2020-2021 Brazilian Butt Lift ameliyati olan ya da kalçasına silikon taktiranlar varsa lütfen FİYAT ve doktor ismi paylasabilirmisiniz? Not: Kişiye göre değişir vs muabbetleri yapmayın ortalama fiyatlari ayni oluyo zaten fiyat bilgisi mutlaka yazin:)
BBL kalça ameliyatı yaptiranlar var mı fiyatlari nedir?
BBL kalça hsdgahsadg ulan ne gereksiz bir şeymiş bu :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Doktora sen danışıp fiyat alabilirsin farkındasın dimi? İlla fiyat alınca randevu almış olmuyorsun.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
canım doktorla gorusmeye gidicem muayneye bile ücret istiyorlar. Bende en azından ortalama bi fiyat ogreneyim intten ona göre giderim doktorlari degerlendiririm dedim
Yok daha önce kalça işlemi yaptırmayı düşünmedim ama instagramda Naz Mila var, kendi doktoruna ücrette bayaği indirip yaptirarak ayarliyor. Doktoru da Raifestetik tüm ünlüler ona yaptiriyo genelde. Naza bi danis geri donus yapar.
Zaten 3 yildir spor yapan insanim squat falan palavra kalca oyle ünlü sporcular kadar büyümüyor hepsinde silikon dolgu vs var.. spor yapmak sadece şekil veriyor kalçaya öyle armut şekli gibide buyutmuyor. Zaten benim kalça yapım dar ve kucuk silikon vs mecbur taktirmam lazim rahatsız oluyorum..
Çok kotu diyosunda ben 3 yildir spor yapan insanim. Lakin şunu gordum spor kalcayi armut şekline vs sokmuyo sadece sıkılaştirip toparliyo dik gosteriyo. Ama benim kalça kemigim yapısal olarak dar E haliyle küçükmus gibi duruyo. Bu yüzden silikon vs dusunuyorum
Dik gostermesi yeterli degil mi genis olmasa da dik olsa yeter bence kadin cok olgun gostermis afterdan sonra itici oldugunu dusunuyorum ama sen bilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sporla zaten büyümez sadece sıkılaştırır ve dikleşir ünlüler slikon yaptırıyor zaten
En sonunda mantığı çalışan biri yorum yapmış 😂 3 yıldır spor yapıyorum bende ama öyle karpuz gibi bisey cikmiyor
Hahhah çıkmaz tabiki bunlar hep batıl inanç sosyal medyanın verdiği yanıltma 😂
Bu arada onca yılın faydasını görmüşsünüzdür
Gördüm tabiki ama sadece sıkılaşti ve şekil aldi
Bu güzel bişi sporun içindr olmanız
Fıtness yapıyporsunuz dimi
Evet plates ve bikini fitness yaparım
Hömm güzell üniversite okudunuz mu
Yazık lan. ne hale düştünüz iyice popüler kültür yüzüne.
Askim gundemle alakasi yok ben kucukken de buyuk kalcali kadinlari acayip imrenirdim. ve benim kalcamda tam tersi dar ve kucuk ;(
BBL kalça hsdgahsadg ulan ne gereksiz bir şeymiş bu :D
Doktora sen danışıp fiyat alabilirsin farkındasın dimi? İlla fiyat alınca randevu almış olmuyorsun.
canım doktorla gorusmeye gidicem muayneye bile ücret istiyorlar. Bende en azından ortalama bi fiyat ogreneyim intten ona göre giderim doktorlari degerlendiririm dedim
Yoo benim bildiğim öyle bi şey yok. İnternetten bile fotografla ortalama fiyat verenler var. Sen yamyam olanlarina denk gelmisin.
Mesela kimler var bilgin var mı peki? İzmirde yasiyorum bu arada
Yok daha önce kalça işlemi yaptırmayı düşünmedim ama instagramda Naz Mila var, kendi doktoruna ücrette bayaği indirip yaptirarak ayarliyor. Doktoru da Raifestetik tüm ünlüler ona yaptiriyo genelde. Naza bi danis geri donus yapar.
@nazestetik sayfası bu o sayfaya yaz kendi hesabida bu @nazmila_
Tamam canim bi bakayim bilmiyodum
Bizim doktora bak op. dr. Yusuf acar
Eşiniz filanmi oldu peki? Ne kadara?
Yoo hoca tanıdık
squat yap bı sene daha ii olursun
Zaten 3 yildir spor yapan insanim squat falan palavra kalca oyle ünlü sporcular kadar büyümüyor hepsinde silikon dolgu vs var.. spor yapmak sadece şekil veriyor kalçaya öyle armut şekli gibide buyutmuyor. Zaten benim kalça yapım dar ve kucuk silikon vs mecbur taktirmam lazim rahatsız oluyorum..
sporu çok bilinçsiz yapmışsınız belli güzel bir beslenme ve sağlam bir antrenmanla pop çokta güzel büyür 2 senede 10 cm büyüttüm
ya öyle oturunca bir tuhaf hisseder insan
bune be
Squat dene spor yap bence
Cok kotuuuuu
Niye
@Burkiibeyy benim fikrim
Anladım da senin fikrini kotulemedim?
Niye dedin ben bunun aciklamasini nasil yapayim gozume hos gelmiyor yani
Kendini daha güzel hissetmek istiyo işte
Iste sandigi gibi guzel degil bence spor yapsin daha iyi o paraya ve o aciya bedenine verdigin zarara degnez
Çok kotu diyosunda ben 3 yildir spor yapan insanim. Lakin şunu gordum spor kalcayi armut şekline vs sokmuyo sadece sıkılaştirip toparliyo dik gosteriyo. Ama benim kalça kemigim yapısal olarak dar E haliyle küçükmus gibi duruyo. Bu yüzden silikon vs dusunuyorum
Habire spor yapsin düzelir vs gibi slak sacma bilmediginiz konulara yorum yapmayin bence çünkü SPOR KALCAYİ BUYUTMUYO SIKILAŞTİRİP ŞEKLE SOKUYO NOKTA!
Dik gostermesi yeterli degil mi genis olmasa da dik olsa yeter bence kadin cok olgun gostermis afterdan sonra itici oldugunu dusunuyorum ama sen bilirsin.
İşte olayda bu zaten genis durmasi vs beni daha mutlu edecek bisey
Niye sinirlendin şimdi 😒
@Burkiibeyy knka ama spor vs inanki cozum degil tamam şekilli duzgun duran bi kalcam var ama benim psikolojim genis ve dolgun olunca rahat edecek..
Sen özelden takip atsana konuşalım
Ok..