Yapılan araştırmaya göre kadınlar toned (hafif kaslı) vücudu orta veya aşırı kaslıya tercih ediyor. Kızlar sizin tercihiniz ne? Hafif kaslı (toned)Aşırı Kaslı
Araştırmaya göre kadınlar hafif kaslı erkekleri tercih ediyor! Sizce aşırı kas itici mi?
Aslında olay aşırı kaslı, orta kaslı veya az kaslı olayı değil. Olay tamamen testesteron hormonuyla ilgilidir. Bir kadın, erkeğin kaslarına görsel olarak bakarken arka planda hormonal seçim için hal, hareket ve diyer ayırd edici mekanizmaları çalışma başlar. Yani sağlıklı bir erkeği seçmek için bakarlar saç rengi boyu posu göz rengi vs elbette hepsi önemli fakat içgüdüsel bir şekilde sağlıklı çocuklarına baba olacak arkeğe düşer kadınlar. Birde elbette kadının sağlıklı ve istekli olması gerekir. Yaşı ilerlemiş isteği olmayan bir kadına kaslı, yakışıklı vs vs hiç biri çekici gelmez.
Aşırı kaslı beyleri itici buluyorum görünce var gücümle oradan kaçıyorum😂 dünyayı ben yarattım havasında gerim gerine dolaşıyorlar Tek parmağında seni top gibi döndürebilirim bakışları var. Fazla şişirilmiş tekerlek gibi frenleri de tutmuyor çoğunun hdjdjdjdjdj
Fiziken tercih etme şansım olsaydı, karakteri düzgünse ‘aşırı kaslı’ isterdim. Hayatım sporla geçeceği için, buna uyum sağlayan birinin olmasını isterdim.