Güzellik & Bakım Düzgün bir tarzım yok ne yapmalıyım? Polyanna96 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bilin bakalım hangisi benTesettürlüyüm düzgün bir tarzım yok ve kendimi artık beğenmiyorum güneşten karardım hiç bişey yakışmıyor gibi geliyor sizce neler yapabilirim? Düzgün bir tarzım yok ne yapmalıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sufficient Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl ortadaki senin elindir muhtemelen. tarz sahibi olucaksın diye bir şey yok. kendine yakıştırdığın şeyleri giymen yeterli 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl vallahi bende karardım iki günde bronzlaştım be tatile gittim sanki de şaşırıyorum kendime 😀 0 0 Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 665 cevap paylaştı. Karardım dediğine göre ortada ki sensin 😅 ayrıca seni de beğenen olur illa ki 0 0 Yorumla
Alynak Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Tesettürlü olman bir tarzın olmasına engel değil içinde rahat ve kendini güzel hissettiğin kıyafetler giymelisin 0 0 Yorumla
катюша_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl İstersen olursun sen istemiyosun 0 1 Yorumla Polyanna96 +1 yıl Nasıl Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Bu sıcakta güneşin karartmadığı kim kaldı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ortadaki senin elindir muhtemelen. tarz sahibi olucaksın diye bir şey yok. kendine yakıştırdığın şeyleri giymen yeterli
vallahi bende karardım iki günde bronzlaştım be tatile gittim sanki de şaşırıyorum kendime 😀
Karardım dediğine göre ortada ki sensin 😅 ayrıca seni de beğenen olur illa ki
Tesettürlü olman bir tarzın olmasına engel değil içinde rahat ve kendini güzel hissettiğin kıyafetler giymelisin
İstersen olursun sen istemiyosun
Nasıl
Soldaki. Tarza gerek yok.
Anlattıklarına göre ortancası senin
Bu sıcakta güneşin karartmadığı kim kaldı
Ortadaki
Tarz edin
Kahve fincanı?
Ortadaki sen
Kara el seninmi