AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Karantina başladı başlayalı aldırmıyorum Almıyorum da:) gerek duymuyorum :)!
Ben ağdayla alıyorum kaşımın üstüne ve ortasını sakın yanlış sürme kaşlar gider😅
Almıyorum dhskdjjd ortası zaten yok diğer türlü de pek dokunmuyodum bir şey değişmedi yani
Kuaför ve berberler yasak sonrası kuyruk başlayacaktır. Son 10 yıllık patlama olacak
Zaten yıllardır tüyleri kendim alırım, kuaföre bunun için gitmeyeli epey oldu ve alıştım artık.
Bence tüysüz olduğunuz içindir o 😀🙈
Kendim alıyordum zaten hala kendim alıyorum ip ve cımbızla halloluyor
Ben daha bir gün kuaföre gittiğimi bilmem kendim hallederim hepsini ip ve cımbızla
Cımbızla çıkanları alıyorum iple de kalan küçükleri alırım makasla da kesiyorum.
Bu tarz şeyler için hiç kuaföre gitmedim, evde kendim ip ve cımbız yardımıyla hallediyorum : )
ben zaten kaslarimi aldirmiyodum alınmis gibi duruyolar tarayip alttan cimbizla kendim topluyorum bıyıklarimida kendim iple aliyorum
kaşların az o zaman
Hayır az değil üstleri düz sadece altlarda fazlalık vardı tarayıp kendim sekillendirdim
Kimse Frida Kahlo gibi olamaz Frida Kahlo gibi sanatı ve resimleriyle ün yapmış bir kadını kaştan ibaret görmeniz saçma ve gereksiz olmuş
Dikkat ettiysen kaşlara vurgu yaptım kişiliğine değil
Gereksiz duyar kasma burda , ikile.
kaşlarımı almıyorum ki zaten sarışın olduğumdan kaşlarım açık kahve :)
Yine arada bin tane jilet reklamı. Herkes ekmek peşinde 😄
Hala aliyor sayilmam ortasi tek kaslarim duzgun ama temizlemeye 14 yasimda basladim
Almıyorum kaşlarımı bu güne kadar en fazla dört defa almışımdr o da toparlatıyorum cok özel bir gün olmadıkça almam
kaş yapısına göre değişiyor benim kaşlarım ince olsaydı hiç almazdım mesela
Ben 17 yaşıma girdiğimde aldırdım , bu herkese göre farklılık gösterebiliyor
yanı zatn doğal guzel olanherzaman guzldıraldırsada guzel olur aldırmasada
bence sadece dışta kalan kısımları alınmalı hatta kötü durmuyorsa doğal kesinlikle...
Ağda, ince uclu cımbız, kalın uclu cımbız, makas, kaş tarağı ve ip ile alıyorum ben
Kuafor ayağınıza geldi.
Kuaför değilim
Krizi fırsata çevirmen lazım.
Fırsatçı değilim
Bendensin.
Frida Kahlo benzetmesi hayli ilginç normal sartlarda bakimsiz halleriniz birer frida kahlo olmasi kaçinilmaz. Boyalarla cimbizlarla palyaçoya donuyorsunuz. Normalde ''o''sunuz
Kaşlarım düzgün olduğu için almıyordum yine almıyorum
Alinca iyide yine geliyor nie aliyosak paraya yazik
Kesinlikle aldırır bu alma kasları toplama adı altında olucak tabi gidip inceltme felan olmaz
Aldıran kendine aldırır umrumda değil herkes istediğini yapsın.
Ortasını almaya bisey demem ama şekil şukul verenleri sevmiyorum.
Canmsn
Rahatsız ediyorsa aldırsın bazıları incecik alıyor o ayrı mesele..
Şekil verdiremez ama fazlalıkları alabilir ortada ve kaşların altında bağımsız cumhuriyet kuranları :D
kendim alıyorum cımbızla. çokta kolay oluyor. normalde de evde kendim alırdım o yüzden kaşla ilgili bir sorun yaşamadım
Ben hep kendim alıyorum bir kere bile kuaföre veya bir baskasina vermedim ve hiç kırpmadım da dümdüz ama çok doğal görünüyor herkes cok begeniyor bence sende kendin al her zaman
Kuaföre ihtiyaç duymadığım için kendim halledebiliyorum 🤪
Kaşlarini alan erkek toptur, sadece duzeltirse sorun yok
Kuaföre hiç gitmedim. Daha yeni bugün aldım ip cımbız makas yeterli
Vallahi ben fark ettim de kuaförden daha güzel alıyormuşum önce kesiyorum yukarı tarayarak sonra almam gereken yerleri alıyorum şekil vereceksem de ona göre cımbızla alıyorum yani güzel oldu ama iki gün önce aldım
Bilmiyorum ya ben almıyorum kaşlarimi gerek yok düzgünler çünkü
Batar tabi siyah kalemle doğal duracak sekilde doldur haftaya uzar :D
martı gibi miydi ortasını mı aldın yani eğer öyleyse doğru yapmışsın kötü görünüyor öyle
ya çok almadım gözlerim küçüük ve tipimi aşırı bozuyor kaşlarım
dıkkat cekecek kadar kalın sa kıl oranı fazla ıse az almakta sorun yok
herşey doğal olmalı :D modifiyeli şahin gibi dolaşmayın :D
Inceltme falan yapmamali ama gerekliyse ortalari alinabilir bence
Katliyorm dilaycim
Ortasını falan aldırabilir ama şekil verip inceltecek şekilde aldırmasın bence komik duruyor.
Canmsn
Aldirir erkeklerde kendine bakmali kas aliyor diye hemen baska yere cekmeyin kıllarınızı almayin dedik tarzana dondunuz
Cogul konsma bence
Aldırmaz abi bide şekil veriyorlar adam denmez... Metroseksüel firlan diyorlar bide kendilerine neyse fazla yazmayacağım :)
Tek başıma alıcak kadar hakimim zira çok zor değil yani 💁🏻♀️
Ha efendim :)
Vall 1 kilo kalıp sir aldım kırıp kırıp kullanıyorum
kuaförüm ve kuaföre kaş için gitmeye hiç gerek yok...
İple kendim alıyorum karantina öncesi de kendim alıyordum benim için değişen bir şey yok
Kendim alıyorum epey zamandır hem daha pratik hem de masrafsız 🌸
Arkadaşlarrrr
Bana almıyorum diyorduuuu. Kandirildiiikkk
Kesinlikle doğğğaalll yani
Asla lensssdeğil
Hehehe kelime oyunları falan arkadaşlar açlık oyunlarının mimarından
Rekllaaaammm yapma beeeğğğ sponsor arama booşşşuna aççççlık falan ne istedin de doyurmadılar😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Dılaaar?
Dıkkkk... dıkkk
Klavye coğaltmışşşşş onu
😬😬
🤠🤠
Hayır alınmalı kotu duruyor alınmammış olanlar tabi kaşı seurek pek belli olmuyorsa gerek yok
Dalga konusu ve kendini kötü hissediyorsa aldırmalı.
Almıyorum. Önceden de almıyordum. Çünkü insanı rahatsız eden bir görüntüsü olmadı.
Hayır. Alınmalı ama yüz hatlarına uyan şekilde. Dövme çok itici duruyor. Yapay ve göze batıyor. Kaş düzgün olmalı.
iple aliyorum kaşımdan olmamak için bazı yerlere cımbız da dahil oluyor tabi 🤦♀️
Valla benim kaslar hic frida gibi olmadi. Kendisinden arasi temiz ama kenarlarindan cikanlari da her zaman cimbizla aliyorum. Hatta hic kuaforde yaptirmadim
Zaten kaşlarımın kendinden kavisli bir şekli var. Arada kenarından hafif topluyorum.
Kaşa ağda sürmek nedir kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan
doğal olmalı bence ne o öyle boyuyolar çok çirkin gözüküyo ya
valla tek kaş olmaktansa alınmalı bence en azından o kısımlar
kaşınıza tuyunuze dıkkat edın yeter fazlasınna gerek yok ddovme pırcıng uzak ol