Güzellik & Bakım David Beckham mı daha yakışıklı Keanu Reeves mi? ErdoğanNeferi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir zamanların en yakışıklı en seksi en karizmatik İkon efsanesi olarak bilinen Genç kızların Beyaz Atlı 2 Prensi David Beckham ve Keanu Reeves ikilisi peki sizce hangisi önde? David Beckham Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl 2 Efsanenin kapışması başladı David Beckham mı daha yakışıklı Keanu Reeves mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lokomotif-portakal Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Keanu daha yakışıklı. Adamın bakışlarında ki hüzün yeter. 1 0 Yorumla
tükenmiskelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl kesinlikle keanu. kendisi hem adamdır, hem yakışıklı.. 1 2 Yorumla GirlKassx +1 yıl '' Keanu gibi adam '' diye bi kalıp var daha ne olsun 😂😂 Yorumla tükenmiskelebek +1 yıl @GirlKassx valla yaa çok haklı bir kalıp kesinlikle :D Yorumla
Terazikızı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Keanu daha yakışıklıymış. 2 1 Yorumla ErdoğanNeferi +1 yıl Keanu reis 56 yaşında olmasına rağmen yinede yaşını göstermeyen 30 35 yaşında gösteren ender kişilerden Yorumla
GirlKassx Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl '' Keanu gibi adam '' diye bir kalıp var daha ne olsun ayooll bu erkekse diğerleri neeyy diğerleri erkeksee bu neeeyyy 😂😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bu göreceli bir sey ikside iyi aslında ama ben Keanu Reeves i daha iyi buluyorm 0 0 Yorumla
Peraspera23 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 81% +1 yıl Cok zor soru ama galiba keanu 2 2 Yorumla GirlKassx +1 yıl @peraspera23 Dünyanın en zor sorusu olabilir mi sdjhsdjhsjd demin bi arada kaldım ama son anda Keanu dedim 😂 Yorumla Peraspera23 +1 yıl Sjissjsjsjjssj Yorumla
SabbraCadabra Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Keanu revees tabiki 1 1 Yorumla ErdoğanNeferi +1 yıl adam karizmanın öz evladı kanka birde yaşlanmıyor ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Keanu daha yakışıklı. Adamın bakışlarında ki hüzün yeter.
David Beckham baya çekici
kesinlikle keanu. kendisi hem adamdır, hem yakışıklı..
'' Keanu gibi adam '' diye bi kalıp var daha ne olsun 😂😂
@GirlKassx valla yaa çok haklı bir kalıp kesinlikle :D
Keanu daha yakışıklıymış.
Keanu reis 56 yaşında olmasına rağmen yinede yaşını göstermeyen 30 35 yaşında gösteren ender kişilerden
'' Keanu gibi adam '' diye bir kalıp var daha ne olsun ayooll bu erkekse diğerleri neeyy diğerleri erkeksee bu neeeyyy 😂😂
bu göreceli bir sey ikside iyi aslında ama ben Keanu Reeves i daha iyi buluyorm
Cok zor soru ama galiba keanu
@peraspera23 Dünyanın en zor sorusu olabilir mi sdjhsdjhsjd demin bi arada kaldım ama son anda Keanu dedim 😂
Sjissjsjsjjssj
Keanu revees tabiki
adam karizmanın öz evladı kanka birde yaşlanmıyor ya
hiçbiri