Kızlar bacaklarımı düzenli olarak alıyorum ve kıl yok ama kıla benzer lekeler var bunlar ne anlayamıyorum, uzaktan belli oluyor anca

Kızlar bacaklarımı düzenli olarak alıyorum ve kıl yok ama kıla benzer lekeler var bunlar ne anlayamıyorum, uzaktan belli oluyor anca
Cevap
14Cevap
leke gözükmüyor şu an.
Askom bacaklarını neyle alıyorsun tahriş mi yaptı seni acaba
Jiletle alıyorum maalesef ama ne yapsam gitmiyor şu lekelerrr 😭
kil degil dedigine gore yakinlastirip bakinca yirtik gibi duruyolar
Kıl gibi görünüyor burdan
Evet asıl sorun o zaten kimse anlamamış kıl yok ama kıl var gibi gözüküyor öyle lekeler
bu bacakta kıl var şu an
Bacağımda kıl yok ama var gibi gözüküyor zaten sorun bu. Bu yüzden burdan yardım, tavsiye istiyorum
peeling yaptın mı hiç
Evet yapıyorum haftada 1-2 kez
Cilt bakımı yapıyor musun bacakların için
Pek sayılmaz ama nemlendiriyorum, peeling yapıyorum ama seyrek kıl gibi lekeler var asla geçmiyorlar ve sadece diz üstü bölgemde var
Harika duruyor ondan dolayı sordum
Bşr şey yok reis bunda
Sütte leke var bu bacakta Yok bence 😁
Alınmamış kıl var gibi bir sürü
Evet öyle gözüküyor maalesef
Jiletle mi alıyorsun
Demekki yanliş alıyorsun
Su az içiyorsundur ondandır
Tüylü
Değil ama tüylü gibi lekeler var yazdığımı okumadın mı hiç?
bilemedim
güzel resim
İlk defa görüyorum
Ben leke giremedim cıncık gibii
Normal ya takma kafaya
Kuru fırcalama yap ve nemlendirici kullan
Şu fırçalardan kullandım çilek görünümli lekeleri gideriyor ama fotoğrafda gördüğün gibi kıla benzer lekeler var onlar gitmiyor ve nemlendiriyorum her gün düzenli olarak
Hangı ağdayı kullanıyorsun pudralı sir rool kullan bi sure düzelir belki
Ağda tahriş ettiği için jilet kullanıyorum lazere daha önce gittim bacaklarım da siyah siyah noktalar oluyor diye de gitmeyi bıraktım
Belki jıletten kaynaklanıyordur hiç kullanmadığım için bişey diyemem
Yazarmısın yardımcı olabilirim
orada mısın.
Güzelmiş
Selilut var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, anladığım kadarıyla bacaklarında görünen bu lekeler tıraş sonrası oluşmuş olabilir. Bazen jilet kullanımı, gözeneklerin tıkanmasına ve küçük kızarıklıklar oluşturabilir. Bir de kıl köklerinde iltihaplanma yani folikülit olabilir. Bu tür durumlar cildin düzgün ve homojen görünmesini etkiliyor.
Öncelikle hassasiyet göstermek adına, tıraş bıçaklarını sık sık değiştir ve cildini tıraş öncesi ve sonrası iyi nemlendir. Duş sonrası vücudu nemlendiren yağlar ve losyonlar kullanman cilt dokusunu iyileştirir. Ayrıca, peeling yapmayı ihmal etme, bu şekilde ölü deri hücrelerini uzaklaştırabilirsin ve gözenekler daha temiz kalır 😇.
Eğer problemin devam ederse bir dermatoloğa görünmende fayda var, çünkü cilt sağlığı her şeyden önemli. Kendine çok iyi bak ve doğal güzelliğinle parlamayı unutma! 🌸✨