İnsanları burunlarıyla ayıranlar serkan çayoğlu nu çok beğenebiliyo :DD ya önemli olan bakımlı olman güzel kokman. Seni seviyosa zaten sevmiştir olay bitmiştir. Ayrıca bazı insanlara yakışıyo çünkü Allah onu öyle bir uyumla yaratmış ki o uyumu hiç bir estetik cerrahı yakalayamaz :D itici diyenler ya bir git abi D:
395 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbu adama yakısmıs kenan imirzalıogluna da yakısıyor iclal aydın bergüzar korel ipek tuzcuoglu zara oylum talu nun da burunları pek minik değil ama gayet hoşlar tarkan ha keza
yani burna değil potansiyele bakmalı
ama bayanlarda birazcık sırıtıyor laF aramızda14 Yorumla- +1 yıl
:)) sağlık olsun başka zaman verirsin
- +1 yıl
eyvallah saol
+1 yılBiz onlara laz burnu diyoruz :D Erkekte itici durmuyor. Yüzün uzunsa yüzünle uyumludur sıkıntı yok.
00 Yorumla
+1 yılDostum eyvallah bende sorucaktim ama nasil soracagimi bilememistim iyi oldu☺
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen☺ Yuz mumluk ampul gibi aydinlandim😀
- +1 yıl
Aynen😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılBu kişilik sayilir. Herkes ayni olamaz ya. Kendinizi sevin.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBenim bir arkadasim var, burnu toros dağlari gibi. Burnun cocugu varmis gibi hatta :) Ama o kadar sempatik o kadar hos bir insan ki cevrede ona ilgi duymayan kiz yok sanirim. Nitekim biz onu burnuyla seviyoruz. Hic dert edecegin bir durum degil yani, kusurlarinla eglenmesini bil :)
00 YorumlaErkekte bir şekilde kaynayıp gidiyor ama bende kaynamıyor ne yazık ki :(
Bence insan birini sevdiği zaman dünyanın en yakışıklısı/güzeli o oluyor gözünde
bakıyorsun bakıyorsun kusur bulamıyorsun :)02 Yorumla
+1 yılBurun iste arkadaslar eger nefes aliyosaniz ve otobuste kapinin arasina sikisacak kadar buyuk degilse sukretmeliyiz. Benim de kiz oldugum halde kemerli napalim Allah boyke vermis :)
41 YorumlaYok burnu yok kasi yok gözü seven insan bunlari da sever diger insanda ayrica önemsiz kendi kendinizi deli etmekn orasi kilolu burasi cirkin die kendinizi kabul edin:))
11 Yorumlakişiinin nasıl baktığıyla alakalıdır, bazırları çekici der bazıları itici bulur. bence insanın dış görünümüyle barışması gerekir yani artık bu tarz sorular revaçta. iki gün sonra ölcez yani takmayın bu kadar
01 Yorumla
+1 yılO burunun senin yüzünde nasıl durduğuna bağlı. Burun itici değildir bence tabii çok sınırı aşmamışsa. Kemerli burnu olan çok karizmatik adamlar da var. Kısacası sende nasıl durduğuyla ilgili.:))
06 Yorumla- +1 yıl
O kadarı beni aşar. Başka kızlara sormayı dene :)
- +1 yıl
Yo hayır. Ben insanların değistiremeyecekleri dış görünüşü hakkında konuşmayı pek sevmem. Kemikli burun konusu görünce yazmak istedim sadece bu konuda çok takıntılı arkadaşlarım var çünkü alışkınım hakimim konuya da zaten bilgilendirmek istedim. Senin gibi çok erkek var yani. Yalnız değilsin. Ama doğru konuşmak gerekirse düz burunlu erkekler bir sıfır önde başlar bana göre :))
- +1 yıl
Rica ederiim :)
- Moda & Stil konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılBir benmiyim anormal. Ufacık burunlari kolay kolay bir erkeğe yakistiramiyorum. Mesela tarkan burnu iyi değil ama ona okadar yakışıyorki burnunu yaptirsa çekiciliği kalmaz gibi geliyor bana.
13 Yorumla- +1 yıl
Belkide.. tamamen kişiyle alakalı bence kötü burun kavramı diye birşey yok yakışıp yakismamasi var :)
Erkeklere yakışıyor da sonra kız çocukları olursa ve burnu babasına benzeyince kız isyan ediyor (bende olduğu gibi) :D
11 Yorumla
+1 yılBence senin burundan cok cene buyutme ameliyatina ihtiyacin var alnin genis burnun uzun fakat cene kemigin daha icte ve zayif kalmis.
01 YorumlaBen kemerli burnu yoksa çıkmıyorum yani o derece:d asıl kız gibi hokka burun yakışmıyor erkeğe. Ama herşeyi allah yarattı tabiiiki
11 Yorumla
+1 yılBeni hic Rahatsiz etmez aksine erkege yakisiyo tabi tipe bagli ama yapilmis bir burundab bin kat daha iyidir bence
01 Yorumla
+1 yılSaçıyla, sakalıyla, giyimiyle dengesini ayarlarsan her şekilde hoş görünür. Kadınların yüz şekline göre saç kestirmesi gibi
01 Yorumlaçok beğenirim, küçük burunluları olmasalar bile azcık soft buluyorum. kendi fikrim
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle hayır, itici değildir. Belki kızlarda itici durabilir ama erkeklerin burnu pek dikkat çekmez. Hatta bazen kemer çok karizmatik oluyor erkeklerde.
01 YorumlaSağlık açısından bir problem teşkil ediyorsa o zaman itici gelsin arkadaşım. Erkek dediğin azıcıkta çirkin olmalı naçizane fikrim :')
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBradley Cooper'in burnu buyuk, ama feci yakisikli. Cekici ve guzel olabilmemiz icin illa ideallere sahib olmamiz gerekmiyor, onemli olan bize yakismasi ve kendimizle barisik olabilmemiz..
01 Yorumla
+1 yılhayır. tersine bazı erkekleri daha karizmatik gösterebiliyor
03 Yorumla- +1 yıl
demem o ki elleme burnuna. çünkü estetik yaptıran erkekler bana direk homo gibi geliyo ve inan estetik burun anlaşılıyo
kişiye göre değişir ama çok zayıf erkeklerde kötü durabiliyor
01 Yorumlasen manyak mısınnnnnnnnnn çok severim tam tersi erkek dediğin tam o resimdeki gibi olmalı
02 Yorumla
+1 yılKisiye gore degisir ama ben erkekte kemerli ve buyuk burunu cok severim bence cok cekici :)
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyom olabilir :)
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖzel bir iticiliği ya da çekiciliği bulunmamaktadır.
01 Yorumla bence yakısıo kenan ımırzalıogluda kemerlı ama begenılıo
04 Yorumla
+1 yılNe iticisi ya benimde kemerli nefes almani engellemiyorsa sorun yok benimde kemerli ama beni begeniyolar iyici diil yakisir erkege
04 Yorumla- +1 yıl
Tabiiii
- +1 yıl
Tabi olum kemerli burun farkliliktir
Moda & Stil konusunda 789 cevap paylaştı. benimkide kemerli napıyım öleyimmi :D Allah beterinden korusun tek sorun bu olsun inşallah
01 Yorumla
+1 yılHayır. Ben kemikli burunu bazı insanlara çok yakıştırıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Ünlülerden örnek veremem çünkü dikkat etmedim günlük hayatta gördüğüm insanlardan bahsediyorum
+1 yılyüzde orantı oturmuşsa ne önemi varki. son günlerde pek bir taktı insanlarımız şu burun olayına
01 Yorumla
+1 yılAsla itici değil erkekte kız gibi minicik bu ru n olmaz hem
01 Yorumla
+1 yılEger oyleyse dunya yakisiklisida olsa onunla birlikte olmam ben sevmiyorum itici geliyor
11 Yorumla
+1 yılBence çok karekteristik... erkek dediğin biraz çirkin olmalı :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ne dediğini anlasam da cevaplasam...
İnsanları burnuna göre ayırmak çok yanlış. Kemerli kemikli burnun yakıştığı bir çok erkek var. Ama çok fazla ise onu bilemem
02 YorumlaAllah herkese yakisani verir , zaten sende hokka burun guzel dursa onu verirdi emin ol, itici degildir
05 Yorumlaeğer yüzün yuvarlaksa evt itici ama gökhan tepeninki gibi ovalse çekici
02 YorumlaYa seni ne zaman görsem aklıma poyraz Karayel geliyor :D
112 Yorumla
+1 yılEğer kemikli ve keskin yüz hatları varsa güzel durur baby face ise hoş durmaz
01 YorumlaTabiki Hayır tabii uzun değilse burnun böyle bombeliler varya öyle değilse iyi
02 YorumlaKarakteristik duruyor bence. Hoş yani. Kenan İmirzalıoğlu'nun da öyle burnu, karizma yani :)
05 YorumlaModa & Stil konusunda 323 cevap paylaştı. Durabilir de durmayabilir de. Bütüne baglı bu biraz
03 Yorumla- +1 yıl
Mesela Gökhan Tepedeki gibi : https://i.hizliresim.com/02Gv0Y.jpg
Sen şey değil misin yahu..
Arkadaşın nasılız demişti ikinizin fotoğrafını koyup.
Asdf hafızamı seveyim.010 Yorumla
+1 yılbence erkekde rahatsiz etmiyor erkek dedigin biraz cirkin olucak ya kirli sakalli buyuk burunlu hafif gobekli
01 Yorumlaİtici olmaz tabiki benim gibi istisna burun takıntısı olanların dışındakilerin burunları önemsediklerini pek sanmıyorum
01 Yorumla
+1 yılBazı erkeklerde karizmatik duruyor bazılarında ise itici tipe göre değişir bu
01 Yorumla
+1 yılKemerli burun daha bir erkeksi hava katıyor bebeksi yüzden daha hoş durduğu kesin.
01 YorumlaHayır itici değil benim erkek arkadaşımın burnuda öyle bana hiç itici gelmiyo
01 Yorumla
+1 yılGökhan tepe'nin gibi bir buna sahipsen neden itici dursun ve seni beğenen öyle beğensin.
02 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar kendilerini beğenmiyor. İlk başta kendini beğenmelisin olduğun gibi sevmelisin ki kendini karşındaki de seni öyle sevsin.
+1 yılErkeklerde o kadar itici görünmez lakin kadınlarda çok iticidir.18 yaşından sonra burunun kemerini düzeltmek çok kolay doktora görünmen yeterli
01 Yorumla
+1 yılKenan imirzalıoğlu gibi erkeklerde yakışıyor genel olarak sert yüz hatlarına sahipse yakışabilir ama bence seven her haliyle sever :)
01 Yorumla
+1 yılMesala gokhan tepeyi O burunla bile yakisikli buluyorum onemli olan sadece burun degil Tum yuz hattiin...
01 Yorumla
+1 yılhepsinde değil. yüz hatları sert olanlarda hoş durabiliyor
01 Yorumlane kadar olduğuna bağlı bence kemer erkekte itici değil
02 YorumlaSevgilimde var ve ben cekici bile buluyorum isiriyorum hep burnunu
02 YorumlaBana göre cok itici :/ cunku ben bir erkekte en cok dikkat ettigim yerlerden biri burundur bana göre yani diger kızlar ne düşünür bilemem ama...
20 Yorumla
+1 yılgökhan tepe de iğrenç duruyor ama bazı erkeklere egzotik bir hava katıyor çekici durabiliyor
02 Yorumla- +1 yıl
bence öyle
+1 yılkemerli burun hatta bazılarında cok şirin duruyo yani bana göre bir iticiligi yok.
01 Yorumla
+1 yılHayır biraz bakımlı olursan kimse çirkin olduğunu düşünmeyecektir genel görüntü daha önemli :)
03 Yorumla- +1 yıl
Tabi canım zaten sevene göre dünyanın en güzeli yakışıklısı sevdiğidir :))
+1 yılHayır tecavüzcü olmak dışında hiçbir şey iprenç olamaz
05 Yorumla- +1 yıl
Onlar hayal dünyasında yasayan prensesler
- +1 yıl
Nasıl bir sıkıntı
Kardeşimde ve arkadaşımda var seksi bir hava katıyo bence ;)
01 Yorumlaİtici değil bence gayet hoş durmuş ama kişinin yüz yapısına göre değişen birşey bu ona yakışmış evet ama belki sana yakışmayabilir.
01 YorumlaBence bazilarinin yakisikli olma nedeni oyle burna sahip olmalari. Yani bana gore coguna yakisiyor itici felanda durmuyor.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır hiç itici gelmiyor bana son derece normal ve doğal
01 Yorumla- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler