AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Kank squatla geçiyor mu çatlaklar bende de var azucuh
Geçiyor kardeşim ama biraz uzun sürüyor yine :)
Senin için yanıma yakışmayacağını düşünüyorum diyeceğini sanmıyorum çok yanlış konuşuyorsun üzgünüm
Burnunu yaptırıp seni terk ediyormuş..
Burun farkıyla alır bu yarışı
Kendi beğeniyosa rahatsız değilse burda seni geren ne var
Şimdi seni görsek sende tip yoktur çocuğa diyorsun bide burnu yamuk falan seviyorsan adam gibi sev sevmiyorsan çocukla gönül eylendirme
Ya siz gerçekten linç konusunda bayağı ilerlemişsiniz. Burnu iki kere kırılmış diyorum okuman yazman yok mu? Nasıl bir burun hayal ediyorsun acaba o küçük zihninde. Gönül eğlenirdiğim için umursuyorum zaten görünüşünü ve sağlığını aynen.
Aklında neden şüphe barindiriyorsun ozaman seven kişi onları düşünmez her haliye
Seviyorsan herşeyiyle onu beğenip kabul edeceksin
Kabul ediyorum zaten her şeyiyle. Onun sağlığı için de gerekli bu. Farkında zaten
O zaman tabikide dediğin gibi
Sagligini düşünüyorsun onu önemsiyorsun onun da senin düşüncelerini onemsemesi gerekiyor güzelce konuş onunla korkuyorsa eğer güçlendir onu yaninda olduğunu hissettir
Teşekkür ederim
Ara sıra beraber dalga geçiyoruz burnuyla. 😂
Hele sünepeye bak sen kimsin senin icin degisecek
Olasılıkla hareket etmiyorum bebegim, nüfus cüzdanin olunca konuşuruz tekrar
Bir insan sevgilisi için de değişebilir bir nüfus cüzdanı mı sorun ya da önemli olan 😂
Degismez efendim, degismez. Yeri geliyor insanlar ailelerini red ediyor, bir kiz arladasi mi eli ile itmeyecek? Gercekci olalim lütfen
Bence sevgilinin gözleri de bozuk. Senin kişiliğini göremiyor hala.
Ne alaka sende asla büyük burunlu biriyle birlikte olmazsin. Başkasına laf söylemek kolay. Haraltermis 😏
@thepamukşeker sen kesin çok güzel ve mükemmelsindir.
Yo ben iyilik meleği değilim de senin problemin bana saçma geldi ve bana düşen, canımın istediği şekilde yorum yaptım.
Yapamazsın işte burası insanlara yardımcı olmak için var olmuyorsan da tamam ama bana böyle şeyler söylemen yanlış
Ozaman ayril gitsin yarin öbür gün şeyinde begenmezsin napsn kessin mi
böyle kızdan hayır gelmez zaten :D
@ozann007 aynen öyle
🤣🤣 tövbe estagfur 😂😂 hayır yaaa
Kendisi kusursuz sanki best model zannediyo kendisini :D
@strawberry1111 ama öyle yani cocukta surekli sorunlar bulur bu en iyisi ayrılsın 😂
@ozann007 Evet kim bilir kendisi nasil
çocuk bıraz akıllıysa öyle kızla evlenilmez zaten ben olsam zaman geçirmek için takılırdım kızla :D
😂😂 Allah'ım sana geliyorum 🤣🤣
@ozann007 Senin bu zekanla zaman geçirmek için bile birini bulacağını sanmıyorum. Yok hayır gelmez yok evlenilmez ne diyorsun ya? Alt tarafı burnunu begenmedigimi söyledim yazdığımda ne ayrılmak var ne aldatmak var nasil kolay bunları diyebiliyorsun
Yok kim bilir kendisi nasıl yok ayrılsın size ne ya? Ne biliyorsunuz da burada mahalle karıları gibi dedikodu yapıyorsunuz. Seyinide begenmezmisim. Seviyesizler.
@ozann007 Aynen valla hem biraz empati kurmak lazim kendini onun yerine koysun eğer cocukta onun burnunu begenmeseydi bu kiz kafayi yerdi işte karşındakini düşünmüyor sonuçta oda insan vee etkilenir üzülür ya
Tabi sanal alemde herkes iyilik meleği herkes delikanlı. Sizin yeriniz burası değil varoş bir mahalle olmalıymış iyi dedikodu döndürürdünüz +18 in dibine vururdunuz 😂😂
benim zekamdaki adamlar senin şeyinde oynatır güzelim. Sevgilin dese ki göğüslerini begenmiyorum benim için git silikon yaptır dese yaptırır mısın?
Ya çık git şurdan düşüncesiz ergen insan bir karşındaki kişiyi düşünür cocukta sana burnunu beğenmiyorum git yaptir dese sen üzülmez misin?
İkinizde zeka seviyesi oda sıcaklığı derecesinde. İkinizde aynı açından yaklaşıyorsunuz. Burnu kırık ve sağlık sorunları var hayatını etkiliyor bende sevmiyorum diyorum. Aynı şey değil. Burnu kırık olmasaydı istemezdim böyle bir şey.
benim demek istediğim bir erkek olarak : hayatta bir kız istedi diye ameliyat olmam ha kendisi de istiyodur bilemem orasını. Ama değer mi değmez belki 15 gün sonra ayrılacam niye yaptırayım da böyle bişey ;)
Demekki o suanlik memnun eğer istese zaten sen demeseydin bile yaptırırdi demek düşünmüyor veya maddi durum el vermiyirdur 10 bin oldu napsin çocuk nerden bulsun eger durumu kötüyse? Sen bunu ona iyi sekikde soylesen bile üzülür anladin mi çünkü benimde burnum kırık kendimi onun yerine koydum bana estetik düşünürmüsün diyenler olunca bike üzülüyorum o yuzden o sekilde kabullen eğer isterse ilerde yaptırsın
Yaptirsa pişman olmayacak zaten çok estetik bir burun ya da mükemmel insan beklemiyorum. Burnu kaniyor bas ağrısı yapıyor ve kan kokusu alıyor. Yaptirsa onum yararına yani
sen git kendi beynını geliştir önce şekilci şımarığın tekisin
Evet maddi durumu el vermiyor olabilir ama bazen yaptırcam diyor bazen hiç umursamıyor. Sanki daha kötü sorunlar yaşamayı bekliyor ameliyat olmak için. Benim kafamı karıştıran bu zaten kesin bir şey demiyor kendi kararı tabi o kırılsın istemem bırakmam da sadece her açıdan daha iyi olacağını soyledim
Tamam ama demek maddi konuda sıkıntı yaşıyordur zaten burun ameliyatı okadar kolay birsey degil çok zor yani bence suanlik söyleme zaten isterse ilerde yaptırir o sekilde kabullen demek oda kendini o sekilde kabulleniyor
Madem ki burnu sana beğenmemişlik olmuş neden çıktın neden sevgili oldun bence direk ayrıl ilerde çok üzülür o çok yazık adama
Allahin verdigi güzelliği degistirmeyin.
Burnu kırık sorun yaşıyor bu yüzden. Hayatı boyunca çeksin mi
Haklı sebepler. Burun önemli
Sen burnuylamı nişanlandın yoksa kendiylemi?
Kendi istemedikçe olmaz
Saçmalama.
Seven insan kusur görmez.
Bence seven için önemsiz
Ikna edemezsin 10 bin tl
Gozune daha cok hitap edeni bulsaydin
Şekilciysen şekline uygun birini bul birini değiştirmek istemek olduğu gibi beğenmemek bana göre alçaklık buna istediğin kadar kırılabilirsin
Insanların değistiremedigi takıntıları olabilir bu beni alçak yapmaz, olduğu gibi kabul edebilirim sadece olsa daha iyi olur onun açısından da.
Kız şekilci uzatmayın şekil bir çocuk bulun şunada sevinsin :)
Sana da bir beyin bulalım da her yoruma aynı şeyi yazma
Her yorumda aynı seymi yazior bir bak gözlük bulalaim goremeissin beyinsiz dediğin adamin beyniyle başa çıkamazsın sen zorlama :)
Hahaja aynen belli her kadın yorumuna aynı şeyi yazıp duruyorsun 😂dalga geçecek başka bir yer bul yoksa böyle madara olursun
Beni senmi madara edecen kuş kadar beyninle senin beynin iyi değil bir kere hâlen aynı şeyin üzerinde idda ediorsun aynı şey dior sun 2 dir ben şaka amaclı yazdım 2 cisini ama senle bunu anlicak beyne sahip değilsin hadi etsene madara beni dünkü çocuk beni madara edicek kuş beyniyle :)
Hahahaja cümleye bak eglendiriyorsun beni
Ya ne demezsin ne zamandır oldu bu banada söyle
Onu incitebilir böyle düşünmen
Burnunu seveceğin bir sevgili yap.
artise bak dev aynasında görüyo kendisini :D
senin için ameliyat olacagına senden ayrılır mk :D
Benim burnum guzel gel sevgili olalim😂
burun cidden insanı degiştiriyor
Parasını verirsen neden olmasın ki
Beğenmiyorsan ayrıl alla alla
Bunu kendisi istemeli
Burnuna bir yumruk at 🤜
burnu değil kalbi sev kalbi insan olsun
Halı saha maçı ile bu işi çözersin
Olur olur salonuda balkona katak mi
Hemen ameliyat olman gerek de oda okur zaten
*olur
Bence açıkça soyle
İrem derici gibi çaktırmadan duvara vur 🤣
Onun sağlığına düşündüğünü söyle
Burnunu begenmedigin adama nasıl aşık oldun 😊
Aşk bakmıyor iste bunlara
Neden bakmasın bakar dışını begenmedigin birinin icini merak edip aşık olmaz insan
Yanlış düşünüyorsun o senin aşk anlayışın demek ki. Tamamen beğenmediğim söylenemez zaten burnu kötü. Her insanın kusuru vardır.
Sen bu adama aşık olurken burnu yokmuydu o zaman sesini cikarmadiysan simdide bisey demeye hakkin yok degisen ne diycek adam sana ki haklı yani ben olsam burnumu yaptiririm ama senide terkederdim 😏
Ya okumadın sanirim açıklamayı olaylar sonucu böyle düşünmeye başlıyor insan tak olmuyor ilk baslarda diyordu yaptırmam lazım aslında diye. Şimdi umrunda degil diyorum
Vücut onun vücudu kendisi isterse yaptırır takmışsın sen burna gormemeye çalış ya da ayrıl 🙄
Nasıl bir burnu olsun isterdin
Sen kötü bir insansın
Burnu yüzünden sağlık sorunları yaşadığı için ve burnunu beğenmediğim için neden kötü bir insam oluyorum ya? Sen de düşüncesiz bir insansın
Laz burunlu sevgili haha 😄😄
Sanane
Ameliyatı ben karşılıyorum de 😂😂
Estetik yaptır
Güldüm bolca
Sevgilinin bir Burnunamı Takıldın Yani?
Güzel bir dille
Yardım edeyim mi
Ayrıl bence
Yaw bı get kanks
Sen de sevgilinin de...
Korkuyo mu ne