Karakteriyle bana %100 uyan sevgilimin dış görünüşünü fazla beğenmiyorum. Ne yapmalıyım?

Ben oldukça bakımlı,çevresi tarafından beğenilen bir kızım. Kaliteli giyinirim. Az ve öz alırım kıyafetlerimi. Şu anda bir sevgilim var. İlişkimizde 2. ayımız bitmek üzere. Ama sevgilimi fazla beğenmiyorum. Sakal bıraktıgında daha tatlı oluyor bunu söylememe rağmen 10 günde bir uzadıgı için kesiyor zaten kıvama gelmesi 1 haftayı buluyor. Giyinişi deseniz ben deri ceket giyen sportif erkeklerden hoşlanırdım hep bu sanki 40 yasındaki adamın ceketlerinden giyiyor. Deri ceketi sevmiyormuş :( Kafa yapısı da pek düzgün değil her saç modeli de gitmiyor zaten. Ama karakter olarak bir daha onun kadar düzgün bir insan bulabilir miyim bilmiyorum. beni çok seviyor 1 dediğimi iki etmez. Düşünceli, fedakar, saygılı ve bana aşık. Ama benim kafam çok karısık. Sonucta her kız ister yakısıklı en azından albenili bir erkek. Ne yapayım ben üzülüyorum böyle onu beğenmedikçe de. Çünkü o benim güzelliğime hayran
Karakteriyle bana %100 uyan sevgilimin dış görünüşünü fazla beğenmiyorum. Ne yapmalıyım?