Sakallarım çok dağınık uzuyor ve bı yerden sonra yavaş uzuyor malesef çok uzatmayı başaramadım bu durumu sevmiyorum daha düz uzaması için ne yapilabilir

Hepsi aynı yönde olmadığı için dağınık görünüyo. Uzatıp şekillendirebilirsin ancak. İlk 1-2 cm kısa sürede uzar ondan sonra geç uzamaya başlar sabretmen lazım
Kesmiycem hiç çok kötü bı goruntu olursa belki düzeltirim uçlardan o kadar denicem uzatmayı
Bana seyrek gibi geldi
Öyle zaten ama sakallarin biri sağa gidiyor biri sola birbirine karışmış bı hal alıyor çok uzamiyor zaten
Sık olsa yine düzen alır ama bilemedim
Uzatabildigim kadar uzatsam aslında kuaförde şekil aldiririm uzun bı zaman dokunmamak en iyisi belki uzar baya
1 ay gözlemle derim
Aynen öyle yapcam uzadıkça bakcam çaresine
Cevap
4Cevap
Düz uzaması için biraz zaman gerekiyor gadası. Her zaman aynı yöne doğru sakal kesimini yapmalısın.
Askerde yaptım o kadar yaramadı uzatabildigim kadar uzatcam artık
Sakal serumları var görmüştüm iş görür mü acaba araştırmak lazım.
Dümen de olabilir 😁 kullanmadım hiç
Doğru ve düzenli tıraş ile belli bir seviyeye getirmek mümkün. Ancak o da çok zaman ister.
Bilemiyorum çok uzatmadim misal 3 parmak kadar bile uzamamistir dağınık diye sinirim bozuluyor makina ile aldiriyorum kuaförde
Düz çıkmaz bence
Çok uzatıp şekil aldırmak mantıklı olabilir gibi geliyor bakalim uzatmaya caliscam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar