Dövmenin vücudunda bir enerjisi oluyor hayatına etkiyebilir yani. Hangi dövmeyi vücudunun neresine yaptırdığın oldukça önemli. Bence vücuttaki enerji dengesini bozuyor. Bu konuyu araştırmanı öneririm
Yoo sayılmamalı bence. Sonuçta önemli bir gün. Şimdi göz var nizam var gelinden de güzelsen sırf gelin için kendini paçoz hale de getiremezsin dimi yani?
Düğünde beyaz giyinmek hoş olmuyor, evet. Ve fakat kişinin kendine has bir güzelliği varsa da elden ne gelir ki? :/
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç sevmem gelinin önüne geçmeye çalışanları. Ben annemgile bile şimdiden diyorum düğünümde gelinlik giymiş küçük kız kınamsa bindallı giymiş 6-7-8 yaşlarında çocuk bile görmek istemiyorum aşırı saçma geliyor ya. Görürsem arkadaşlarım üstüne yanlışlıkla meyve suyu döker haberiniz olsun diyorum😂
Bence o gün gelinin günü onun en güzel günü kessinlikle kimse gelinden daha güzel olmaya calişmasin zaten isteselerde yapamazlar çünkü gelinlik çok güzel manevi olarak çok değerli birşey suç sayilmali!!!
Daha bugün kız kardeşim düğümünde neden renkler tükenmiş gibi beyaz giydi diye düşündüm. Beyazın yasaklanması taraftarıyım, gelin dahi beyaz giymesin sjsjsj
Güzellik başka, kiyafet başka. Gelinden güzel olabilir insan zorla cirkinleşecek değil ya. Ama beyaz elbise giyilmemeli. Tanidigim bir mal kendi beyaz nikah elbisesini elalemin dugununde giymişti.