Güzellik & Bakım Güzellik geçici zarafet kalıcı mıdır? masal_anlatan_peri Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Güzellik geçici zarafet kalıcı mıdır? Güncellemeler+1 yıl Zerafet o zarafet🙄🤷🤦 Güzellik geçici zarafet kalıcı mıdır? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet öyle de yinede bakımlı olmak gerek. Hem ruhen, hemde bedenen kendini beslemeli kişi.. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ben kalıcıyım dünyaya fondoten sürdüm daha güzel görünsün diye 😂 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynen güzellik geçici zerafet kalıcıdır. Zerafet sahibi olan kişiler her anlarında güzeldir. 1 0 Yorumla
R0Westbrook Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl İkisi de geçicidir bence yaşlanınca insanlar çirkefleşiyor 1 0 Yorumla
Coolumsu Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Her şey gecici canım benim, bir tek duruşunu bozmadıktan sonra korku ve saygı geçici değil :) 1 0 Yorumla
Mad_Soldier Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Eskiler der ki yüzü güzele 40 günde doyarsın da gönlü güzele 40 yılda doyamazsın 0 0 Yorumla
ODUNCUU18 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bence geçicidir çünkü kimse ergenliginde cocuklugunda gencliginde yaşlılığın da aynı kalmıyor 1 0 Yorumla
Angel88888 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Öyledir bence, güzelliğin gelip geçse de duruşun, konuşman seni zarif kılar 0 0 Yorumla
Cafer123456789 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 710 cevap paylaştı. Bu hayatta her şey geçici dir.Ölüm dışında. 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. Yeap. 1 0 Yorumla
keremDNZ Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 555 cevap paylaştı. Aynen öyle 1 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet bence 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Değildir bence 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet öyle de yinede bakımlı olmak gerek. Hem ruhen, hemde bedenen kendini beslemeli kişi..
Ben kalıcıyım dünyaya fondoten sürdüm daha güzel görünsün diye 😂
Aynen güzellik geçici zerafet kalıcıdır. Zerafet sahibi olan kişiler her anlarında güzeldir.
İkisi de geçicidir bence yaşlanınca insanlar çirkefleşiyor
Her şey gecici canım benim, bir tek duruşunu bozmadıktan sonra korku ve saygı geçici değil :)
Eskiler der ki yüzü güzele 40 günde doyarsın da gönlü güzele 40 yılda doyamazsın
Bence geçicidir çünkü kimse ergenliginde cocuklugunda gencliginde yaşlılığın da aynı kalmıyor
Eledi peri ;
Herşey keçir )) 🙊
Öyledir bence, güzelliğin gelip geçse de duruşun, konuşman seni zarif kılar
Güzellik geçici güzel sevmek kalıcı 😄 (örn: acun)
Bu hayatta her şey geçici dir.
Ölüm dışında.
Evet
Elbette.
Yeap.
Aynen öyle
Evet bence
Değildir bence 😂