasil evlilik guzel seydir Allah herkese mutlu huzurlu evlilik nasip etsin69 Yorumla
Soran+1 yılAmin bu arada güzel cevap olmuş teşekkürler :)
- +1 yıl
Tesekkur ederim aklima gelenleri yazdim sadece
(Dirdir olayina girmedim ama ) :))
Soran+1 yılEn iyisi :))
- +1 yıl
Oda tadi tuzu baharati :)))
Soran+1 yılHahah aynen karabiberi :D
- +1 yıl
IsotunFazlasi zarar malum:))
Soran+1 yılSende neler biliyon yaa :D
- +1 yıl
Tecrube diyio siviscamda ben hic evlenmedim ki hii bir arkadas anlatmisti :)
Soran+1 yıl:)))
+1 yılEvlilik bir paket programdır. Sevgililik, cinsel dürtüler, çocuk, yalnızlığın giderilmesi, ileri vadede eksikliklerini tamamlamak, toplumu oluşturmak, geleceğe dönük bir adım gibi bir çok şeyi kapsar. Bir insan bunların hepsinden bir parça için evlenir. İstisna parası, makamı mevkisi için yapılan evlilikler, sırf evlenmek için yapılan evlenmeler (mantık evliliği), zorunlu sebeplerden evlilik, görücü usulü, zorla evlendirilmeler falan.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle :) teşekkürler :)
İnsan sevmek sevilmek ister hayat arkadasının olmasını ister üzüldüğünde sevindiğinde sıkıntılarında hayat arkadasınla paylaşabileceğin birini istiyor cinsellik en son gelir bu dediklerimi olunca cinsellikle kacınılmaz oluyor cunku sevdiğine sımsıkı sarılmak istiyorsun öpmek istiyorsun sonra küçücük bir bebek geliyor mutluluğunuza ortak oluyor
23 Yorumla
Soran+1 yılGüzell :D
Soran+1 yılEvet böylelikle boşanmalar da da azalma olur
Kimisi evlenmeden cinsel ilişkinin günah olduğunu düşünür o yüzden evlenir. Kimisi çoluk çocuğa karışayım sıcak bir aile yuvam olsunnder evlenir. Kimisinin sorunları vardır ailesinden cevresinden uzaklaşayım der farklı bir ortam olsun diye evlenir. Kimiside aşkı bulur ben seninim der sende benimsin der evlilikle birbirlerine sözler verip aşklarını onurlandırırlar ki en güzeli böylesidir. Gerisi umrumda değil
03 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılHmm ilginç :)
+1 yılAsıl soru , bir insan neden evlenmez diye sorulmalı, sonuçta aslolan evlenip sorumluluk sahibi olmaktir , bu hayatın bizlere sunduğu hazine ile hiç bir zaman tatmin olamayız oysa bir aile kurup nefsimizi kırarsak güzel günler bizi bekler :) diye düşünüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında doğru bir düşünce :)
İnsan yarım elma gibidir bir bütün olması için diğer yarısına ihtiyaç duyar. Adına yalnızlık de çocuk yapmakta de insan evlenmeyince tam anlamıyla kendini bu hayatta kendini tamamlayamaz. Büyükler der ki insan bekarken tek kanatlı kuş gibidir olduğu yerde döner durur uçmak için 2. Kanadı takmak gerek. Kapiş... :D
11 Yorumla
Soran+1 yılKapiş :D
+1 yılguvenebilecegin insan,
cocuk,
sosyal cevre (evli arkadaslarinla kaldigin yerden devam etme)
stabil hayat,
iyi beslenme,
super yatak muhabbetleri
butce plani ve daha iyi maddi gelir (2 kisi calisiyor evde, o yuzden daha iyi ev, daha iyi araba, vs)
daha uzar gider.01 Yorumla
Soran+1 yılEvet güzel cevap olmuş gerçekten :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılManevi yönünde cevp verirsek evlenmek farzdır herşey usulüne uygun olsun günaha bulaşılmasın diye evlenilir. Günümüz ve kültürümüze göre cevap verirsek. Ayıplanmamak , sevişmeyi meşrulaştırmak ve çocuk için evlenilir
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yaa
harama bulaşmamak için olabilir mi... geziyorlar tozuyorlar şehvetlerine engel olamayıp birlikte oluyorlar istenmeyen bir çocuk oluyor sokağa atılıyor sonra ne oluyor toplum aile yapısı bozuluyor... ayrıca bir insan bir insanı gerçekten seviyorsa sahiplenir... ben senle gezeyim sen onla gez ne laçkalık değil mi
TV dizilerinde güzel gösteriyorlar ama göründüğü gibi değil... ayrıca yalnız yaşayamazsın bir zamana kadar yaşarsın... bir şey olması gerektiği gibi olmalı olması gereken zamanda olmalı21 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok mantıklı. d
+1 yılBence çocuk yapmak için evlenmemeli bir insan. Evlenmenin amacı "Biz birbirimize aitiz. Bunu devlet şahitliğinde dünyaya ilan ediyoruz" dur. Ötesi ya da fazlası yoktur bu amacın, olamaz da zaten.
23 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle ama gelde bunu insanlara anlat
- +1 yıl
insanların ne düşündüğü umrumda değil. Karşımdakinin de umrunda olmamalı. Zaten hemfikir olmadığım birisi ile de bu yola çıkmam, kimse çıkmaz.
Soran+1 yılOnun için dememiştim ama neyse sen de haklısın bu söylediğinde :)
+1 yılyalnız bır ömür geçmez. acı gerçek ki bır gun anne-babamız gıdecek o zaman çocuğun eşin olmadığı zaman hayatın bır anlamı kalmayacak.
31 Yorumla
Soran+1 yılNe yazık ki öyle
+1 yılSorumluluk sahibi olmak için. cocuk için. imanın yarısını kazanmak için. kendi ailesini kurmak için diye gider,
51 Yorumla
Soran+1 yılBencede. d
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/jvVrXW.jpg evlilik tanımı
33 Yorumla
Soran+1 yılEvet gayet açık ve net olmuş :))
Soran+1 yılAynen :D
+1 yılİnsan her sabah asik oldugu insanin yaninda uyanip herseyi onla paylasnak ister ve bu cok guzeldir ama evlenmek isteye insan sayisi cok az birine baglanmaktan kokuyolar ben evliliklerin artik gercek oldugunu dusunmuyorum maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesef öyle artık
+1 yılBen sevdiğim kadınla bir ömür boyu beraber olmak için evlenirim. Peki evlenmeden olamazmısın beraber dersende şöyle cevap veriyim. Evliliğin bence şöyle bir anlamı var. Ben kadınıma onu ölene kadar yanımda tutmak istediğimi en iyi evlenme teklifiyle anlatabileceğimi düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılhayır evlilik güzel bir şeydir. birini seversin yaşarsın colugun cocugunda olur. bir hayat paylaşırsın. hastalığında sağlıgında yalnız olmazsın.. iyi gününde kötü gününde yanında hep birisi olur.. ne bileyim git evlen sen
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok gencim :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılİhtiyaçlarını hep farklı kişilerle Karşılamamak için bikaç kişiden çocuk yap sonra onunla bununla yat... Bu senaryo çok garip dimi insanlar aile kurmak ister birine aşık olur hayatını onunla geçirmek ister içgüdüsel bişi
İnsanlar doğar büyür çoğalır ölür :))01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :)
Aile kavramı bir toplumun temel taşı, bir ülkenin ulusun geleceğidir bunu unutma.
Bu gün bu düzeni toplumu oluşturan ailelere borçlusun and olsunki aile diye bir kurum kavram olmasaydı vay kadınların haline,21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle :)
+1 yılDüzenli yaşam, aile kurma isteği, yalnız kalmama isteği falan filan. Bunlar daha az önemi olan faktörler, asıl önemli faktör mahalle baskısı. Yine de yanlış anlaşılmasın, mahalle baskısının sonuna kadar arkasındayım.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
- +1 yıl
Niye ki ne?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYanlızlıktan ,
Çocuk hasretinden ,
Harama bulaşmamak için ,
Düzenli yaşam için ,
Daha çok yazarım sayarım ama çok yazana da 1 kelime yazana da 1 xper o yüzden yeter diyorum ;) :))
Günaydın...128 Yorumla
Soran+1 yılHahah Günaydın :)
- +1 yıl
Gülene xper yok :P ahaha :D
Soran+1 yılSabah sabah ne içtin sen yoksa geceden mi kalma ne buu :D :D
- +1 yıl
Yok doğduğumda anne sütü içmiştim o zamandan bu zamana böyle ahaha :D
Soran+1 yılAyy yazık :D
- +1 yıl
Ay yazııkkk...:(
Ama sen yazııkkk : :D
diyorsun sende de kırıklık var bea bşi yarım ahaha :D - +1 yıl
ağlaman lazım gülmek değil :D
Soran+1 yılTamam yaa kızma
Hem ne kadar meraklısın beni ağlatmaya
- +1 yıl
Zaten ağlama daya yersin :@
Daya yiyince de ağlama bir daha daya yersin :D
Sen inanıyon mu benim döveceğimi Allasen yaa :D Allah hep güldürsün emi seni? ;)
Soran+1 yılManyak yaa :D
- +1 yıl
Dıııt... Bilemediniz...:S (gerçekten öyle mi yaa :S bilmiyodum ben )
Deli derler bana :D ahaha :D
Soran+1 yılHa deli ha manyak ikisini ayni anda yazmaya üşendigim için birini yazdım yoksa :D
- +1 yıl
Pekşi doğru kabul ediyoruz ikna oldum :D
Yarışmamıza kaldığımız yerden devam ediyoruz... :D
Aşağıdakilerden hangisi aşağıdadır :D ahahaha :d yok kız soru moru deli makara yapıyoz buda soru bekliyo ahaha :D
Soran+1 yılOf allahim yaa :D
- +1 yıl
:( Allah a şükür yaa noldu bir sıkıntın mı var? :(
Soran+1 yılYokk :D
- +1 yıl
Dayakyesen olur mu? :( birilerini dövmem lazım ahaha :D
Soran+1 yılYok ben almayayim :))
- +1 yıl
Neden azıcık tadına baksaydınız :O :D ahaha :D
Soran+1 yılYok ben sana mani alana da engel olmayayim :D
- +1 yıl
Pişman olacağınız bişey yapıyosunuz ama :S :O :D :D
Soran+1 yılBen mi?
- +1 yıl
Yok dedeniz :D :D
Soran+1 yılHiçte bile :))
- +1 yıl
Tey Allam Yareppim yaa :D ne cadı ya çattık yaff... :S :(
Dayak yemez kabul etmez hiçbişeyi başımdan defedemiyorum da bnapıcam ben bu kızla :'( ahaha :D
Soran+1 yılIstemiyorsan yazmam hıhh :P
- +1 yıl
Daya yersin bak :@
ben sana yazıyom sen bana yazılıyon mu? ;) ahaha :D
+1 yılBirbirimize hayatı bambaşka gösterebilecek ve bütünleşebilecek iken hayat yolunda niçin yalnız yürüyelim?
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede :)
İnsan neden yaşar ki tabiki ilerde mutlu bir yuva kurmak çocuk sahi bir olmak için bu hayatın kuralı uyulmak zorunda değilse saygı gösterinmeli :-D:-D
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede :D
+1 yılyaşlanınca buruşuk muşamba bedenlerine kimse bakmicak ya
garantı altına alıyorlar kendılerını
zekı yaratıklarız vesselam10 Yorumlaıcgudusunde uremek ve cogalmak vardır, askıydı sevdasıydı hep o yolun anahtarlarıdır
11 Yorumla
Soran+1 yılYani. d
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Ailelerin beklentisi
Dininimizin emri
Duygularin istegi
Cocuk istegi21 Yorumla
Soran+1 yılYani
Ben çocuk istediğim için aynı zamanda Sevdiğim insanla aynı yuvada kalmak için
Yaramazlık için daha çok var :)010 Yorumla
Soran+1 yılHer ikisi de ama çocuk ön planda diyorsun yani :)
Soran+1 yılBencede önce gez dolaş :)
Soran+1 yılSevdiğim kişi ile hayatımı birleştirmek iyiyi kötüyü beraber aşmak :))
Soran+1 yılNe bileyim yaa boşver :))
Soran+1 yılEvet çünkü daha 18 im :))
+1 yılhayatinin tum zamanlarini onunla gecirmek istedigi icin. herseyde onunla olmak hayatina deger katmak icin... sadece cocuk icin evlenilmez. cocuk bu birliktelige anlam katan bir deger...
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de olması gereken bu :)
Ahh şu babalık duygusunu yaşama hissi olmasa, hiç düşünmez ve evlenmezdim.
19 Yorumla
Soran+1 yılO duygu yaşamadım öyle bir imkanım yok da zaten ama güzel duygu olsa gerek :)
Kaç yıllık evlisin ki? :)
Soran+1 yılDüşünmez ve evlenmezdim diyorsun amaa :))
Soran+1 yılTamam yaa şimdi anladım uff :)
Soran+1 yılTamam yaa anladım sende aaa :D
+1 yılşu an da mantıklı olarak sadece yaşlanınca yalnız kalmamak için diyebilirim
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm olabilir :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdigim kisiyle birlikteysem tabikide en cok ona kavusmak iicn onla yaslanmak icin... ama hayir sevdigim degilse ya ailem icin ve bide evet yalniz kalmamak anne olmak icin.. iste oyle mantik evliligi el mecbur
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmediğin kişiyle sırf anne olabilmek için mi yani
Cevap sahibi+1 yılHayir sirf degil, aile baskisi hemde..
Soran+1 yılEvet aslında öyle ama bence çok saçma
Cevap sahibi+1 yılSevdigim adamla imkansiz
Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı. Modaya uymak, toplum baskısı, seks , çocuk isteği, aşk...
011 Yorumla
Soran+1 yılModa mı?
Soran+1 yılÖzenti yanii
Soran+1 yılDoğru insan buna çok önem verir
Soran+1 yılDaha 18 yaşındayım benn :)) asıl sıra sende :))
Soran+1 yılEvet bakmamışım gerçekten de :)) öyle huylarım yoktur benim :)) ne kadardır evlisin peki
Soran+1 yılPeki ama çok uzatmamak şartıyla. d
+1 yılKaybetmemek için desem çok mu klişe? nede olsa 'benim oldu' durumu korunmuş oluyor. Rahat!
01 Yorumla
Soran+1 yılKlişe olabilir ama gerçek buysa bunu değiştiremez
Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. İkisi de değil, hayatta bir yaşm amacı olmadığı için, kendisini geliştirmekten aciz bomboş bir insan olduğu için...
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılHmm anladım. d
soyunu sürdürmek için üremek için evlenir neden evlenecek bunun kadar sacma bir soru görmedim
03 Yorumla
Soran+1 yılTek amaç çocuk mu yani
Soran+1 yılPeki
bir yerden sonra kendi evin kendi ailen kendi duzenin olsun istiyorsun. Yani ben oyle dusunmustum.
04 Yorumla
Soran+1 yılYani :) zaten erkek için değişen peki bisey olmuyor
Soran+1 yılNasıl peki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi:
Yalnızlıktan kurtulmak, dilediğince sevişmek, çocuk yapmak için.01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
ihtiyaç ve insanlar tek yaşayamaz kızlar erkekleri sevdiğikadar erkeklerde kızları sever
08 Yorumla
Soran+1 yılHmm hepsi var yani
Soran+1 yılYanii :)
Soran+1 yılBilemedim şimdi
- +1 yıl
şöyle anlatayım canım aşkım nasılsın günün nasıl geçti hoşbeş sohbet uyku zamanı yatağagir sırt sırta ver yat evlilikmi otel mi ertesi gün kadınlar kendiaralarında erkeler kendi aralarında gece yaşadıkları fanteziyi anlatsın sende dile kadın kadınlığını tamasın erkek erkeliğini tatmasın bu nasıl evlilik
Soran+1 yılYani haklısın sende. d
+1 yılGüvenmek ister, sevmek sevilmek ister, paylaşmak ister, bir olmak ister, gelecek ister biriyle vb
05 Yorumla
Soran+1 yılseks sonra geliyor yani
- +1 yıl
Cinsellikte önemli yadsınamaz ama ondan önce halledilmesi gereken konular var, evet birkaçından sonra geliyor salt cinsellik için evlenilmez.
Soran+1 yılÖnce halledilmesi gereken konular ne peki bu yazdıkların mı?
- +1 yıl
Olabilir evet.
Soran+1 yılPeki :)
Birini ondan 1 saat bile ayrı kalamayacak kadar çok seversen evlenir ve hayatını onunla birleştirirsin.
15 Yorumla
Soran+1 yılGüzel anlattın :)
Soran+1 yılBende senin gibi :)
İnsanlar neden evlenir?
Meraktan evlenir.
Başkaları evleniyor diye evlenir.
Hatta spor olsun diye evlenir.15 Yorumla
Soran+1 yılSpor olsun diye evlenen var mı kii :)
Soran+1 yılHadi yaa
Ikiside gecerli sebeb ama bence bunlar olamaz. Sebebi geri kalan kismini buldugunu dusursun ve omur boyu onunla bir hayat gecirmek istedigin icin evlenirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm olabilir :)
İkisi de değil. Beyin Fatal Error verdiği için evlenir.
11 YorumlaSünnet olduğu için Allah'in emri olduğu için zinadan kaçnmak için...
30 Yorumlahayatın bir takım kuralları vardır evliliği sadece cinsellik anlamında düşünmek ancak ahmaklara özgü bir davranıştır...
ancak ve ancak ALLAH yalnızdır çünkü!020 Yorumla
Soran+1 yılYanii. d
Soran+1 yılHahahh :D amaç öğrenmek :D
Soran+1 yılSağolasın babalık :D desem ayıp olur mu? :D
Soran+1 yılSağolasın babalık :D desem ayıp olur mu acaba :D
Soran+1 yılO haa bu ağır oldu amaa :D
Soran+1 yılHmm iyi kurtardın durumu :))
Soran+1 yılCevap yok :D
Soran+1 yılAynen öyle oldu walla :))
Soran+1 yılAynen :)
Evlenmeye insan yarimdir çünkü Hz Havva analiz Hz adem aleyhisselamin sol kaburga kemiğinin yapılmıştır yani kadın +erkek: bütündür ve her ikisi birbirini tamamlar
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet orası da öyle tabiki
Bir insana gönül rahatlığıyla benim diyip sahiplenebilmek ve yalnızlığın giderilmesi için...
22 Yorumla
Soran+1 yılHmm peki :)
+1 yılEvlilik duzenli cinsel iliskinin ve cocugun mesru hale gelmesi icin duzenlenen bir oyun sadece. Evlenmeden de yalniz kalmayabilirsin
00 YorumlaYalnızlık Allah'a mahsustur
Allah'ın emridir
Peygamberimizin hadisi olduğu için (ben ümmetimin çokluğuyla ovunecegim) vb birçok şey01 Yorumla
+1 yılHayatı paylaşma ve aile kurmak için.
2 kişi bircok zorlugun üstesinden rahatlıkla gelir. Yanlızsan caresiz kalırsın cogu zaman.01 Yorumla
Soran+1 yılAynen mantıklı. d
Rahatimiz ikiye katlansin die :)
13 Yorumla
Soran+1 yılHmm evlenince rahatlıyor musun yani :))
Soran+1 yılHahah sağolasın yaa :))
+1 yılSeksi mesrulastirmak ve bedava ya getirmek için :D :D
017 Yorumla
Soran+1 yılPeki erkeklerin aklı neden devamlı sekste
- +1 yıl
neyiaz verirsen istemezsen insanın aklı ister istemez onda takılı kalır. sizinki neden hep vermemek te peki sen cevapla?
Soran+1 yılBirincisi hem dini açıdan ikinci çok ısrar edip bıktırıyorsunuz :)
- +1 yıl
evlenince din sana ne diyor? hadisi Şerifte kocan devenin üstünde arzulasa seni mutlu edeceksin demiyormu?
senin en basında sordugun konda dinle alakalı bişi göremedim ben.. dini açıdan takmayanlar da aynı az veriyor, din acsından takanalarda. sorun sizde!!
vermesseniz tabiki ısrar edilir, ne ısrar edecen aslında günah vs düşünmeyip gidip baskasından alacan!!! sizin aldatılmanız müstehak!!!
neden rus kızlarının cevabı sensin işte!
Soran+1 yılSuçu bir kerede kendinizde arayın
- +1 yıl
sen söyle kendimizde olan suç ne? ne siterseniz yapıyorsak ve ona ragmen vermiyorsanız sorun lu olan sizlersiniz kabul edin!!!
Soran+1 yılNeyse ne yaa
- +1 yıl
nie cevap veremedin b*k atarken iyi ama!!
Soran+1 yılDüzgün konuş lütfen
- +1 yıl
Düzgün olmayan bişey demedim ben, sen soruma cevap veremedin hala.
Soran+1 yılSorun ne
- +1 yıl
sen söyle kendimizde olan suç ne? ne isterseniz yapıyorsak ve ona ragmen vermiyorsanız sorun lu olan sizlersiniz kabul edin!!!
Soran+1 yılHee yaa hee tek suç bizde zaten dimi sen neyse yaa sana laf anlatılmaz boş ver
- +1 yıl
evet işte sorunlu olan sizsiniz, millet doyasıya yasıyo cinselliği, bizim 70 gr olmasa bir işe yaramaz mallar yüzünden işgence heline geliyo sonra neden rus kızları tercih ediliyo :D
Soran+1 yılDüzgün konuş yaa off
- +1 yıl
sana bol güneşli günler...
Soran+1 yılSağol sanada. d
+1 yılHep bunlar seks biliyor musun sırf o yüzden evleniyorlar :D
015 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa :D
- +1 yıl
yoksa kim takar aşkı maşkı.:D
Soran+1 yılPeki erkekler neden seks duskunudur
- +1 yıl
erkekler seks dükşünlüğü bayanların tarik edici hırpalayıcı güclerinden dolayı :D
Soran+1 yılHmm olabilir :D :D
- +1 yıl
seks yapalım diye bağırıyor gibi bağzı kadınlar o yüzden aşırı seksemanyak yaptınız bizi :D
Soran+1 yılHiç te bile :D
- +1 yıl
nerede hiçte bile ya hııhıhı :)
- +1 yıl
evde kalmış kızlar lütfen evde kalmayın :D
Soran+1 yılBalkona çıkın :D
- +1 yıl
Balkon güzel olabilir yawww iki erkek görün bari :D
Soran+1 yılDimii :))
- +1 yıl
aynen :))
Soran+1 yıl:)))
+1 yılyalnizlik, komsu dedikodusu, evde kalma korkusu, yasin ilerlediğin için, arkadaslarin evlenmesi, bekarligin sultanlik olduguna inanmamak ve basina buyuk bir bela acma istegi gibi bir sürü sebebi var.
00 Yorumla
+1 yılAbi sevdigi icin ama evlendikten sonra seks daha tatli gelir
03 Yorumla
Soran+1 yılEe öyle yani :)
- +1 yıl
Sen bu isi biliyosun
Soran+1 yılDiğer yorumlar sağolsun :)
Bence seks sonra çocuk icin sonra gene seks gene cocuk gene seks ... böyle gidiyo :))
014 Yorumla
Soran+1 yılNiye seks
Soran+1 yılSen olur muydun ki napardik diyon :D
Soran+1 yılHmm bilmem herhalde. d
Soran+1 yılYani saygı duymak lazım
Soran+1 yılUff yani
Soran+1 yılOff yaa yazma yeter
Soran+1 yılIstemiyorum :)
Elbet tabi çocuk önemli sonuçta neslimizin devam etmesi lazım ama kendine bir hayat arkadaşı lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani orası da öyle tabii. d
+1 yılBizim kültürümüz de daha çok toplum baskısı yüzünden. Ama normalde her ikisinden de biraz.
05 Yorumla
Soran+1 yılYani normal o zaman
- +1 yıl
E yani n
Soran+1 yılHer ikisinden biraz olması
- +1 yıl
Aile kurmayı düşünür erkek kol kanat gerecegi insanlar olsun ister bir kadının direği olmak ister canından canı olsun kendi kanından küçük bir kızı mesela :) güzeldir heralde :)
Soran+1 yılIllaki güzeldir yaa. d
Düzenli bir hayat için evlenir
Baskı yüzünden evlenir
Çocuk için evlenir03 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunluk
Soran+1 yılYani zaten erkek için değişen pek bişey olmuyor :)
ha ha ha :-D yaşasın kötülük, çocuk yapmak için :-D
013 Yorumla
Soran+1 yılÇok merak ettim seni gizli :D
Soran+1 yılTabi tabi amaç hep o zaten :)))
Soran+1 yılIyi tamam ama geç cevap yazabilirim başka sorularimda var çünkü :)
Soran+1 yılOnce bura sonra bakarız :)
Ama ben yorum yazmadan tekrar gizli olma görmemiş olabilirim yani. d
Soran+1 yılTamam :)
Soran+1 yılYazdım ya sana zaten yeterli :)
Soran+1 yılMesajlarina bak anlarsın :)
- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne