Hindistan cevizi yağının tüy/kıl uzattığı gerçek mi?
Deneyen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

Ben pek güvenmiyorum hindistan cevizi yağıymış badem yağıymış. Eczaneden evigen aldım saf e vitamini olur kendisi. Hem saçıma hep kirpiklerine hafta da 1 tüpünü kullandım. Kirpiklerim şimdi hiç olmadığı kadar uzun. Saçlarımda hiç olmadığı kadar sağlıklı oldular.
Internetten baktımda reçete ile satılır diyor birde erkekler için oluru nedir saçlar için
Reçete ile satılmıyor evigen ampul olarak geçiyor gidip alabiliyorsunuz ki bir çok insan cilt bakımı için bile kullanıyor. Saçlarda ki etkisi dökülmeyi azaltıyor ve beslediği için de uzamasına yardımcı oluyor. Başka bir sorunum olmadığı için diğer sorunlara etkisi varmıdır bilmiyorum. Evet erkekler de kullanabilir. @Yasindanbuyuk
Tamam teşekkür ederim
bir dönem çok rimel kullandığım için kirpiklerim dökülmeye başlıyordu artık. kuzenim vazelin önerdi. ve gerçekten işe yaradı. kirpiklerim eskisi gibi. rimel firçası vb. bişeyle çok değil azcık kirpiklerine uygulayabilirsin. umarım işine yarar 💜
Hindistan cevizi yağı kirpikleri beslediğinden dolayı mutlaka işe yarar
Hindistan cevizi yağının faydalı olmadığı alan yok neredeyse. Denemenizi tavsiye ederim.
Cevap
15Cevap
Belki komik bulacaksınız ama, kahveme katıyorum ben Hindistan cevizi yağını daha güzel oluyor.
Kirpiklerime değil ama saçıma hindistan cevizi yağı sürüyorum. Daha canlı oldular, besleyici de.
Yav arkadaş kadın olmak ne zor işmiş.
Çok şükür hiç öyle dertlerim yok
Badem yağı en güzeliBu, arada alıcan etiketi az kaldı✂️
İçine badem yağı da koy
Sorum bu uygulama davada yarar mı😅
deneyenlere sormak lazım
Ne bileyim kızlar cevap verin :)
Kirpiklerime bakim yapmak hic aklima bile gelmedi
Vazelin uzatıyor diyorlar.
Bilmiyorum
Denemedim
Badem yagi