+1 yılValla erkekler de salıyor bana göre, ben salmayan erkek görmedim. Koltuk altı kıllı dolaşıyorlar, irenç ter kokan dedorant kullanmayan, saçı başı dağınık göbeği salan. Parfüm kullanmayan, duşunu aralıklarla almayan çokkkk erkek var. Kadınların adı çıkmış 9 a inmez 8 e hesabı. O kadar yük devede olunca bile boynunu büküyor, kadın ne yapmasın allahtan eşim anlayışlı biri paylaşımcı. Ben başta bakımlı olup sonra dan kendini salan kadınların genelde çalışanlar olduklarına inanıyorum, sebebi ise analizlerime istinaden kadın çalışıp işten geliyor yemek yapıyor, hem çocuk varsa oda zor, ev temizliği ayrı dert, maddi sıkıntı varsa haliyle eşde anlayışsız paylaşımcı olmazsa kadında o ruh hali ile kendine odaklanamaz. Ben kahvaltı hazırlamadı diye karısını döven adam tanıyorum. Kadın çalışan. Yani yurt dışında ki kadınların erkeklerin çoğu asla böyle değil . Erkekleri bizim türk erkeklerine bin basar bakımda, bunu kimse konuşmuyor, kadınları da genelde değer görüyor,çünki oranın şartları aynı değil, bizim ülkede minimalist bir yaşama değer yok, herkes çeyizdi, fazla eşyayı doldurmak dı bunlarla meşgul. Orada herkes bir menemen salata ile günü bitirir iken burada erkekler kadınlar günü kuru fasulye pilav, güveç mutfak arası mekik dokuyor. İş paylaşımı olmalı bence, yoğunluğu azaltmalı herkes ondan sonra kadın kendine de bakar gayet iyi. Maddiyat da bakımda önemli rol oynuyor.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Elbette kötü bir yani var evlilik. Başlı başına zaten riski flört ya da sözlülük nişanlılık dönemi gibi değil evlendiğin kadın ya da erkeğin aslında ne kadar dağınık olduğunu görüyorsun televizyon karşısında ne kadar çirkefleştiğini çekinmeden gaz çıkarıp geğirdiğini görüp duyuyosun her buluşmada ne kadar şık olduğunu ne kadar güzel koktuğunu düşündüğün kişinin evde ter kokabildiğini ya da iz yapmış solmuş pijamalarla gezebildiğini görebiliyorsun.
Çünkü evlendikten sonra artık nasılsa benim beni her halimle kabul etmeli benden başkasına gitmez her koşulda beraberiz diyip kendimizi beğerdirme çabasını kenara atıyoruz ve paspal bakımsız insanlar olup çıkıyoruz sonra tartışmalar geliyor evlenince çok değiştin sen böyle değildin artık seni taniyamiyorum diye gerisi çorap şokunu gibi geliyor ya aldatılma ya boşanma ya da huzursuz ve mutsuz bir evlilik
EVLİLİĞİ KAZANILMIŞ BİR ZAFER SANIP ZAFER SARHOŞLUĞU İLE HAYATIMIZI MAHVEDİYORUZ KADIN VE ERKEKLER OLARAK KENDİMİZLE VE EŞİMİZLE İLGİYİ VE BAKIMI KESEREK10 Yorumla
Herşey aslında karşısındaki insana da bağlı bazen. İnsan evlendiğinde eşine verdiği enerji çok önemli. Eğer negatif enerji verirse ister istemez içinden gelmeyebilir o insanın da. Evlilik öyle bişey ki babasının evinde hiç süslenmeyi sevmeyen evlenince kendi evinde evrim geçirmişe dönebilir ya da tam tersi babasının evinde çok bakımlıyken evlenince saçını taramaya bile hevesi yoktur. Herşey biraz da hayatında olan insanın verdiği enerjiye ve psikolojiye bağlı..
1010 Yorumla
Soran+1 yılBen babamın evinde süslemezdim benim babam çok kıskanc bir adamdı rahmetli şimdi ise evliyim 1 yaş altında 2 kızım var eşim bakım yapmamı çok sever ve istediğim şeyleri alır ama bazen çocuklardan yemek yemeği bile unutuyorum ve saglik acısından rahatsızlığım var benim eşime karşı çok mahcup oluyorum.
Soran+1 yılBenim babam kolye takmama bile izin vermezdi şimdi ise herşeye sahibim ama canım istemiyor çocuklardan fırsat bulduğum halde
- +1 yıl
Bir kadının bakımı yapması. Benim hoşuma gider göze guzel gözükür yanlışmıyım
Soran+1 yılTabiki haklisin ben gerektiği yerde yapıyorum ama onun dışında sorumluluklardan ve çocuklardan fırsat bulamıyorum @Blondes
Soran+1 yılHayır çok mutluyum aslında eşim bana herseyde destek olur birbirimizi çok severiz ama senin dediğin gibi belkide heves meselesi
Soran+1 yılKesinlikle öyle ya malesef ama takmamaya çalışıyorum artık çünkü çocuklarıma bu duyguları hissettirmem lazım özgüvenli olmalarını olmalarını istiyorum
- +1 yıl
...
Çünkü özellikle kadınlara çocukluğundan beri özellikle annesi tarafından kafasına kakılan tek hedef evlilik oluyor, bu gerçekleşince de hedefine ulaşmış olduğu için bir rahatlama geliyor, hayatta bir amacı kalmıyor, o yüzden özellikle kadınlar kendilerini salıyorlar.
Tabi erkeklerin de bir kısmında bu var ama erkekler içinde bulunduğumuz ataerkil ortadoğu toplum yapısından dolayı sadece evlilik odaklı yetiştirilmiyor, yani tek hedefleri evlilik olmuyor, o yüzden kendini salma oranı erkekde daha az oluyor.
Kız annelerinin bu konuda çok dikkatli olması lazım, kızlarınızı evlilik dışında hedefleri olacak şekilde, ideallerinin peşinden koşacak şekilde yetiştirin, şu ortadoğulu kezban kafasından kurtulun.513 Yorumla
Soran+1 yılYa ne güzel özetlemişsiniz
- +1 yıl
bir bakarmisiniz rica etsem
Soran+1 yılNe için @ezgi010203
- +1 yıl
H2_o sana dedim.
- +1 yıl
puu sana bunu mu seçtin en iyi görüş
- +1 yıl
Kime diorsun puu die
- +1 yıl
niye sen mi seçtin en iyi görüş diye çok istekliysen
sana derim puu - +1 yıl
Kuz nie puuu dion naptik sana yaw
Soran+1 yıl@benruzgarr neden adamın yazdığı mesajı görmüyor musun çoğu anne demez mi benim kızım zengin biri ile evlendin mali olsun mülkü olsun der mesala ben hiç denk gelmedim benim kızım ayakları üstünde dursun diye senden anlaşılıyor ki kadın cinayetleri hiç bitmiyecek bir kere değer yok ve sende bir kadınsın
Soran+1 yılsenin görüşün ne onu çok merak ettim kadın çocuklara baksın gözü birseyi görmesin böyle gelsin böyle geçsin mi istiyorsun bizler çocuklarımızı büyütürken en büyük yanlışı yapıyoruz onlara özgüven vermeliyizki yarın Birgün geldiği noktada kendini bilsin
- +1 yıl
zaten ben adamın yazdıklarına yanlış demiyorum sadece ironi yapıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü iyi görünmenin amacı eş bulmak sevgili bulmaktır. bunu başarınca garantiye aldıklarında kendilerini salarlar. ben ne olursa olsun fit olurum her zaman hatta eşim olsaydı daha mutlu olacağım için fit olmam kolaylaşırdı
00 Yorumla Erkeklerde de olur... tahmin olarak konuşursam şöyle ki... iki insan birbirine uzak iken tanışma sürecinde olabildiğince kendini önemser. Karşıdaki kişiye bunu aktarır. Kızlar görünce derler ya hani ne kadar cool bir erkek. Ya da erkekler görünce derler taş gibi kız falan...
İşte zamanla birbirine ısınma sürecine girince işler değişiyor. bir de aynı evi paylaşacak zamana gelince daha başka... sen o kişiyi evlenmeden önce çok cool biri olarak görüyorsun ama evlendikten sonra afederain giydiği pijamaya kadar herşeyi biliyorsun. Bu da alışma sürecinde insanların kendini saldığı noktalardan bir tanesi... kısaca bir insan evlilik sürecine girmişse alışma sürecini çoktan atlatmış ve çok rahattır demektir. Bu yüzden kişilerin kendine önemi de git gide azalır... önüne her gün pilav koysalar ilk zamanki yediğin iştahla yer misin Mesela... onun gibi düşün :) iyi geceler dilerim14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ama daldan dala da atlayamazsın evlisin sonucta
Soran+1 yılTabiki orası öyle
evlendikten sonra tanıdığım bütün erkekler kilo aldı , tanıdığım bütün kadınlar da istisnasız kilo aldı. kilo almayanları mevcut kendilerine iyi bakıyorlar , evlendik diye boş bırakmadılar kendilerini. bu durumu açıklamak için kişilerin nihai hedeflerinin evlilik olduğu bu amaca ulaştıklarında artık endişelenecek bir şey kalmadığını sanmaları en büyük faktör olmalı.
oysa ki kaç kadının götü göbeği sermiş kocasını aldattığını bilseler , aynı şekilde tanıdığım erkeklerin büyük bir kısmının karısını aldattığını hanımlar öğrenmiş olsaydı bu derece kendilerini boşlamazlardı.11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya katılıyorum sana malesef herkes birbirini aldatma derdinde artık sence her kör alıcının bir talibi vardır vesselam
Gizli Üye(25-29)+1 yılsaçmalık. kimse için kendinden vazgeçmeyeceksin bu hayatta ben bunu anladım. evlilik bir birlik kurma halidir kendini kaybetme hali değil. gerektiği yerde fedakarlık yapacaksın ama bu karşılıklı olacak. tek taraflı yapılan fedakarlık sağlıklı bir durum değil. hayatın devam edecek fakat yanında eşin olduğunu ve ona karşı da sorumlu olduğunu unutmadan özgürce hareket edeceksin. evlilik denge kurma işidir. sevgi ve saygı ise bu dengenin temelidir. kendini sevmeyen insan ise kimseyi sevemez. kendine bakmayan insan önce aynaya baktığında mutsuz olur. önce CAN, sonra CANAN (eş, çocuklar, aile...) Oksijen maskesini önce kendine, sonra sevdiklerine takacaksın...
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel söylediniz.
Aslında bakarsak, sorduğun soru gerçekten doğru, neden biliyomusun. Çünkü ben etrafımdaki insanları yani evlenenleri görüyorum evlendikten 1. Ay sonra hemen karı koca şişmanlıyolar. Ama bence yanlış yapıyolar. Hepsi “amaaan nasıl olsa evliyiz “ diyip geçiyolar. Evli diye senden sıkılmıycak diye bişeyde yok. Mesele ben evlensem, inşAllah gelecekte asla kendimi salmam, tam tersine dhaada bakımlı olurum, dahada iyi giyinirim, ve şişmanlamam aslaa!!
32 Yorumla
Soran+1 yılInşallah
- +1 yıl
BiraZda eşden kaynaklı olabilir
+1 yılBayanlar değil ya erkekler salıyor:q Bayanlar genelde pek kendini salmaz önümüzde hala kadınlar var güzel görünmeye çalışırız daima doğamızda bu var. Erkeklerden salmayanlar da var sözüm onlara değil ama salan beyefendiler zaten alacağını almış daha ne olacak kafasındalar.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle tipler de var malesef
- +1 yıl
://
+1 yılEvde iki cocuk var
Birde 2,3 haftasi kalmis dogacak olan.
11. Yilda kendimi hic salmadim , minyonlugunda artisi var tabi.
Ama su bir ayda iki gune sacimi tarayabilirsem ne ala.
Bende biktim bu halimden ama fici kadar gobekle surekli uyumak istiyorum21 Yorumla
Soran+1 yılAh canım tez zamanda kurtulursun insallah
Normal değil mi? Evlenince farklı öncelikler işin içine giriyor, sorumluluklar iki katı artıyor. Onceden sadece kendine ait kısımdan mesulken şimdi bütün ev sana ait oluyor. Yemek, çamaşır, bulaşık, temizlik küçümsendigi kadar kolay şeyler değil. Kendine vakit ayirmaya bile vakti olamıyor bazen. Ustune bir de eş ve cocuklar ile ilgilenme hatta bir işte çalışıyorsan sorumluluklar daha da artıyor. Bu aslında tamamen kendini salmak değil. Bazen vakit bulamamak ve önceliklerinin değişmesi. Hiç bir anne çocuğu agliyorken onu emzirmek yerine oje sürmez.
09 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir bahanesi olamaz , bu dereyi geçene kadar.. hikayesine benziyor. Olmuş bitmiş mantığı
- +1 yıl
@AstahAmon sana katılıyorum
- +1 yıl
Tahmin edemediğiniz başka şeyler de var ama
- +1 yıl
@Ufkbyrk77777 ufuk kadin olmak zor aslında, bu bir savunma değil. Erkek sabah olur dusunu alir kahvaltisini yapar çıkar işe gider. Kadin kalkar yatağı toplar, kahvaltiyi hazirlar, çocuğu giydirir, çocuğu doyurur, kahvaltisini yapar sofrayi toplar,. Aslinda bu bakış açısı biraz da.
- +1 yıl
Birde şuda var kadın şiddet maruz kalır bunlarda üzücü bir. Durumlar @AstahAmon
- +1 yıl
@BAHADIR278 evet o da olabiliyor ya da evlilikte mutsuzluklar da olabiliyor. Kadin olarak değil insan olarak bakmak lazim. İnsan mutsuzsa etrafını görmek dahi istemez.
- +1 yıl
Uzun uzun tartışılabilecek bir konu
- +1 yıl
Aynen insan olarak bakmak lazım olaylara @AstahAmon
Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. İkisi de salıyor, çünki bir hayat telaşesi başlıyor. çalışmaa aylık giderler cart curr o geldi bu gitti misafir yok ev almak yok kira geliyor derken, ne evlilikten birşey anlar ne doğurduğu çocuktan, kadın bekarken bmw gibiyken evlendikten sonra kaldırıma çarpmış reno12 ye dönüyor, herif danyal gibiyken, recep ivedikk gibi gtü göbeği salıyor olmazki böylede. bakım şart pozitif enerji lazım, karşılıklı anlayış görgüü toplumsal kurallara uymak v. s. tabi birde karı kocanın aileleri anlasabilmeli.
en önemlisi o12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSebebi belli hamile kaliyon misal nasıl bir evre kendi adima konuşayım bulantı kusma bel ağrısı kasilmalar bunlardan kendi bakımını ihmal etmek mümkün. Cocuk oluyor duş almak lüKS gibi bisi oluyor 5 dk gir cik hemen saçımı tarayamadigim zamanlar bile oldu. yemek faslı temizlik iş güç en cokta cocuklardan insan hic bisi yapamıyor 2. cocugumda oldu misal inan yetisemiyorum hic bisiye sinirden oturup ağladım bir kac kez aldığım dogum kilolari ne kadar yavas yavas gitsede insan cok yipraniyor bunlar yasanirken.. erkekler ise esimden bahsedim sabah işe gider aksam gelir duşunu alır geçer aksam yemegini yer banada yardim ediyor elbet ama cogunluk yük kadinin uzerinde olduğundan hep salmislik oluyor. yine ben sansliyim şükür bazı eşler dış görünüşten rencide ediyor kadında şevk kalir mi sence. yuku hafifletmek gerek önce ayh hayli dolmusum😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Erkekler anlayışlı olmalı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMisal ben ve manit. daha somut hic bisey yok aramizda ( Nisan , dugun, vs) gotu basi saldik. yanimda osurup, gegiriyor. telefonda gorusurken tuvalete gidip iseyip , siciyor. baska kisilerin yaninda esnerken bile agzini kapatiyor, utaniyor ama benim yanimda oteki benmisim gibi, kendisiyleymis gibi davraniyor. ben bu durumdan gayet memnunum, cunku onun en ozeli oldugumu bana hatirlatiyor. size tavsiyem sevgili aramayin. her duruma girevilecek yeri gelince arkadasiniz, kardesiniz, koruyucunuz, sirdasiniz vs vs. bunlarin tamaminin birlesimi olan en ozel kisiyi arayin veya olun.. yapmacik sevgilere girismeyin!
01 Yorumla- +1 yıl
Bu samimiyet değil iğrençlik. Saygı denen bir şey var, önce öz saygı sonra karşındakine saygı. Ben 20 yıllık evli bile olsam eşimin yanında gaz çıkarmam. Hastalık olur bazı istisnai durumlarda her durumu üstlenebilirim gerekirse kendim sırtıma alır tuvaletini bile yaptırırım midem bulanmaz ama bile isteye böyle şeyler yapmak bana hoş gelmiyor. Benim yanımda da yapılırsa direkt soğurum, müsaade etmem. Herkesin kendi fikri tabi ama o samimiyeti buldum diye de mahremiyetimi bu kadar ihlal etmem.
+1 yılBu biraz eşe bağlı. Eğer eşin seni hor görürse sen evli barklı bir kadınsın diyerek makyaj yapmasını, bakım yapmasını gereksiz görürse kadın da kendini salar. Bazılarının da şu mantığı var nasıl olsa artık evliyiz imzayı attık bu saatten sonra boşanmazda. E adam boşanırsa evlendiği kadar da bir de boşanmak için masraf edecek. O yüzden kendini garantiledi sanıyorlar birde çocuk yapıyorlar tam garanti sanıyorlar çocuğunun anasıyım diyor. Bunlar çok yanlış. Evliliği vs. geç insan önce kendine değer vermeli. Aynaya baktığında kim çirkin, çökmüş, kilolu bakımsız birini görmek ister ki? Birde karşı taraftan bakın. Bir kere insanın psikolojisi bile kaldırmaz bunu. O yüzden her şeyi geçin kendinize saygı duyun. Kendinizi sevmeyi bırakmayın. Kendinize özen gösterin.
16 Yorumla
Soran+1 yılYa çok haklisin ben birşey soracağım benim eşim bakım yapmamı çok sever ve istediğim şeyleri alır bende bakımı giyinmeyi falan severim gel gelelim iki tane küçük çocuğum var ve saglik acısından rahatsızlığım var her zaman yapamıyorum benim cocuklarim 1 yaşın altındalar çok zorluyor bu beni ve eşime karşı da mahcup oluyorum yeri geldiği zaman
Soran+1 yılHa tabi birde çevrenin etskisi var
- +1 yıl
Çevreyi s. et yarın bir gün siz kavga etseniz onlar hiçbir şey yapmaz ama sizin aranız iyi olursa senden kötüsü olmaz. Şöyle düşün sokak ortasında sevgilini yanağından öpüyorsun herkes cık cıklar terbiyesiz, edepsiz lafları sıralarlar değil mi? Ama bir kadına kocası bağırsa sövse dövse kimse gıkını çıkarır mı? Çıkarmaz. Milletin iyi şeylere karşı garazi var.
Diğer bir şey rahatsızım filan demişsin illa yani bişey yaşamak zorunda değilsiniz başka şeylerde yapabilirsiniz. İnternetten biraz araştır istersen bu konu üzerinde. Terimleri biliyorsan anlarsın başka yollar ile de mutlu edebilirsin diye düşünüyorum
Soran+1 yılTabi orası öyle eşimin ailesi mufazakar ve çok dedikoduları var ben açığım kot pant. Da giyorum makyajımı da yapıyorum yeri geldiği zaman topuklu ayakkabı da giyiniyorum insani çevre çok etkiliyor
- +1 yıl
Dinine düşkün bir insan arkadan laf söylemez yüzüne kırmadan yaptığın yanlışı söyler uyarır. Dinine bağlı insanlar değildir. İslam hoş görü dinidir. Ayrıca eşin bir şey demiyorsa afedersin ama gerisine şey yemek düşer.
Soran+1 yılAğzına saglik canım valla 😊👌
Doğum kontrol hapları kilo almaya sebep oluyor. Bu da morali çok bozuyor. Ayrıca bulacağımı buldum daha kasmaya gerek yok diyor insan ama yanlış. Eğer karşındakini önemsiyorsan her daim dikkat etmelisin. Tabi birde mutsuzluk etkeni var ki ona bilim adamları henüz çare bulamadı.
21 Yorumla- +1 yıl
Biraz da yorulmaktan biraz da
Valla ben beğendikten ve evlendikten sonra karımın kilosuymuş, boyasıymış karışmam. Kendini nasıl daha iyi, daha rahat hissedecekse öyle olsun. Bir ömür beraber geçireceğim insana o yönde baskı kuramam. Tatlı canı nasıl isterse öyle olur. Yeterki gönüllerimizden sevgi, saygı, muhabbet, sadakat, güven eksik olmasın.
00 Yorumla
+1 yılBanada kendini salmayan bir kadın lazım... Ahlaksız batılı yanım bunu söyledi... Ki gözlemlerin doğru kendini salan çok kadın var. İş yerinde ki evli ablalara bakınca dediğini anlıyorum... Yapcak birşey yok tuzlama-ekşileme kızçe... İnsanın içinde olacak...
00 Yorumla
+1 yılBazı insanlar sevgilisine güzel görünmek/elinden kayıp gitmesin diye süslenip püsleniyor, kendilerine olan saygılarından değil. Ee evlenince de "nikâhı bastım, iki saat aynanın karşısında süslenmenin manâsı kalmadı." düşüncesiyle hareket ediyorlar sanırım. Bence asıl evlendikten sonra kendine dikkat etmeli insanlar. Ama bunu idrak edemiyorlar işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince insana rahatlama geliyor sanırım ondan kendilerini salıyorlar. Ama bütün gün pijama ile oturan kadınları da anlamak mümkün değil bir tişört bir tayt güzel gözükebilirsin. saçı tepeye topuz yapmak yerine açık bırakıp belki bir taç takmak , makyaja da gerek yok da misal bir rimel sürmek çok zor olmasa gerek.
32 Yorumla- +1 yıl
Belki canı istemiyordur illa neden bir kendini erkege begendirme cabasi
Cevap sahibi+1 yıl@BilinmeyenKullanıjı evde pijamayla dolaşmak saç baş dağınık olması güzel bir şey mi eşten önce kendi için yapması lazım insanın
Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. Kadın erkek diye ayırmamak lazım kendine saygısı olmayanlar salıyor
22 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim sanki bayanlar kendini daha da salıyor gibime geliyor heleki çocuk olduktan sonra
+1 yılAnnemle babamın düğün fotoğraflarına bakıyorum da ikisi de gayet fit. 20 yıldan fazla geçmiş şu an ikisi de kilolu. Kural gibi bir şey herhalde. Nüfus cüzdanında "Evlenince kendinizi salın" diyor galiba.
10 YorumlaEvlenmeden önceko tek amacı evlenmek olan insanlar evlendikten sonra sanki çok çalışıp zafere ulaşmış gibi hissediyorlar ve artık iyi görünmeme de gerek kalmadı beni alan aldı diye düşünüp kendilerini salıyorlar
40 Yorumla
+1 yılEvet salıyorlar bir de çocuk olunca 10 yaş yaşlanıyor gibiler kafada topuz bakımsız bir vücut üstte pijama sonra efendim eşim ilgisiz başka biri var kesin.
40 YorumlaEvlenince kadına daha fazla yük biniyor çalışmıyorsa çocuk doğur bulaşık çamaşır temizlik bilmem ne çalışıyorsa iki katı sorumluluk eee bu kadın ne zaman kendine vakit ayırsın resmen kocanın gönlünü yapmaya evleniyoruz
30 YorumlaHedefe ulaşıldı olarak girebilir ev işi yemek temizlikten dolayı yorgun düşüp ilgilenemeyebikir beraber yiyelim içelim diye yemek yemeyi abarta bilir hamile kalmis olabilir birçok sebebi vardie
10 Yorumla
+1 yılGeçim derdinden böyle oluyor. Tabi bu her aile için değil. Ya kadın evde ise çoluk çocukla ugrasıyor, elalem geldiğinde bişey demesin diye evini temiz tutmakla ugrasıyor. Özetle kendine bakmada eksik kalıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet tabi oda önemli bir etken
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende salarım büyük ihtimalle dikkat edebildiğim kadar ederim ama illa bir şey eksik kalır sırf bu yüzden eşim başkalarına yönelir diye de çok korkuyorum kendi işin kendi paran olursa ne âlâ çıkışta kuaföre yarayıp 1 saatte işini halledebilirsin veya izin gününde ama olmazsa kendine vakit ayırmak biraz zor gibi
00 Yorumla
+1 yılgenelleme yapmak çok yanlış. 4 yıldır evli biri olarak birçok arkadaşımdan daha bakımlı, daha fitim. herkes nasıl böyle zayıfsın diye soruyor. yani olayın evli olmakla ilgisi yok içinden gelecek.
12 Yorumla- +1 yıl
Esin çok şanslı desene
Soran+1 yılÇocuk var mi peki?
Kaptım nasılsa psikolojisi sanırım gerçi artık pek saldıklarını sanmıyorum boşanmaların artmasıyla beraber kadınlar en azından hala düzenli sporlarını yapıyorlar, bakımlarına düşkün oluyorlar. Erkekler sadece göbek yapmaya meyilli oluyor
10 Yorumla
+1 yılSen göbeksiz bir evli adam gördün mü? Erkekler de salıyor. Bunun yine cinsiyetle alakası yok.
Kendine özsaygısını kaybetmiş insanlar bakımsızdır bence.24 Yorumla- +1 yıl
Mesela benim eşim evlenmeden önce göbeği yoktu şimdi bir evlendi 6 aylık hamile gibi dolanıyor. Diyet yapıyor ama ne fayda adamın bünyesi böyle.
- +1 yıl
Gördük..
- +1 yıl
@Ufkbyrk77777 nerde?
- +1 yıl
@Mislinadorak ben 🤦🏻♂️
- Güzellik & Bakım konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılSpor yapıyorum fit kalıyorum bu nedenle eşimden de aynı seyi beklerim. Evlenince kendimi salmam
20 Yorumla Çünkü sorumluluklarından kendine bakacak zaman bulamıyorlar
20 Yorumla
+1 yılMaalesef evlenince kadınlar kendini salıyor. Belki imkânları kısıtlanıp, sorumlulukları arttığı içindir. Sonuçta bir eli yağ da bir eli bal da olan insan kuaföründen kendini alıkoyar mı? Türkiye'deyiz eşiniz açık giyinmenizi istemiyor çünkü hem cinslerini iyi tanıyor. Belki de kadının hevesi kırılıyordur?
20 YorumlaEvlenince ilk garantiyi aldığını sanan bayanlar, çocuk yaptıklarında final sanar.
Hayatta hiç bir şeyin garantisi olmadığı gibi, evliliğinde garantisi yoktur. Uzun lafın kısası asla salmamakta fayda var.00 Yorumla
+1 yılArtık kimsenin hoşuna gitmeye gerek yok çünkü. Ayrıca ben bu yüzden her sevgilimin evdeki halini görmek istiyorum. Çünkü en çirkin hali bile olsa benim olacak sonuçta. Alışmak lazım. Sürekli bir erkeği takım elbise ile göremezsiniz.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cünkü evlendikten sonra artık bir rahatlama oluyor her yönden. Evlenince de ister istemez eskisi gibi olmuyor bazı şeyler ama bu kişiye bağlı bir şey, kişi isterse hep bekarken olduğu gibi bakım vs olur yine yani. Kişinin tercihine bağlı bir durum.
00 Yorumlaevlenirsem kendimi salmam kendimi salacaksam hiç evlenmem.
10 YorumlaKız isteme sürecinde 50kg, evlilikten 1 yıl sonra 70 kg. İlk çocuk 80 kg, ikinci çocuk 90 kg. Sonra kocam eve gelmiyor, nasıl gelsin adam, 10 cm pipisi var zaten, bariyerleri aşıp vajinaya ulaşamıyor ki 😀😀😀
00 Yorumla
+1 yılErkekler hep salık zaten, o yüzden fark edilmiyor. Kadın da başta yabancı ilgi gördüğü için daha fazla ilgi görmek için süsleniyor. İlişki rutine bağlanınca da salınıyor. Kötü taraf şu, beyefendiler güzellik arıyor. Sizde olmazsa başkasında arıyor yani galiba doğaları böyle. Diğer taraftan da aile oluyorsun samimiyet düzeyini gösteriyor. Bilemiyorum karışık işler.😅
00 Yorumlabilmiyorum ama salıyorlar evet, özellikle kadınlar. erkekler de aşağı kalmıyor tabii bu durumda. onlar da göbek yapıveriyorlar. evdekini garanti görüyorlar belki de. rekabet olmayınca durum ondan oluyor muhtemelen.
01 Yorumla- +1 yıl
Bence kadınlar. Erkekleri şişman olsun kimse begenmesin olabilir mi. Bilmiyorum
Çünkü artık bir şeyleri garantilemiş oluyor ve kaybetme korkusu bir nevi ortadan kalkıyor. Hele bir de çocuk da varsa iki taraf da "bu saatten sonra ayrılık olmaz" düşüncesi ile iyice saldım çayıra Mevlam kayıra moduna giriyor.
Halbuki kadın olsun erkek olsun, insan önce kendisine saygısı için bakımlı olmalı.00 Yorumlatamam diyorsun daha başka birinle işim olmaz. gevşiyorsun bide kilo alıyosun hayatın düzene giriyorya. evde flim izle saatlerce eşinle. ama öyle olmuyormuş
00 YorumlaHer boku kadına yüklüyorlar hizmetçi gibi. Hayattan soğuyorlar. Bir de belki de soğuyorlar normal. O yüzden evlenmeden önce onunla yaşamak lazım.
05 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ya çok adeletsiz
- +1 yıl
2020 de böyle konuları konuşuyoruz hala kadın hakları yok bu ülkede. Hala haklarımız eşit değil. Kaldı ki evlilik iyi olacak. Bir de aile çevre baskısıyla evlen diyorlar kadına 30 da evlenmemişsen evde kalmışsın baskısı. Kadınlar da önüne gelenle veya tanısa bile niyetsiz evleniyor. Ay bir de sonra soğuyan erkekler olmuyor mu djdlfl. Herkesin kendi Eli var herkes kendi işini yapsın. Oğullarınızı da aciz yetinip iyi bir bok yapmış sanıyorsunuz. Sinirlendim
Soran+1 yılAy valla o kadar haklisin ki zaten doğada var o 20 yaşında ki bir kadının 10 yaşındaki bir erkekle gücü hemen hemen aynı sen düşün birde bizler nasıl savulanilim kendimizi bunlara karsi
Soran+1 yılNe yazıkki öyle malesef
elde ettim tamam modu iste halbuki yas ilerledikce insanlar degisir arayislari degisir bir zamanlar cok sevdigini hic mi hic sevmeye bilirsin
10 Yorumla
+1 yılgeçen yazdım yine yazayım tamam erkekte salıyor ama bu konu kadında zirve noktasında, bizim ülkemizde kadınlar dişiliğini ve bakımını evlenene kadar kullanıyor evlendikten sonra nasılsa kapağı attık havası var
00 Yorumla
+1 yılkocsının performansı kötü pluyoda cogunun ondan 😂😂
30 Yorumla
+1 yılyok erkekler kendisini salmıyor? göt bir yana göbek bir yana gidiyor onlardada.
20 YorumlaKadınlar mı kendini salıyormuş evlenen çoğu erkeğin göbek önde maaşallah. Tabi salan kadında olabilir ama ben erkeğidaha çok gördüm
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl olsa alan almış satan satmış mantığıyla düşünüyorlar, ya da başka bir benzetme ile köprüyü geçene kadar kendine bakan özen gösteren oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılerkekte kadında kendini salıyor.
hatta erkek bakımlı olmaya başlarsa karısı direk aldatma yaftasını yapıştırıyor.00 Yorumla
+1 yılKisinin kendisiyle alakali bir durum bu salmak istemezse bir guzel de salmaz yani kendine bakmakla alakali birazda her ne olursa olsun
00 Yorumla
+1 yılİki taraf da öyle 🙄 beni alan almış kafasına giriyorlar herhalde
02 Yorumla
Soran+1 yılSence nasıl bir durum bu olması gereken mi?
- +1 yıl
Hayır bence salmamalılar kendilerini
+1 yılYoo evlendiğimde nasılsam öyleyim kilom aynı tipimde aynı.
10 YorumlaKişiye göre farklılık gösteren bir durum bu..
Bakımlı titiz ve özenli olması her zaman daha iyi10 Yorumla
+1 yılTüm dertleri koca bulmak olanlar bulunca bir rahatlık geliyo heralde
10 Yorumlaçok saçma daha çok kendine bakması gerekirken salması
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü hem kocayla uğraş hem ev isleriyle hem de işe git cocuk varsa ona bak nasil kendilerine zaman ayırainlar ki
20 YorumlaInsanın kendini sevmesiyle alakalı birşey bence. evlendikten sonra insanlar geçinme ve para derdine düşüyor öyle şeylerle ilgilenemiyor
00 Yorumla
+1 yılÇünkü her haliyle eyvallah diyecek bir karşı cinse sahip olmuştur.
00 YorumlaEvlenince romantik olmayan erkekte ne bileyim tarif edemedim
01 Yorumla- +1 yıl
Romantik söylemeli duymak istiyorsun@Vitoalp
+1 yılArtık sevgiliden de , evlenmekten de vazgeçtim. Yıldım o yüzden salacaği bir durum yok
02 Yorumla- +1 yıl
Neden vazgeçtin
- +1 yıl
Uğraşacak gücüm kalmadı artik. Iyi bir kısmetim cikmadı. Ya konustuk gorustuk anlasamadik ya baska bir sey. Artik hic ugrasmiyorum
Aslında tam tersi birlikte daha iyi olan çiftler var bence kötüleri örnek almamalıyız :D
00 Yorumla- Devamını Gör (120)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat