surekli böyle çok rahatsız oluyorum ileride eşimi rahatsız eder mi bu durum kalça üstünde de ve kol üstüm de var hafif sebebi nedir doktora gittim cilt yapın bu dedi gönderdi:(
Keratosis Pilaris olabilir. 2-3 yemek kaşığı yoğurt sürüp 15 20 dakika bekletip yıkayın. Bunun dışında bol su ve sıvı tüketin cildiniz güzel nemli ve parlak olacaktır. Ben cilt yapısından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sevgiler.
Çok güzel bence dokunamadan pütürlük anlaşılmaz ki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bacaklarının pütür pütür olması ile kucaklarında lüpür lüpür dolmasını aslında bir bakıma insanın kendine bakıma doğru götürürken önüne çıkan dış minnaklarla dost olarak psikolojisini bozanların aslında boza içmesini sağlayarak bir bakıma da aylık bakımlarını beklazonla birlikte beklemekten sıkılan bireylerin bir eyleme geçmesi ile bir eyyamcılığı bırakarak bıraktığı yere doğru yelken açan ama derdini açma kimseye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Keratosis Pilaris olabilir. 2-3 yemek kaşığı yoğurt sürüp 15 20 dakika bekletip yıkayın. Bunun dışında bol su ve sıvı tüketin cildiniz güzel nemli ve parlak olacaktır. Ben cilt yapısından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sevgiler.
Alerjin vardır gecenin yarısında bunca sapık varken soracak soru buldun hee 😂
Yat kalk dua et bacağın var.. Bacağı olmayanlar var
İleride eşinizi her yerinizi burada paylaşmanız rahatsız edebilir ama ötekini bilemiyorum.
Saygılar.
Çok güzel bence
dokunamadan pütürlük anlaşılmaz ki
bacaklarının pütür pütür olması ile kucaklarında lüpür lüpür dolmasını aslında bir bakıma insanın kendine bakıma doğru götürürken önüne çıkan dış minnaklarla dost olarak psikolojisini bozanların aslında boza içmesini sağlayarak bir bakıma da aylık bakımlarını beklazonla birlikte beklemekten sıkılan bireylerin bir eyleme geçmesi ile bir eyyamcılığı bırakarak bıraktığı yere doğru yelken açan ama derdini açma kimseye.
Rahatsız eder ama tolerans gösterilmeyecek bir şey değil
Allah gunah yazmasin da gorunce kadavra sandim...
Nemlendirici krem falan kullan.
Ağdadan sonra sürülen losyon var graniste veya watsonda sor sana verirler o losyonu mutlak bir muddet kullan iyi bir netice alacaksın
Bakım kremleri lazer vs bir sürü yöntem vardı arastırabilirsin
Doktor demiş zaten ondan anlamadın buradaki 55 erkek mi yardımcı olcak ah nolcak bu ufak bir foto görünce bile atlayan erkekler..
Saçma sapan işler yapıyorsunuz buraya atınca ne geçti eline
kiminde kil batmasi oluyo o da sanirim agdanin yönünü farkli yapinca ona dikkat edebilirsin
Yani mutlaka eşine evlenmeden söyle önemli detay :) sevecek birini bul bunlar sorun değil ya
Güzelcene nemlendir bebişko. Gayet guzel bacakların var👍
Doktor cevabını vermis daha niye soruyosun
Doktor haklı yapı meselesi ablam da böyle idi hala aynı lazer bile yaptı kalçası pütürlü
Kalça bölgesin-de mi lazer yapti
her yerine yaptı
Fotoğrafta anlaşılmıyor
zaten görünüşü bile bakımsız gibi
Bunlar nasıl bacak. Deve kuşu bacağı gibi.
Valla sıkıntılı bir görüntü yok hatta cezbediyor
Ağda yeni mi yaptın ondandır
Millete malzeme cikario buda😂
Fazla işlem görmüş. Ama olsun iş görür bebeğim.
Krem sür tahriş olmuş
Aralarında bir sıkıntı yok di mi 😃😃😃
Fena değil bence, sorun yok.
Beyaz ten ve balık etlisin... Gayet normal...
Dizin şekli nasıl öyle
bacakların erkek gibi niye öyle
Doktor dogru demis...
Fotoda gayet güzel görünüyor
bacak yapın öyledir
kanka bise merak ediom
Ney
bir sorabilirmiyim
Cilt yapındır🤷
Ben biliyorum ilacini
Jilettendir.
zımparala