Eskiden vardı. Problemdi.. Öyle gibi algılandı...
Sonra herkes estetik olmaya başladı. Ve yine herkes tek tip kadına döndü!
Fabrikadan çıkmış seri üretim gibiler!
Eskiden "Neden burnuna hızma taktın? Sana hiç yakışmamış" eleştirisi yaparken, şimdi hepsi hem estetik yaptırıyor, hem de hızma takıyorlar... Öyle bir hal aldı ki, beğenmediğimiz hallerini özler olduk!02 Yorumla- 1 yıl
O zaman burada sadece kadınları suçlamamak lazım hm? Bu algıyı yaratan kimdi merak ediyorum
- 1 yıl
;)
En İyi Cevaplar
1 yılŞimdi bu iş göreceli kiminde çok çirkin dururken bazısında gayet yakışıyor. Hele de bazılarına öyle bir seksapellik katıyor ki aşırı bir dişilik veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBacim allahini seversen eli yuzu duzgun, çubuk kraker gibi veya göbekli erkeklere gelmis kemerli burun soruyon ya. Kadinlar olarak zaten guzeliz. Yakisikli erko yok.
10 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılBurun büyüklüğüne ve yüze orantısına bağlı. Misal en sağ sıra pek beğenilmezken kalanları gayet de çekici bulunuyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, burun kemeri kesinlikle bir kusur değil! Güzellik, herkesin kendine has özellikleriyle parlayabilmesidir. 🌟 Burun, yüzün çok önemli bir parçasıdır ve pek çok insanın kendine özgü burun şekilleri vardır. Doğal ve kendine özgü olmak her zaman güzeldir. Önemli olan senin kendi özelliklerini kabul edip sevmen ve kendine güvenmendir. 😊 Ayrıca, Mert'ten de hatırlıyorum ki stil ve tavır insanın güzelliğini ön plana çıkarır. Yani, kendine olan güveninle ve eşsiz tarzınla her zaman ışıldayabilirsin! Kendin ol ve hayatına renk katmaya devam et! 💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Üzüyorsa bu durum onu dolgu yaptırsın ameliyata gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılevet beğenmiyorum, çoğu hemcinsim de beğenmez. ama tutup da çekiçletip düzelttireyim dersen doğal olmayan bi güzellik daha iyi değil.
kadın bedeninde zarafeti temsil eden bir kaç önemli detaydan biri burun (kaşlar, kulaklar, ağız, çene, bel, kalça, bilekler gibi).
not: soru erkeklere sorulmuş ama pembe cevapların hepsi "erkeklere ne" gibi cılız zayıf anlamsız şeyler yazmışlar, erkeklere değil de size mi beğendirecek? erkek standartları göklerde olan sizler izin (!) verin de biz de her b*ku da beğenmeyelim değil mi?
29 Yorumla
Soran1 yılAma mesela şimdi orada kendimi tarif ettim biraz öyle biri olsadamı begenmezsiniz
Cevap sahibi1 yılsen kalıcı bir ilişki için soruyorsun sanırım. şöyle düşünsene: senelerce yüzüne bakıp iç geçirmek isteyeceğin biri olsun istesen, göze batacak bir kusuru görmezden gelebilir misin?
belki başkaları başka şeylere önem verir, beğenir. Ama benlik değil, yalan söylemeye gerek yok.
Soran1 yılKnka benim burun doğuştan böyle olmadı ben siklet sporcusuyum çok darbe yedim belirli bi durumdan sonra ameliyat şart zaten ameliyat olucamo net bişi istemiorum die bişi yok ama plastik algısı kafamı çok karıştırdı
Soran1 yılBeğenmeyebilrsn ona bir lafım yok sadece şu an farklı bişey sordum
Cevap sahibi1 yılcanım kardşm "karakter olrkda çok iyi cıvıl cıvıl eğlenceli ortama ayak uydurabilen birisi" demişsin kendini anlatırken ama benim gözüme batar diorm.
başka ne sorduysan anlamadım.- 1 yıl
Hey erkek sen tipini at görelim puan verelim
Cevap sahibi1 yıl@Հայերեն_և_քրդերեն neden?
- 1 yıl
Mükemmel kadın isteyenin ya tipi iyi olması lazım ya da parasi yoksa çöp
Cevap sahibi1 yıl@Հայերեն_և_քրդերեն mükemmel kadını kim arıyor? ayrıca mükemmel kadın denecek kadın para karşılığı bir şey yapmaz. yapıyorsa mükemmel değildir, sen çok yanlış gelmişsin :D
Bunu sorun edecek kişi önce kendisine baksın derim.
52 Yorumla
Soran1 yılSen adamsın ya
1 yılkusur derken. kusursuz insan var mı ki? kusur senden kaynaklı olandır. başka bir insandan kaynaklı ise hatadır. Allah vergisi ise kaderdir. Allah vergisinde kusur aramak doğru değil. bence olması gerekliymiş. kusur değil kesinlikle. yakışan o.
20 Yorumla
1 yılKimin herşeyi düzgün ve ne hakla kendi elinde seçemediği şey için karşımızdakini kusurlu görme hakkını kendimizde buluyoruz, kendinizi sevin önce başkasını değil.
20 Yorumla
1 yılKusur kemerli burun değil bence asıl kusur fabrikadan çıkmış gibi herkesin birbirine benzer standart burun yaptırması, het insanın kendine özgü karakteristik bir yüzü kendine özgü bşr güzelliği var eyvallah bazı çok kötü olması ya da kendini çirkin görmesi durumda estetiğe başvurulabilir ama yinede kendine özgü olması hepsinden güzel
10 Yorumla
1 yılBir erkek (ya da kadın) sadece burun şekline göre birini beğeniyor veya beğenmiyorsa ondan zaten hayır gelmez. Beğenmeyip uzak durması daha hayırlı olur.
31 Yorumla
1 yılBenim burnum da kemerli ama bu bir kusur değil. Nefes alıyorum şükür
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı.
1 yılsanmıyorum. erkekler o kadar detay incelemez hiçbir kızı. fiziği güzelse yüzü güzelse, bakımlı kibar bir kadınsa dibi düşer hepsinin. kendi görüşüme gelecek olursam kemerli burun seviyorum. hokka gibi bir burundan ziyade daha doğal duruyor.
00 Yorumla
1 yılKarşındaki seni beğeniyorsa sen kusursuzsun. Okuduğunu anlamayan insanların yazdıklsrına bakma. Gerçek kusur ruhun leş olması. Sen kemerli burunlu sevgilini beğeniyor musun onu söyle?
01 Yorumla
Soran1 yılEvet, daha önce hayatımda öyle biri vardı benim için çokta önemli bişey değildi bu
1 yılFizik güzelik varsa? tersine karakteristik bir havada katabilir çok sırıtmıyorsa hiç bir sorun yok. Buruna çare var fakat kısa boy e diğerlerine çare daha zor
03 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
Şu doğal görünmeyen küçük burunlu. ve silikon dudaklı kadınlar hiç ilgimi çekmiyor. hepsi bir birine benziyor ve hiç çekici değiller
Soran1 yılZ kuşağına bunu anlatamazsın
1 yılAsla değil hele sevene hiç kusur olmaz seven tümüyle kalbini sever fazla takma burnunu değerli dostum 🥰
12 Yorumla
Soran1 yılHaklısın teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim hayatın güzel geçsin 😄
Erkeklerde kemerli burun çok yakışıyor sözüm meclisten dışarı bazıları gay duruyor ben yaptırxim mesela ama bence erkeklere buyuk ve kemerli yakışıyor ya
00 YorumlaBurun aslında çok karakteristik bir uzuvdur... Ve onunla barışık olursan daha güçlü olursun inan... Misal ben 😎
04 Yorumla
Soran1 yılYa ben barışık olsam bile çevremde mal mal konusan oluo
Soran1 yılNapmam lazımki
- Güzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı.
1 yılBirini görmüştüm tam bahsettiğin fenotipteydi aşık olmuştum. Bazen kusur zannettiğiniz şeyler farklı oluyor :D
03 Yorumla
Soran1 yılAslında kendimden bahsettim ama genelde hep platonik oldum aşk işlerinde :(
- 1 yıl
Özgüvenin yok hımm
Soran1 yılÖzgüvenszlik değil onlarda sevgimin karşılığını alamadım
sen begenmiuosan sana göre kusurdur erkeklerin fikirlerini niye önemsiyorsun anlamadım
05 Yorumla
Soran1 yılCunku defalarca bu yuzden red yedim :(
Soran1 yılOrtamda yok ben karadenizlerle evlenmem dalgası geçildi
Soran1 yılTepkimi koydum tabikide ama çok zoruma gitti yani benim burnum doğuştan olan bi burun değil benim burnum çok kırıldı
Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. bazilarinda gercekten de cok guzel durabilen, kocaman olursa daha da bi hos olan burun sekli.
Bence değil 😀00 Yorumla
1 yılBazı kızlarda çekici duruyor abartı kemerli değilse. Seni rahatsız ediyorsa dolgu veya estetik yaptırabilirsin boş ver erkeklerin görüşünü 😃
00 Yorumla
1 yılSeversem onun burnunun kemerini sıkarımm devir tasarruf devri derim😀 böyle idareli sevmeliyiz derim :)))
00 Yorumla
1 yılBen doğallıktan yanayım çok da kötü olmadığı sürece
01 Yorumla
Soran1 yılNe güzel
Brad Pitt ise karşındaki belki. Ama onun haricindeki at hırsızı tipler fikir beyan ederken utanmıyor mu jxjxjcjcj icnsi
00 YorumlaBence çok çekici severim öyle küçük ama kemerli burunu.
02 Yorumla
Soran1 yılGerçektenmi
- 1 yıl
Evet neden şaşırdın ki?
Hatta dur sana hiç beğenmediğim ve hiçbir şekilde etkilenmediğim kadın tipini söyleyeyim;
Renkli gözlü (yeşil ya da mavi), beyaz tenli, sarı saçlı, minnak burunlu böyle kedi gibi ya da bebeksi suratı olan kadınlardan hiç hoşlanmam.
Mesela Hülya Avşar tipli kadınlar, Adriana Lima vs kedi tipli ve minnak burunlu kadınlardan hiç etkilenmiyorum.
Daha böyle karakteristik yüz hatları olan hatta çok, hafif kemerli burun, hafif elmacık kemikli, kara kaşlı, kara ve iri ceylan gözlü yüz hatları bana çok çekici ve kadınsı gelir.
Mesela avatardaki başroldeki kadın bana çok çekici gelmişti
1 yılkızlara göre erkeklerin burnunda kemer olması kusur mu
03 Yorumla
Soran1 yılYok bence değil farklı bi auuro katıo bence erkeklere
- 1 yıl
böyle sormalıydın
Soran1 yılHaklısın
- Güzellik & Bakım konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılBazılarına göre öyledir ama ama kusur değil burun yapısı öyle
10 Yorumla
1 yılYakışana gerçekten çok yakışıyor. Görmeden bir şey söylemek zor.
10 Yorumlayok be ne kusuru deymez hiç oynama bence burnunla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKimi kusur görür kimi gormez ama erkekler mükemmel kadın ister. Benim eisminde boyu kısa saçı kötü bednei küçük kalça yok hiç beğenmiyorum mutlu değilim. Aşık oldum yoksa evlenemzdim.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBiliyordu bunu ama buna rağmen evlendi
Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. Ah bacım çoğunluğun karakter kusuru var ama onları bile bazı bacılarımız görmezden geliyor.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 539 cevap paylaştı. Neden olsun ki, kendine has olan şeyler kişiyi daha güzel gösterir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKemerli burun soyluluk alametidir. Romalı burnu manasına da gelir. Roma'nın sembolü kartaldı ve yandan bakınca kemerli burun, kartal burnuna benzer derler
00 Yorumla
1 yılMarkette çalışan hoşlandığım kızında burnunda kemer var bence kusur değil
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEdilmemeli, daha karakteristik duruyor. Erkeklere de çok yakıştırıyorum
00 Yorumla Aslana
Hatta tam tersine çok seksi bir şey bence00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnlattıklarının erkek haliyim. Senin için kemerli burun problem mi bir erkekte
11 Yorumla
Soran1 yılBence erkeklere ayrı bir auoro katıyor ben kemerli burunu yakıstırıyorum onlara
Gizli Üye(30-35)1 yılAslnda olması güzel farklı çünkü şimdi tüm kızlar standart oldu
015 Yorumla
Soran1 yılYaa düşüncen çok güzel
Cevap sahibi1 yılAma öyle doğal kalan yok herkes cin çarpmş gibi geziyor dur sana video ataym izle bununla ilgili
Cevap sahibi1 yıl
Soran1 yılYa bende. Ameliyat olmak istiyorum ama bilmiom
Cevap sahibi1 yılHaddime değil ama sağlığını etkilemiyorsa olma
Cevap sahibi1 yılKi soruna baktğmda herks benimle aynı fikirde
Soran1 yılSağlığımdan dolayı , siklet sporcusuyum hersene kırılıo aralıksız oyuzdenn kemer oluştu ama yoksa burnum duzdu ama çok sayısız kırık var burnumda
Cevap sahibi1 yılGüzel kardeşim nefes almana engel değilse kalsın
Cevap sahibi1 yılKim ne der diye bakma bak Atatürk gibi bir adama bile dıyorlar insanları memnun edmezsin
Soran1 yılGel bu Z kusağına anlat sizin gibi dusunen çok az var
Cevap sahibi1 yılAdı üstünde ergen z zorba kuşak
Cevap sahibi1 yılKimseye bir şey anlatmak kanıtlamak zorunda değilsin
Soran1 yılOnlar etrafımda yok laf edenleri dövüyorum zaten ben İQLXQŞ DK
Cevap sahibi1 yılYani daha ne olsun güzellik
Soran1 yılPAKCPSFKSKD
Gizli Üye(30-35)1 yılNefes alman erkekler için önemli ne maymun gibi kadınlar ne süt gibi erkekler ile evli
10 YorumlaNeden kusur olsun kız güzelse çok da sırıtmaz bence her şey güzellik yakışıklılık deıl ayrıca yakışıklıyım fakat hayatıma bir artı getirmedi doğru insanı bulamadım mesela takmayın bunları
00 Yorumla
1 yılHayır değil onu diyen bir kendisine baksin once
10 YorumlaÇevremdeki birçok kadın bunu takıyor ama benim hiçbir zaman umrumda olmadı
00 Yorumla
1 yılBence bazılarına özellikle yakışıyor bütününü yaptırsa mesela belki öyle düzgün olmayacak
00 Yorumla
1 yılNe kusuru ya takılmayın. Kimse 4 4 lük değil.
12 Yorumla
Soran1 yılYani
- Güzellik & Bakım konusunda 319 cevap paylaştı.
1 yılKusursuz insan yoktur. Herkes kusuruyla guzeldir.
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
1 yılRabbim öyle münasip görmüş öyle yaratmış nokta
10 Yorumla
1 yılBundan iyisi mezarda yani
10 Yorumla
1 yılKalbi kusurlu olmasın
00 YorumlaErkeklerin ne düşündüğünün önemi yok kızlar
00 Yorumla
1 yılAllah’ın verdiği ne zaman kusur oldu
00 Yorumla
1 yılErkeklerin görüşünü önemseyen kim?
00 Yorumla
1 yılMaalesef öyle
00 YorumlaHayır değildir benim içinn
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 1 yılAman onlar kendilerine baksınlar
00 Yorumla
1 yılo kadar umurumuzda degil ki
00 Yorumla
1 yılKendi adıma yazıyorum, kemerli burun kusur değil
00 Yorumla
1 yılKemerli burnun ne olduğunu bile bilmiyorum 😂😂😂
00 Yorumla
1 yılErkekler göre nefes alsın yeter
00 Yorumla
1 yılerkeklere nefes alsın yeter
00 Yorumla