AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
914Cevap
Baby face olanlar sakalsız daha tatlı. Ama bazılarına da sakal acayip yakışıyor :)
İlgilenmiyorum beni alakadar etmiyor ister sakal ister sinek kaydı
Kirli sakal da güzel sakalsız da güzel ama yakışana.
Karıdan karıya değişiyor adamım beni sakallı isteyen de çok sakalsız diyende
şu an hicbiri cekici gelmiyo? samimi olsun içten olsun yeter tiple sogan dogranır ancak
Ben severim losyon kokusunu ama ekstra bir çekicilik katmıyor bana göre
çok tatlılar bence ben çok seviyorum ya
evet )
Kardesim sen simdi bu cocugu buraya koydun uzak doguda boyle seviyor kizlar bizim ulkemizde pek sevilmez bu yani soru cok gereksiz
tamam kardesim ama ben severim sen bosver digerlerni dsjkasd
Aynen ya. Yaşımdan küçük gösteriyorum. Yüzüm hep aynı çünkü. 8 yaşındaki Elif'in yüzüyle 19 yaşındaki Elif'in yüzü neredeyse aynı. Hiç değişmedim
Yerim seni😂
Ham yap 😂❤️
Ham ham😂❤️
kim diyor la onu biz bir faydasını göremedik daha.. hem 2:0 onde baslayıp 2:3 kaybettiriyor bu hayat bize..
Yakışana sakallı ama öyle hoca gibi değil kirli sakal iyidir. Sakalsız yakışıyorsa sakalsız olmalı.
Ne yakışıyorsa onu yapmalı bence
Umrumda değil ben kadınlara kendimi beğendirmek için hiçbirşey yapmam ister çekici bulurlar isterse itici umursamıyorum kadınlar beni yordu
Yok kendimi bildim bileli bayb face ama bir faydasını görmedim sakal uzatmaya başladım son 20 gündür
Ben erkeksi kokulari seviyorum losyonda o etkiyi verir kadinlar kullanmiyo sonucta😂 bakimli oldugunu hissettiriyo hem severimm
Kıçını dönen değil, yüzünü dönen erkek geldi kameraya..
Güzellik böyle bir şey, doya doya bak delikanlı, erkek gör..
kimin nasil oldugu beni hic ilgilendirmiyor acikcasi. kenara cekildim izliyorum yiyin bakalim birbirinizi :)
Size modellik ve ney teklifi yağıyor?
İyi de abla siteyi geç o bahsettiğin bunca güzel kızlar rus babalardan olma mi?
Hayır melez annelerden olma. Türkiyede güzel kadın oranı , yakışıklı erkek oranının en az 3 katı yapılan araştırmalarda :) sizlik bir duruk yok ki
Annelerden doğma tamam. Ama bide olması için baba şart. Onu demek istedim. Güzeli çirkini bizi bağlamıyor zaten.
23 yaşındayım ama daha büyük gösterdiğimi söyleyenler oluyor. 25 falan. Olgun durmak ve olmak iyidir bence
bazıları büyük gösteriyorsun diyor, bazıları tam yaşını gösteriyorsun diyor, kimine soruyorum 26-27 kimie soruyorum 30 xd
Ben seni istiyom yaşım 47 ama olsun azıcık ucundan alırım de gız hadi gîz bak büyük bir sevap işlen sana tüm köyü veririm gız
giyim tarzım ve saç stilime göre yaşım zaman zaman fazla bazen ise daha küçük olabiliyor.. öyle der genelede çevremdekiler..
Bulunduğum yaştan daha küçük gösterdiğimi söylüyorlar hep. Ve bu durum artık benim için can sıkıcı olmaya başladı 😏
Ben ve 20 yas 🤔 benim saclar uzunken yilbasinda izmirde dernek grublarindan bir eleman 86 yilinda nerdeydin diye sormuştu bana verdigim cevap ise: saha portakalda vitamin bile degildim
Sakalını falan dediğim gibi yaparsın artık 😂
Saclari tekrar uzatma kararı aldim ya 😂
Ozm naparsan yap be😂
Uzamasi 1 sene surer be ne kiziyon
kızların istediği ikisisde baby face olup sakallı olan erkek... lan biz sakal bıraksak terörist derler tipiniz değilim
kirli sakal (isid) gibi duruyor batida baby face gey gibi gorunuyor doguda
o yuzden kendimi darwinin ellerine birakiyorum nasil oluyorsa oylede kalsin
Sen karar ver
https://i.hizliresim.com/Xqb0r3.jpg
kirli sakal tabiki :)
Ben beğendim var bir bebeksilik yanaklarını sıkıp sıkıp öpesim geliyor.
Buda kötü yorum değildir heralde
Gözler ah yok mu o gözler olay gözde başlar, gülüş ile devam eder, saç ile son bulur ki benim gibi biri bunlara dikkat eder
Dişlerine bakarım vampir mi diye.. Hep vampir bir sevgilim olsun istemişimdir kan emici kızlara bayılırım <3
Vampir olmasna gerek yok birz atesli opus dudgnin derisine dislerni taksin opsun seni :D
Beybi sevsek nolcak karşımıza orman çıkçak yine hxmsjmxkx
Bende de aynı dert var şu an için kötü ama dediğin gibi ilerisi için iyi bişey 😊😊
Bir erkek hem sakallı hem de sakalsız yakışıklıysa ideal erkektir..
Herkese yakışmaz yakışan nadir erkekler vardır. Sakal erkeğin makyajıdır karizması başkadır
Valla bilmiyorum, en son ki fotoğrafım babyface gibiydi sakalsız daha dadluyum.
Bende sakalsiz seviyorumdum eşim bir iki yıldır sakal bırakınca mecbur seviyorum 😂😂
Gızlar sakal seviyomuş diyolarrrrrğ ama seni böyle kabul etti bu camia sıkıntı yok 😌
sen sevmiyorsun sakal
Yooooğ haşa hiç sevmem böyle severim
www.instagram.com/.../?igshid=15jlgm78yoqbq
Sakal erkeğin makyajıdır. Evlenmeden ve sevgili olmadan önce sakalsız hallerini de görmenizi tavsiye ederim. Ben babyface diyorum 🍒
3. Fotonun daha kisasi ideal benim icin. Benim erkegim sakal birakmali
Bana sakal yakışmıyor baby face daha bir tatlı oluyorum 🙈
Benim için jilet gibi olmalı sakallı sevmiyorum öptüğümde batmamalı 😉😂😂
Yüzden yüze değişiyor kimisine sakal yakışır kimisine yakışmaz
Babyface sakalsız demek değil; yüz hatlarıyla ilgili bir kavram. ;) 🎆
Sert ve keskin...
yumuşak da olur...
Ama bebeksi olmasın... 🤷🏼♀️
Cogunlukla Sert yüz hattına sahip olanlar bebeksi isterler, bebeksi yüz hattına sahip olanlar sert.
Baby face kızlar tatlı ve masum keskin hatlılar seksi oluyor genelde
Erkekler baby face olmak istiyorsa ayni zamanda neden sakal çıkmayan lar da çıkmasını istiyor 😕😱Bu hangi çoğunluk
Berkecanın osuruğu bile çoğu kadına lavantadır, efendi adam cennet koksa bile tukakadır...
Cok guldum Allah affetsin gshshs
Efendi adam bulsam bitane berkcanlara tukakayi gosterecegim
@obeobe hakkında hayırlısını dilerim ben de bu gidişle daha çok sevecen kız diye inlerim :)
Sana da hayirlisi😂
Yalnız degilmisim agshsjjs. Ben de baby face seviyorum
Bence haklısın, ama sadece burada değil, türk erkeği yakışıklı oranı çok düşük. ama siz bayanlar tip ayırt etmeksizin her tipi beğeniyorsunuz. çok karşılaşıyorum bu durumla. Yani türk bayanlarıda seçici değil. ama işiniz gerçekten zor.
"birçogumuza modellik oyunculuk teklifleri yağarken" ahaha :D :)))
Burda konuştugum kızların yarısı modellik yapıyor sdfhjk fizikleri taş gibi benim gördüklerimin. Size yüz vermiyorlar sadece :) takılma hem terimlere, sen makarayı sar
:D çaktım köfteyi :)) yalnız kızlarla ilgili durumu açıklığa kavuşturalım. Hiç tınlamıyorum ki :D amacım eğlence ve trol :D
Dogru yoldasın
Of Course.
Sende yakisikliyi başka yerlerde çala okadar çok varki yakışıklı sen arayistaysan ayarlim sana ben uzulme😁😁
Bir Londonera söylenebilcek üzücü cümlelerden biri 😋 sdfgh
Bence üzücü cümleyi sen söylüyorum canım ben sadece sana yardımcı olayım bu konularda dedim😉😊
Bak ne kadar ince ve alçak gonulluyum kendimi değil insanları düşünüyorum şimdi sana dediğim gibi😂😂
Ne yapalım genlerimiz kötüyse, kalbim iyi bir kere.
Sen sitede bir yarışma olsa ilk 3e girersin, problem yok :)
problemi olanlar hakaret seçip beğeniyor şu an
Sakallarımı kesmek zorunda kaldım, son 3den yerimi alıyorum. Selam olsun diğerlerine. Hem insanların seçimleri dışında gelişen benliklerini yargılamamalı bence. Bence.
Yargı yok. Makara var. Kadınlar için de çok konular dönüyor burda :) burayı çok da ciddiye almamak lazım. Bence
Ciddiye alacağım son yer burası sanırım. Kadınlar için dönen konulara da hiç uyum sağlamadım. Hep ahmaklıklarını eleştirdim, hep de eleştireceģim. Tahammül edemiyorum ahmaklıga nedense. Ot gibi yaşamamalı bence insan. Bence.
Birkaç düşünür alıntısı yapıp felsefi tartışma yapasımı getirdin şu an 😅
Biraz daha vaktim var, acele et yapmak istersen.
Burası mankenlik ajansı değil sen instagram a geri dön. Birde özenerek destan yazmış sın acın büyük heralde.
vay arkadas adamı kız diye yanlışlıkla şey yaparlar...
yapmayin ya :D
25 yaşındayım özellikle sesimi 17 yaşında bulurlar 😀
Tip olarak 22 23 derler
daha küçük gösteriyorum utanmazsam alnıma "ben üniversite 1im 19 yaşındayım" diye yazı yazıcam
Yaşımdan çok daha büyük gösteriyorum, erken yaşlancam...
Hep bu sorunla karşılaşıyorum bana da liseli diyorlar :D
İlk zamanlar gıcık oluyordum hep kimlik falan sorarlardın ama artık hoşuma gidiyor çünkü (inş) sonraki zamanlarda da daha genç dururum😂
Aynı fikirdeyim ilerde işimize yarayacak :D
azcık kilo almalısın ve değişik pozlar verme yakışıklılıgını kendin kapatıyosun o pozlarla
tamam vermem normalda asf. asf
benden 2 yaş kucuksun 2. resim güzel giyinikken daha iyisin
Havuzdan çıkıp çekmiştim onları normalde öyle gezmem zaten. s teşekkür bu arada <3