Güzellik & Bakım Size göre çekik göz yapısına sahip kadınlar çekici midir? _Aѕiмєℓєк_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Selam🌺Biraz çekik gözlere sahip biri olarak aklıma getirdiği soruyla bunu merak ettim. Bence gayet hoş çekik gözlü olmak. Size göre çekici bir özelliği var mı?#_Aѕiмєℓєк_💋 Size göre çekik göz yapısına sahip kadınlar çekici midir? Cevapla Kadın Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ThomassShelby Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Çok tatlı oluyorlar şahsen çok hoş buluyorum çin çan çon 😂😂 1 0 Yorumla
BenSultan Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Evet benim gözlerim de çekik göz ve çok beğenen var :) 1 0 Yorumla
eleanoraa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Küçük çekik göz değil de iri yapılı çekik gözler gerçekten harika. Kendimden biliyorum :d 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Görseldeki ablanın gözleri çekik değil, makyajı çekik.Öte yandan çekik gözlülerden de zerre haz etmem, karı dediğinin gözü büyük olur.. 0 1 Yorumla xokanatsiz +1 yıl büyük cekik gözlerde var ve bu sanki cekik gibi Yorumla
Bambambam1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Eğerki saçları kısa ise iri göz isterim ama uzun saçlıysa çekik göz gider 1 0 Yorumla
egedeniz3 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Kesinlikle cekiciler ozellikle kazak kizlari 1 0 Yorumla
Bnnr21 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl Çok severim hele badem göz gibi olanı hoş duruyor 1 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet guzel görünüyor 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Değildir. 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. ben beğenmiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çok tatlı oluyorlar şahsen çok hoş buluyorum çin çan çon 😂😂
Evet benim gözlerim de çekik göz ve çok beğenen var :)
Küçük çekik göz değil de iri yapılı çekik gözler gerçekten harika. Kendimden biliyorum :d
Görseldeki ablanın gözleri çekik değil, makyajı çekik.
Öte yandan çekik gözlülerden de zerre haz etmem, karı dediğinin gözü büyük olur..
büyük cekik gözlerde var ve bu sanki cekik gibi
Hafif çekici olabilir. Bilmiyore☆
Eğerki saçları kısa ise iri göz isterim ama uzun saçlıysa çekik göz gider
Ne desem bilemedim nötr
Kesinlikle cekiciler ozellikle kazak kizlari
Çok severim hele badem göz gibi olanı hoş duruyor
İtici bence yuvarlak göz daha iyi
Bence de bence de ☺️
Evet.
Değil bence.
Evet guzel görünüyor
hayır tam tersi