Benimde var :) Kesinlikle kuru fırçalama tekniğini öneririm. Vücuda inanılmaz bir yumuşaklık veriyor ve ölü derilerden arındırıyor.
Kendinize uygun bir kuru fırça edinerek ve düzenli uygulayarak pürüzsüz bir cilt elde edebilirsiniz.
Ayrıca duşta yapabileceğiniz kahve ve zeytinyağlı peeling bir harika ve bu malzemeler hepimizin evinde var, deneyin, sonuca inanamayacaksınız. Bunun dışında vücudu nemlendirmek her zaman önemli adımlardan biri. #PürüzsüzGüzellik
Daha çok su tüketiyorum ben. Suyun etkisi fazla. Onun dışında hassas bir cildim var eğer şort ya da etek giyinceksem mutlaka bebekler için olan vazelin ya da bepanthol kullanırım. Sırt dekoltesi kullancaksam yine vazelin kullanırım. Ayrıca kollarda ve bacaklarda bebek yağıda güzel ışıltı veriyor
Ne tatlıdır biliyor musun? Her 3 gecede bir içtiğim votka tatlıdır mesela benim için. İçtiğim sütlü kahve tatlıdır benim için. Onun sigara içişi tatlıdır benim için. Ama bal? Bal ile bacak😂😂 ballı kızın tatlı bacakları? Ah ne saçmalıyorum yine😂
Cildini varya hergunnnnn yikaaa sabunla ya da şekerle limonla beraber ovala ölü drisini öldürüyo çıkarıyo bide çok su iç bol bol makyaj yapma bir kac gun Oyle dur baklm sonuclar ne ha gerçekten çok sorunluysan elmali sirkeyi Her Gece uygula bebek gibi olurusn
Kusursuz bacak için kurallar 1- uzun bacak 2- dolgun kalın bacak 3- Pürüzssüz bacak 4- bacağı şekillendirecek giyilen her türlü şey
Zayıf bacak hiçbir zaman çekici değildir Zayıf bir kadın ghiç bir zaman çekici değildir Memesiz kadın çekici değildir Dolgun olun, güçlü olun, ele avuca sığın :D
Benim bildiğim Sadece şu var ki 1.2 hiçbir zaman susuz bırakmayacaksın vücudu yaşlandırmayacaksın gerik tutacaksın Çünkü vücut insan için çok önemli bir kaynaktır Onun dışında bakım kürlerini hiçbir zaman kullanmayi eksik etme
Doğallıktan yanayım. Erkekler vücudundaki tüm bölgelerin tüylerini almasa da tüylerin ihmal edilmemesi gereken yerlerin temizliğine sık sık dikkat ederim.
Benim için ben li, sivilce li, yer yer de lekeler de olabilir. Daha önemlisi bacağın düzgün olması. Ne çok ince ne çok kalın, ne bacak boyu çok kısa ne uzun.
😂😂😂 Bilmiyorum kanka ama ben krem de kullandım ağda sevmiyorum hayatımda 2 kez mi ne yapmak zorunda kaldım. Arkadaş aldı ama memnun fazla acı yapmıyo diyo🤷♀️