Evet arkadaşlar sizce hangisi daha çok çekici ve daha cool ve yakısıklı asdjasjdajj ben Cillian Murphy diyorum asjdasjda Tanımayanlarınız için PEAKY BLİNDERS'IN THOMAS FUCKİNG SHELBY'Sİ O asjdajda
David Beckham
Cillian Murphy
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
David Beckham mı Cillian Murphy mi daha cool ve çekici?
Cillian tabi mk. Shelby aşkımın olduğu yerde Brad Pitt'in de esamesi okunmaz. Adamın sigara içişi bile karizma. Peaky fokin blinders beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Valla erkek olarak cevap vermem garip kaçacak ama Callian Murphy nin siması çok soğuk heykel gibi. Yakışıklı adamlada biraz sempatiklik hafif tatlı bir gülümseme olacak. O yüzden bence David Beckham çok daha yakışılı bir adam.
valal ben kadınlarda soğuk güzelliği sevmiyorum kadınların bakış açısnıı bilemem. Çok güzle bir kadın olsa bile bir sempatisi yoksa gülünce sempatik gelmiyorsa ya da ne bilyim boyle mimikleri yoksa buz gibi soğurum. O anlamda değerlendirdim. Demek ki kadınlariçin sadece şekil dahaö nemli.
Cillian Murphy dizide ki karakterinden dolayı bu kadar etkileyici hele o sigara içişi zaten dillere destan. Ama Beckham'ın da kendine has bir havası yok değil.
Herkesin görüşleri farklı olabilir tabi ama benim kendi görüşüm bu oyuncu yeni yeni duyulmaya başladı. Görüşlere saygı duyulması en doğal şey. Beckham onlarca yıldır tanınıyor günümüzde bile tanınıyor. Açıkası bu oyuncunun filmini izlemedim resimlerini ksde devamlı görüyordum hatta ama adını şu an bu soruda gördüm. Yanlış anlaşılmasın kötü dediğim yok ama nasıl desem Beckham 'ın kendine has tarzı var imajı da ayrı bir coolluk katıyor doğasında var derler ya öyle bir şey. Cillian Murphy sigara sahnesine demeniz üzerine baktım zaten günümüzde hüzünlü olan erkeklerin bir çoğu bu tarz sigara içmiyor mu? Beckham sakalıyla da daha erkeksi gözüküyor üstelik. Cillian Murphy için kötü demiyorum sakalı yok diye dışlamadım da fakat sigara sahnesine o hüznü yaşayacak başka bir oyuncu veya oyuncu olmayan biri de yapabilirdi. Kuzenimde gemide çalışıyor onun da sigara içişi cool içmeyene bile içirttirecek kadar hemde fakat biri kendiliğinden cool diğeri ise cool görünmek için sigara vb. gibi yardımcı etkenlere ihtiyaç duyuyor.
Herkes aynı tercihi seçecek diye kaide yok elbette herkesin ilgisini çeken şeyler farklı olabilir, görüş farklılıkları tartışmalar kırmadan hakaret etmeden elbette yapılabilir. Saygılı bir şekilde yapılabilir ama herkes aynı görüşü benimseyemez. Tercihimi Beckhamdan yana kullanıyorum :) Sende Cillian Murphy dan yana kullanıyorsun. İkimizde nedenlerimizi yazdık değişeceklerini de pek sanmıyorum dediğiniz gibi saygı duymak lazım herkesin görüşü kendince farklı olabilir :)