İngiltere'de altın orana bağlı kalınarak yapılan son değerlendirmelere göre en ideal değere yaklaşan kişi Bella Hadid olarak kabul edildi. Hadid puanlamada yüzde 94.35 oranla en güzel yüze sahip kadın çıktı.Altın orana en çok yaklaşan isim Bella Hadid olsa da, ülkemiz dahil, dünyada bu değer üzerinden oldukça yüksek bir skor elde eden farklı isimler de var. Örneğin; Beren Saat, Burcu Esmersoy ve Serenay Sarıkaya, altın orana en çok yaklaşan Türk ünlüler arasında ilk üçte yer alıyor.Dünya çapında tanınmış diğer ünlülerin başında ise Beyonce ve Amber Heard gibi isimler geliyor. Tümü alından kaşlara, gözlerin konumundan burnun uzunluğuna, dudak genişliğinden çeneye kadar onlarca farklı kriter üzerinden değerlendirilen bu isimlerin altın orana yaklaşma değerleri ise %90'nın üzerinde. Benzer şekilde yüz güzelliği için geçerli olan altın oran, vücut güzelliğini belirlemek amacıyla da kullanılıyor.(Mynet)
Şİmdi hanımefendiler yanlış anlamınıza müsait ama; bu hep kendinizi ürünleştirip sürü gibi davranmanızdan kaynaklı. bir etek moda olur hepiniz giyersiniz, bir tayt moda olur hepinizin üstünde. Hadi bunu anlıyorum. Yahu sizin suratınıza sürdüğünüz boyanın modasını yapıyorlar, bu sene pastel moda deyip hepiniz aynı makyajı yapıyorsunuz. Hadi onlar da harici diyelim. Bu sene bu saç!! moda, bu sene bu kaş!! moda diyorlar, kaşınızı ona göre saçınızı ona göre yapıyorsunuz. En nihayetinde bu işlerle uğraşanlar estetik ve güzellik sektöründe hizmet veren kuruluşlar. Kendilerince bir matematik uyduruyorlar ve yeter ki iyi reklamı olsun, siz de sürü gibi onu yaptıracaksınız biliyorlar.
Altın kadın diye birşey var zaten bizde kezban bol olduğu için göremiyoruz malesef altın kadın tanımı ne dersen bana göre altın kadın...,. Altın kadın saf bir güzellik ve doğuştan gelen bir çekicilikle birlikte birçok iletişim yeteneğiyle donatılmış doğuştan şanslı kadın türüdür Zeki anlayışlı anaç değer bilen bir yapısı vardır ve yeri geldiğinde çok korumacı olur narin nazik ve çok sadıktır herkesle her şey paylaşacak
kadar basit değildir ayrıca mutfakta da tam bir aşçıdır desem sana yarısını bile tarif etmiş olmam re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Allah herkesi kendince güzel yaratmıştır. herkes sevdiğine güzeldir. ben bütün insanları sevdiğime göre bütün insanlar hatta bğtün varlıklar güzeldir. KScanların ayrıca güzel ya da yakışıklı buldukları varsa onlar da güzeldirler. Ben çirkin olsam da güzelleri kıskanmam çünkü onların güzelliği sayesinde benim çirkinliğim, benim çirkinliğim sayesinde onların güzelliği anlam kazanıyor. 😊
Altın oran denilen şey yüzün çene, burun ve alın kısmının 4 parmak ölçüsünde olmasıdır. Ablam güzellik uzmanı olduğu için benimkini ölçtü burnum küçük bu ölçüye göre. Ben insanların Allahın yarattığı kendine has güzelliğinin ölçülerle sınırlandırılmasına karşıyım. Her insan kendine has güzeldir..
Hayır bu kadının yüzünü güzel bulmuyorum. Sadece zayıf, 34 bedenli vücut tipini arzulayıcı buluyorum... Değilse bir numarasi yok bence, yüzünün... Barbara'nın yüzü çocuksu masum hoş okşamalık ama...
Kadını güzel yapan doğadır. Doğal ölçüleridir, gözleri olsun, dudaklarının şekli olsun, teninin berraklığı olsun. Ama resimdeki kadın en güzeli mi derseniz, değil. Ben daha güzelim sjsjs.
Estetikten ibaret yüzü. Ablası Gigi bile ondan kat ve kat daha güzel. Üstelik ablasında estetik yok diye biliyorum. Altın oranı neye göre belirliyorlar tam anlayamadım mantığını.
Güzel değil ki Bella altın oranı yüksek olmasa da Gigi daha güzel
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Altın oran bence saçma yani bir insan o orana göre estetik yatırırsa güzel olabilir belki ama doğal olarak altın orana uygunsa bile herkesin guzellik anlayışı farklıdır
Yalnız değilsin. Artık insanlar beğenmediğini söylemeye korkuyor. Neymiş efendim kıskançlıkmış. Alakası yok. Bana göre kendisi de kardeşi de çok soguk tipler bir iticilikleri var. Amaaa ikisi arasında güzeli gigi. Hella her yeri yapma doğal degil.