Ben bu çatlaklar için safran yağı vb. yağlar, çatlak kremi , sıkılaştırıcı (Nivea krem) kullandım. Geçmiyor.😕 Azalıyor mu bilmiyorum, gözle görünür bir etki çok yok. Zayıf bir insanım , ergenlikte çıktı.. Dermatologa gitmeyi düşünüyorum. Ama tedavi ücretleri ne kadar olur? şu an maddi olarak iyi değilim. Düğünüm de var, utanıyorum. İstanbul'da memnun kaldığınız bir yer var mı? 😑Ahlaksız yorumlar yapmayınız lütfen..
Böyle ince beyaz çatlakların tek çözümü medikal pigmentasyon. Ten rengiyle eşitliyorlar organik pigmentlerle. Yurtdışında çok yaygın ama Türkiye’de genelde vitiligo tedavisi olarak uyguluyorlar çatlaklarda da işe yarıyor dediler. Zaten beyazlık gidince çatlak var mı yok mu belli bile olmuyor.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Pahalı bir yöntem mi? Nişanlıyım ve düğünüm olacak. Önceden de yağlar kullandım geçmedi , düğün yaklaştıkça takıntı yapmaya başladım.. ::((😕
Ben İstanbul’da güvenilir bir yer buldum seansı 1000 TL dedi tek seansta da geçebiliyor. İki seansta da o çatlağın genişliğine bağlı dediler. benim de çatlaklarım var evlendim eşim dert etmiyor ama ben ediyorum ve şu an hamileyim daha da artar muhtemelen
Ben seneler once gitmistim o zamanlar mor renkti cildiyeci sana bir krem oneririm ama hem pahali hemde kesin cozym degil catlak gecmez demisti bende bosverdim gecmeyecekse daha niye kreme para veriyim ama bence dilanpolata gidebilirsin atilan uygulamalara gore baya basarililar ama kesin cok pahalixir
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Senin kaldı mı çatlakların? Ben yakında evleneceğim , evet belki kaeşımsaki kişi soeun yapmayabilir ama kendi özgüvenimi düşürüyor..
Ben sana yardımcı olurum istersen yağ söylucem 1 2 tane onları yao 2 ay 3 ay sonra bir şey kalmıyor hatta hamileler bile kullanıyor bunu ama öyle heryer de yok