Güzellik & Bakım Aytaç şaşmaz ve erkekte burun nasil? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aytaç şaşmaz yakışıklı bence ama burnu geniş ve ucu uzun kulakları da kepçe degil ama hafif açık sizce bu bir erkekte yakışıklılığa engel midir? Güncellemeler+1 yıl Dudaklari da ince ama Aytaç şaşmaz ve erkekte burun nasil? Cevapla Erkek Soruları Engel Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
xxzdxx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl E her şeyde dört dörtlük olamaz ki. Bence kesinlikle engel değil böyle şeyler 0 2 Yorumla xxzdxx +1 yıl Bulupta bunama dudakları da inceymiş ne ya sanki sen kusursuzsun Yorumla Soran +1 yıl Yo sadece belirttim benim de ince sayilir Yorumla
Luckheart Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Burun çok önemli ama yakından bakmayınca yakisikliliga engel değil bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu herife uakindan bakinca cirkin mi olur Yorumla Luckheart +1 yıl Hayır uzaktan bakınca yakışıklı yakından da öyle ama yakindan bakınca ayrıntılar belli oluyor. Yorumla
ᴀʟᴄʜᴇᴍist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Ya şöyle insanları eleştirmek 4/4lük olmasını beklemek nasıl bir psikoloji 1 0 Yorumla
JuanyEmma Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Burnun da hiçbisey yok adam çok yakısıklı kusursuz da bence. 0 0 Yorumla
konuyaturk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl nedense bu soru min 3-4 kez, belirli aralıklarla, 18-24 yaş arası gizli kullanıcı tarafından sorulmuş... aytaçcığım buralardaysan bana bir yaz... 0 1 Yorumla konuyaturk +1 yıl hazir bugün de dogum gunuymus🥳🥳mevsim yaz aytac sende bana bir yaz :* Yorumla
Squatt Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Bütünlük sağladığı sürece kusurlarla da güzel gözükülebilir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dudak inceligi veya hafif acik kulaklar kusur sayilir mi Yorumla Squatt +1 yıl Bu adam gayet yakışıklı ama başkasına yakışmayabilir Yorumla
İkipandaa Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Yakışıklı adam burnu engel değil yakışıklılığa 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Dudaklarının ince olmasi felan da mi Yorumla İkipandaa +1 yıl Yok çok tatlı ve güzel bir adam tek başına baktığında kusur gibi gözükebilir ama yüzüyle uyumlu ve çok hoş herşey Yorumla İkipandaa +1 yıl Çokta ince değil dudağı zaten sezen aksu gibi olsa bir erkek itici olur Yorumla Soran +1 yıl Aynen sinsi dudak diye tabir edilen hic gözükmeyen bir dudagı yok Yorumla İkipandaa +1 yıl Niye bu adama taktın ki? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
E her şeyde dört dörtlük olamaz ki. Bence kesinlikle engel değil böyle şeyler
Bulupta bunama dudakları da inceymiş ne ya sanki sen kusursuzsun
Yo sadece belirttim benim de ince sayilir
Burun çok önemli ama yakından bakmayınca yakisikliliga engel değil bence
Bu herife uakindan bakinca cirkin mi olur
Hayır uzaktan bakınca yakışıklı yakından da öyle ama yakindan bakınca ayrıntılar belli oluyor.
Ya şöyle insanları eleştirmek 4/4lük olmasını beklemek nasıl bir psikoloji
Burnun da hiçbisey yok adam çok yakısıklı kusursuz da bence.
nedense bu soru min 3-4 kez, belirli aralıklarla, 18-24 yaş arası gizli kullanıcı tarafından sorulmuş... aytaçcığım buralardaysan bana bir yaz...
hazir bugün de dogum gunuymus🥳🥳mevsim yaz aytac sende bana bir yaz :*
Bütünlük sağladığı sürece kusurlarla da güzel gözükülebilir.
Dudak inceligi veya hafif acik kulaklar kusur sayilir mi
Bu adam gayet yakışıklı ama başkasına yakışmayabilir
Yakışıklı adam burnu engel değil yakışıklılığa
Dudaklarının ince olmasi felan da mi
Yok çok tatlı ve güzel bir adam tek başına baktığında kusur gibi gözükebilir ama yüzüyle uyumlu ve çok hoş herşey
Çokta ince değil dudağı zaten sezen aksu gibi olsa bir erkek itici olur
Aynen sinsi dudak diye tabir edilen hic gözükmeyen bir dudagı yok
Niye bu adama taktın ki?
çok yakışıklı