Ben oldukça bakımlı,çevresi tarafından beğenilen bir kızım. Kaliteli giyinirim. Az ve öz alırım kıyafetlerimi. Şu anda bir sevgilim var. İlişkimizde 2. ayımız bitmek üzere. Ama sevgilimi fazla beğenmiyorum. Sakal bıraktıgında daha tatlı oluyor bunu söylememe rağmen 10 günde bir uzadıgı için kesiyor zaten kıvama gelmesi 1 haftayı buluyor. Giyinişi deseniz ben deri ceket giyen sportif erkeklerden hoşlanırdım hep bu sanki 40 yasındaki adamın ceketlerinden giyiyor. Deri ceketi sevmiyormuş :( Kafa yapısı da pek düzgün değil her saç modeli de gitmiyor zaten. Ama karakter olarak bir daha onun kadar düzgün bir insan bulabilir miyim bilmiyorum. beni çok seviyor 1 dediğimi iki etmez. Düşünceli, fedakar, saygılı ve bana aşık. Ama benim kafam çok karısık. Sonucta her kız ister yakısıklı en azından albenili bir erkek. Ne yapayım ben üzülüyorum böyle onu beğenmedikçe de. Çünkü o benim güzelliğime hayran
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Sakalı makineyle keserse sorun olmaz muhtemelen istediğin ölçülerde yani kirli sakal olarak bırakabilir. Giyim kuşam konusunda bilemiyorum maddi olarak mı durumu iyi değil. Şayet öyle bir durumda ise sen hediye edebilirsin fakat sevmediğini söylemiş ki bende sevmiyorum ama bu sportif giyinmeye engel değil. Ceket seviyorsa mesela klasik ceketten ziyade daha sportif daha genç işi bir şeyler bakabilir. Saç modelinde ise eğer mümkünse kuaförüne birlikte gidin ve aklındaki modeli sen anlat. Saç modeli benimde sorunum alın kısmında saçımda dönme gibi bir şey var bir kısmı sağa bir kısmı sola dönük istediğim şekli vermek zor oluyor. Fön makinesini falan kullanamıyorum pek anlamam o şeylerde o yüzden kuaförümle şu profildeki saç modelini bulduk baya hoş olmuştu kısa saç şekil vermesemde güzel duruyor en azından kötü demedi kimse. Ama taşındım buradaki kuaföre bu şekli bir anlatamadım bir dahakine fotoğrafla giderim sanırım. Başka bir sorun varsa yanıtlayabilirim
115 Yorumla
Soran+1 yılMakineyle kesiyormus zaten ama kaç kez dememe ragmen komple kesiyor :( Bende jiletle kesiyor sanıyordum. Zaten sakalı az ve geç çıkıyor. Saça gelincee dik dik saçları pek şekil alıcak gibi değil yani.. Kıyafette de şöyle al diyorum yok ben sevmiyorum o model diyor yaa ayakkabıları da marka ama onları da begenmiyorum. Parası varr
Soran+1 yılBu sefer de sen beni beğenmiyorsun deyip üzülecek
Soran+1 yılçok kırııcı olmaz mı :(
Soran+1 yılOf sanırım haklısın. Sen hep haklısın ya neyse :)
Soran+1 yılNeden noldu kardeş
Soran+1 yılAA neden öyle bir şey dedi ki accaba? Senin duygularını anladı sanırım. Acaba arkadas mı olmak istiyor
Soran+1 yılArkadas olursan çok acı çekersin bence.. Ya şimdiden kızdan uzak dur ya da acı çekmeyi veya onu kazanabilmeyi göze al
En İyi Cevaplar
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. Burda yapman gereken şey erkeğinin kolundan tutup orta yolu bulacak kıyafetler giydirmen. Sen benimsin ve ben benim olana karışırım diyip susturacaksın. Seni kırarsa üzülürmüş gibi yap peki diyip kenara otur ağlarmış gibi yap vs. :D hiç bir erkek böyle yapan kıza dayanamaz :) Bazı erkekler değişiklikleri yenilikleri sevmezler. Sen kolundan tutup iyice zorlamadıkça kabul etmezler mesela ben :) Sen bu işin altından kalkabilecek bir kızsın yapabilirsin sana inanıyorum ;)
16 Yorumla
Soran+1 yılParası var. Ama ben mesela mavi den kot beğenicem ama maviden kota yeter mi bilmiyorum. Zorlamak ta istemem onu. Defactoda zaten beğenemem. Bir de ben kot giy diyorum sevmiyorum diyor. Ben erkeklerde güzel kota hayranım :(
- +1 yıl
Bak bende 21 yaşındayım. En yakın dostum kolumdan tutup sürükleyerek götürmeseydi asla kot pantolon giymiycektim hayatım boyunca. Daha 2 yıldır kot pantolon giyiyorum. Bir erkek kot pantolonu sıkı olduğu için giymez taki onu alıştırana kadar. İlk başlarda biraz geniş ya da esnek kot alarak alışmasını sağlarsan eğer sonradan kendiside sevecektir kotu. Nerden mi biliyorum? kendimden. Ancak para meselesi her erkeği kızdırır. Mesele parasının yetmemesi değil israf ettiğini düşünmesi. Biz erkekler israf edip şık giyinmek yerine paramızı biriktirip daha faydalı şeylere harcayıp paçoz gibi giyinmeyi severiz. Senin yapacağın şey şu. Onu yeni kıyafetler almaya ikna ediceksin ve birlikte almayı teklif edeceksin. Sonrada kıyafet mağazasından şu sana şöyle yakışır vs. diye gazı vereceksin. Olmadı ben böyle giyen erkekleri şöyle seviyorum böyle seviyorum diyip onu almaya ikna edeceksin :D İkna ettikten sonra mesele para mevzusuna gelince israf olduğunu düşünürse
- +1 yıl
Sen elini cebine atacaksın ve ben öderim diyceksin. Onun parası çıkışmazsa ise çıkışmadığı yeri ödiyceksin. Aldıktan sonra bir ton azar yiyceksin ve pişman olduğunu söyliycek, keşke almasaydım, bana bunu neden aldırdın vs. Asıl mesele burda başlıycak. Ona tatlı sözlerden başka hiçbirşey söylemeyeceksin. Sonra giymesi için ikna ettikten sonrası senin bileceğin iş :)
Soran+1 yılAma benim param yok ki. Kot nerden baksan 100 tl ben kendime zor alıyorum :(( Aynen kot pantolon rahat değil diye giymek istemiyor sanırım ya. Ama bence cok rahat bir şey ve herkese yakısııyor. Hem sportif hem de şık görünebiliyorsun ama anlamıyor. Zorla aldırıcam ama almazsaa
- +1 yıl
Sen kendine zor alıyorsun ama onunda almasını istiyorsun. Bence sen bu sevdadan en başında vazgeç. Israr edersen bu iş ayrılmaya kadar gider :D
Soran+1 yılama ben çalışmıyorum şu an. O çalışıyor işi var para kazanıyor
O onun kendi özelliği. kendi seçimi. kendi tercihi. Eğer o dış görünüşünü senin için değiştirirse kendi olur mu? Seni çok seviyormuş, adam gibi adammış. Bırakırsan pişman olursun..
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet adam gibi adam gerçekten. Ben ona kıyafet almak istiyorum ama param yok.
Soran+1 yılYani seviyorum ama bu özellikleri ona aşık olmama engel oluyor. Gözüme batıyor işte.
+1 yılPardon ama salak Mısın sen ayrıl be ayrıl ayrılır ayrılmaz kim bilir onun dış görünüşünü aldırmayan kızlara yakalat sevgilini 5 yıl sonra da evli barklı çocuklu bulursun
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya kafam cok karısık. Ama yakısıklı erkekler de ilgimi çekmiyor değil. Bir ömür geçirmek var işin ucunda
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu çocuğu harcama benden sana tavsiye. Giyim kuşam dediğin şey bir alışverişe bakar, zaman içinde tarzı da oturur, ilişkiniz çok yeniymiş daha. İlerleyen süreçlerde alışverişe birlikte çıkılır, sen ona hediyeler alırsın vs giyim tarzı istenilene gelir. Fiziksel özelliklere hiç girmiyorum bile sakal bugün modadır, yarın değildir, bir bakarsın yarın devlet memuru olur sakal bırakamaz vs.
İç kalite ve tutku başka birşeydir, ileride pişman olacağın şeyleri yapma, ortalık p. ç kaynıyor.42 Yorumla
Soran+1 yılYaa ama şöyle bir şey var. Ben kot pantolon giysin istiyorum sevmiyormuş, ayakkabılarını hiç beğenmiyorum baya bir zevksiz ya. Sakallı sevdiğimi otuz kere söyledim hala kesiyor kısaltmak yerine. Deri ceket sevdiğimi söyledim yok sevmiyormuş. Hep beyaz çorap giyer zaten of
- +1 yıl
Beyaz çorap mı;)
Tamam sustum ben, ciddi olamazsın diyicem de..
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBit adamı albenili yapan kadındır. Kadın isterse o adamı evirip çevirir ve tarz biri haline getirir. Sonra başka kadınlar beğendiğine kıskançlık krizine girebilir. Sen onu yola getirirsin istersen
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet tabi ama sakallı seviyorum dememe zaten kesiyor. Benim istediklerimi sevmiyormuss
sen demek ki onu sevmiyorsun sevsen zaten bunlar gözüne batmazdı sevmediğin biri ile olma bence
31 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun :S
+1 yılTipini kuaför hal eder. Ama kisiliģi kuaforde bulamazsin.
31 Yorumla
Soran+1 yılkişiliğiyle de sevişmicem ama :(
+1 yılo da senin sevgilinin tarzı neden herkes gibi olmasını bekliyorsun ki bence sen dış görünüşe takma önemli olan sana değer vermesi seni mutlu etmesi 2 günluk sevgili arıyorsan bir şey diyemem tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılBana değer veriyor zaten ama insan da gözü gönlü açılsın istiyor biraz da. O bana bakınca aşkım çok güzelsin dediğinde ben de aşkım çok yakısıklısın demek istiyorum :(
+1 yılNaptin ayrıldın mı
Bende böyle bi durumdayım ve bana aşık ben dış görünüşünü beğenmiyorum bi kaç sebebi kullanarak ayrıldım heryerden engelledim
Beraber tanıdığımız benim bi akrabam var ona anlatmış ağlamış bile yaa aşık oldum engeli kaldırsın konuşmam lazım felan demiş ama ben kararsızım tekrar konuşup konuşmamakta00 Yorumla
+1 yılsen kacirirsan baskasi yer kaymagi 50 yasina geldiginde pek guzel olmuyor zaten insanlar guzellik gecici bna gore
01 Yorumla
Soran+1 yıl50 yasından sonra tipi napıyım zaten.
+1 yılSen onu öyle sevmedin mi zaten Bırak öyle davransın adamın doğası bu bende sevmiyorum deri ceket şimdi kızlar seviyor diye giymek zorundamıyız hayır hem deri ceket ile sportif ne alaka bende onu anlamadım ben 2 senedir spor yapıyorum salonda olan herkesi tanıyorum birinin deri ceketi yok :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kardes biran once ayrilin, cocuga yazik senin gibisini hak etmiyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılYa böyle demeyin üzülüyorum :( Ama sen de kendi yanında güzel bakımlı bir kız görmek istemez misin?
Soran+1 yılBurnum havada falan değil aslında.. Sadece ben de yanıma yakıssın istiyorum. benim de bir çevrem var
Soran+1 yılGonlume. gore ama tabi sadece ici. Disi gonlume. gore degil ne yazik ki.. asik olamaiyorum bu yuzden. Onlar begeniyor emin ol. biliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Onu bu hali ile sevemiyor isen ayrıl kimse senin istediğin gibi olması gerekmiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmayı düşünüyorum ama içim acıyor yapamıyorum
+1 yılTamam sen kaliteli giyinirsinde belki çocuğun durumu yok ya varya kıyafetiyle insanı yargılayan insanlardan nefret ederim
210 Yorumla
Soran+1 yılKaliteli giyiniyorum ama indirimleri takip ederim. Ucuza kaliteli giyinmek te mümkün inan. Hayır parası var gayet te. Alışveriş yapmayı sevmiyor kendine bakmıyor
- +1 yıl
O onun sorunu ama kıyafete bu kadar bakma sen evlenirken kiyafetle değil onunla evleneceksin kendine hiç bakmiyorsa o çok başka bir sorun tabi ama bu kadar da ince fikirli olma
Soran+1 yılBenim de bir çevrem var ama. bula bula bunu mu bulmus desinler istemiyorum
- +1 yıl
Ya bak anlamıyorsun sen miletin lafina bakarakmi iş yapiyorsun sevisirkende miletemi soracaksin
Soran+1 yılKendim de fazla begenmiyorum ama
- +1 yıl
Sen kıyafetle evlen bence boş ver adami napacan
Soran+1 yılYa saptırmayalım ama konuyu
- +1 yıl
Haklısın neyse boş ver bende çok kaliteli giyinmek istiyorum ama durumum yok onun yerinde olsam çok güzel giyinecegime eminim
Soran+1 yılBende sezon sonu takip ediyorum da öyle alıyorum. Bir nike airmax için kac ay baktım nette
- +1 yıl
Vay be bana da halley alsana en büyük hevesim :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanim seni anlıyorum sen bunu sevmiyorsun hiç zorlama ayrıl gitsin yanına yakışmıyorsa yapacak bir şey yok
13 Yorumla
Soran+1 yılYanıma yakısanlar da canımı yaktı :(
Cevap sahibi+1 yılSen bunu sevmiyorsun öylesine konuşuyorsun
Soran+1 yılSevgiliyiz şu an konusmaktan da öteyiz
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Sen bu kafayla devam edersen onu aldatirsin. ya ayril ya da fiziksel gorunusu kafana takma
12 Yorumla
Soran+1 yılAldatma gibi bir şey yapmam kesinlikle amaa takıyorum kafamaa ister istemez
+1 yılOnu haketmiyosan bırak gitsin adamı ya begenmiyosan uza
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ayrılıcam ki ondan.. Ahı tutar valla aşık ettin bıraktın der çok seviyor beni :(
anladığım kadarıyla mantıkla duygular arasında kalmışsın. Duygularınla hareket et şu an etmesende eninde sonunda edeceksin, yol erkenken yap bunu
010 Yorumla
Soran+1 yılDuygularım.. Karar veremiyorum gerçekten de onu üzmek istemiyorum
Soran+1 yılKararin ayrilik mi olur diyorsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Aslında bazen aklımdan ayrılmak geçiyor ama bunu nasıl yaparım bilemiyorum. İçim acıyor düşündükçee
- +1 yıl
Şöyle düşünmelisin o zaman; bataklıktasın ve her geçen dakika batıyosun, ne kadar erken olursa çıkman o kadar kolay olur. Bu düşünce tarzı ile hareket edersen yapabilirsin. Bir de ayrılıklarda ben sana layık değilim, ben seni hak etmiyorum gibi cümleler kullanırsan daha kolay yapabilirsin, böylece partnerinin senden nefret etmesine bile yol açabilirsin. Daha da ileri gitmen gerekirse başka biri var de, ama partnerin piskopat değilse, yoksa sana zarar verebilir...
Soran+1 yılTabi orasi oylee ama 2 ay bile uzun sure. fibi geliyor. Bir de onu kandirmis gibi oluyorum her gun seni seviyorum diyerek. Tamam seviyorum ama ask yok begenme yok. Iste bu benim sevgilim diyemiyorum. Gozume batiyo :( kesinlikle aldattim diyemem cunku bu bana surulen leke olur ve bu onu bitirir. Gelecek goremiyorum iliskimizde evlencegim kisi sen degilsin desem nasol olur
+1 yılbak ya ne iyi bir oğlan bulmuşta beğenmiyor :D ayrıl ondan sen onu hak etmiyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılSorma fazlasıyla iyi.. Bu beni daha çok üzüyor :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz kızların kronik problemi bu. Sevdiğiniz adama önce aşık olursunuz onu elde etmek için her şeyi yaparsınız sonra da onu değiştirmeye çalışırsınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılAşık değilim. Olmadım da
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyril gitsin. Seven insan sevgilisini boyle itin g. tune sokmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadasim simdi evlilik dusunuyorsan kafalarin uyusmasi gercekten cok onemli ancak begenmeden de olmaz ki hic mi begenmiyorsun veya hic yakisikli degil mi
011 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında tipsiz birisi değil. Boyu uzun kilosu ideal. Ama sakallarını kesince hiç beğenmiyorum. Sakalları uzayınca yine beğeniyorum
Cevap sahibi+1 yılee sende abartmissin o zaman😀 bende 25 yasindayim ama tam baby face yuzum cok kucuk duruyorum mesela sevgilim benden buyuk duruyor 20 yasinda 😀
Soran+1 yılOnun öyle baba face falan değil. Dikkat çekici bir yanı yok. Kıyafetlerini beğenmiyıorum hiç ayakkabılarını falan da. Sen de sakal bırak sevgilinden büyük durmak istiyosan :)
Cevap sahibi+1 yılyok ben seviyorum baby face olmayi hosuma gidiyor insanlarin cok kucuk duruyosun demesi :) sevgilim sakallida seviyor sakalsizda ama ben pek sakal sevmiyorum giyimimde hep spor mesala oyle buyuksu giyinmem asla sevmem
Soran+1 yılAnladım ne güzel o zaman sevgilin 2 türlü de beğeniyorsa. Ben de keske öyle olabilseym :( Sakal takıntıısı var ben de
Cevap sahibi+1 yılsen sakalsiz mi sevmiyorsun yoksa cirkin mi oluyor sakalsiz
Soran+1 yılSakalsiz olumca hic begenmiyorum tipsiz geliyor. Sakalliyken yine begeniyorum. Ama kardesim de yakisiklo gelmez mesela kesince sakallarini
Cevap sahibi+1 yılanladim ne diyim zor keske iki turluede begensen ama begenmiyorsan olmaz yani ama efendilikte onemli
Soran+1 yılMaalesef 2 türlü beğenemiyorum napıcam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılguzel arkadasim begenmeden olmaz ki yani biseyler hissetmen gerek ki sende mutlu olasin ama cocuk cok efendiyse vazgecme hemen bir konus giyim tarzini degistirsin kirmadan onu
Soran+1 yılYa ceket alalım birlikte begen dedi. Ama sonra deri ceket sevmiyorum bana gitmiyo dedi.
İnsan kendi için giyinir bir başkası için ayrıca seven insan her haliyle sever sanki sen rihanna
00 Yorumla
+1 yılYa dış görünüşten önce asik misin değil misin
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim.. Sadece seviyorum dış görünüşü de giyinişi falan aşık olmama engel olyor
- +1 yıl
O zaman sen dış görünüşüne aşık olabilecek birini bul canısı. Yazık , oyalama adami
Soran+1 yılDış görünüşünü beğendiklerim de adam çıkmıyor
+1 yılDış görünüş önemli değilki
01 Yorumla
Soran+1 yılAma insan beğenmek istiyor ya
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılevlen kurtul bence bu ikilemden
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? daha 2 ay oldu ne evlenmesi
- +1 yıl
oo 2 ay mı. d
+1 yılAyrıl gitsin :d
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim için bu hayattaki en zor şey yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılHavlak köpekler iğrenç
Kaliten 5 üstünden penç...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ayrıl.
05 Yorumla
Soran+1 yılbunu ona nasıl yaparım bilmiyorum ciddi olarak basladık bu ilişkiye
Cevap sahibi+1 yılHer ilişkiye öyle başlanılıyor ama sonu güzel bitmiyor her hikayenin
Soran+1 yılÖyle tabi ama biri sana deliler gibi aşıkken senin onu terk etmen çok ktöü ya
Cevap sahibi+1 yılAma yanında öyle birini de görmek istemiyorsun zamanla gözün baskalarına kayacak..
Soran+1 yılBenim korkum da o aslında çok beğendiğim biri çıkarsa naparım diye düşünüyorum
ayril
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Karakteriyle bana %100 uyan sevgilimin dış görünüşünü fazla beğenmiyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler