Yani ben bir kadının kaslı fit bir erkeğe ulaşabiliyorken bunu reddedip göbekli yağlı bir erkeği isteyeceğini pek sanmıyorum, he araya para maddiyat mevzuları girer o ayrı :D
Az da olsa çok da olsa kaslı erkek her kadının tercihi midir?
Kesinlikle haklısın. Kadında fiziksel çekim oluşturacak unsurlar.
1. Maskülen yüz ( Geniş , kareli yüz)
2. Ortalamanın üzerinde boy.
3. Yüksek kas kütlesi
Bu genetik materyallere sahip erkek kadında fiziksel çekim yani arzu oluşturur. Bu özelliklere sahip olmayan bir erkek ancak sağlayıcı özellikleriyle bir kadına ulaşabilir. Bunlar
1. Maddiyat
2. Güven
3. Zeka
Lakin bu tip beta özellikleri için bı erkeği tercih eden kadınlar genelde 30 yaş üstü kadınlar. Cinsel pazar değerleri görece düşmeye başladığı için güçlü genetik materyallere sahip erkekler tarafından eskisi kadar tercih edilmiyor. Çünkü alfa boy erkekler 20'lerindeki çıtırlara rahatlıkla ulaşabildiği için.
Kadınlar, 20'lerindeyken genetik materyalleri sağlam alfalarla partiler. 30'lu yaşlarda sadece maddiyat ve güven yönünden sağlayıcı olacak beta erkeklerle evlenirler.
Bu doğru da bu kas olayını da biraz harmanlamak lazım genel kültür ile bilgi ile pratik zeka ile mizahi yönden vs vs. Diğer türlü adam kaslıdır baktığın zaman kadınları çekiyordur fiziksel olarak ancak sohbete muhabbete geldin mi berbattır, leştir, konuşmayı bilmiyordur. O zaman at çöpe :D
kilo kas degil mesele, bakimli erkek gormek istiyoruz karsimizda. 20 25 yillik evliler belki takmiyorlardir birbirlernde bunu ama ilk etapta tabiki bakıyoruz kiloya kasa vs. ama kilo o kadar sorun degil benim icin, mesela gobegi varsa ama ayni olcude omuzlari sirti da genisse beni baya etkiliyo acikcasi 🤤 zayif zargana bi erkektense kiloluyu tercih ederim. yine de erkekler kapatilsin diyorum